It-sikkerhed i din virksomhed

 

it-kriminalitet stiger! det samme gør kompleksiteten af angreb

 
Samtidig bliver både data og systemer mere og mere forretningskritiske. Vi kan simpelthen ikke drive virksomheden uden vores data.

JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Vi har specialisterne til at komme hele vejen rundt om sikkerheden i din virksomhed.

 

Se løsninger til din it-sikkerhed

Disaster Recovery Plan

 

Når en virksomhed rammes, kan det have store konsekvenser - for eksempel mistede filer/data, drift-økonomiske udfordringer og store økonomiske tab.

Når uheldet er ude, og der sker et nedbrud af forretningskritiske it-systemer, er det vigtigt at have en handleplan.

Planen giver afklaring, begrænser skaden, informerer de involverede og genskaber normal- eller nøddrift.

 

Har du styr på planen?

Kontrol af din backup

 

Den rigtige backup-løsning er helt afgørende for, hvor stor skaden er, hvis uheldet skulle være ude.
Hos JCD har vi ekspertisen og tilbyder flere forskellige former for sikkerhedstjek af din virksomhed.

Manglende kontrol af vigtig data og backup kan have meget alvorlige konsekvenser i tilfælde af et servernedbrud, virusangreb eller andre former for datatab.

 

Kontrollerer I backup?

Få WiFi as a Service

 

Vil du have kontinuerlig drift af dit trådløse netværk?
WiFi er dit trådløse omdrejningspunkt. Medarbejdere og gæster kræver høj ydelse og stor rækkevidde, mens du som it-ansvarlig kræver den bedste sikkerhed. Du kan sikre nem og kontinuerlig drift af dit trådløse netværk - uden teknisk indsigt. Opdater løbende access points, og vær sikret mod uvedkommende, der vil udnytte sårbarheder i dit trådløse netværk.

 

Få nem og sikker WiFi

it Governance | Sikkerhed for din Microsoft 365

 

I Microsoft 365 er alt i udgangspunktet åbent.
Måske er du på vej til brud på GDPR.
Måske flyder virksomhedsfortrolig dokumentation rundt uden din viden ...

Med JCD it-Governance får du styr på Microsoft 365 politikker, processer, databehandling, sikkerhed og adgange. Du får også en ledelsesrapport og et estimat på ændringer. Det er din sikkerhed for at undgå datatab, få struktur og ensartede arbejdsprocesser, være fri for skygge-it og brud på GDPR.

Vi kan give dig et komplet overblik over din virksomheds situation. Så ved du, hvad der er nødvendigt for din Microsoft 365 sikkerhed.

 

Få styr på sikkerheden i din Microsoft 365

Få et møde med en af vores specialister i it-sikkerhed

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik