Microsoft Dynamics NAV | Effektivitet i din virksomhed

 

arbejd hurtigt og effektivt ... og tilpas dig nye muligheder

 

JCD A/S har leveret komplette løsninger til erhverv siden 1991, og har med et stærkt team på godt 70 it-specialister stor erfaring i en lang række fagområder.

Microsoft Dynamics NAV er en del af Microsoft-familien og kan bruges sammen med produktivitetsfremmende programmer - for eksempel Microsoft Office 365.

Ring til en Dynamics specialist på 70 12 00 03

 

 

Hvorfor Microsoft Dynamics NAV?

driv hele din virksomhed med en enkel, brugervenlig løsning

 

Med Microsoft Dynamics NAV får du en omfangsrig administrationsløsning til hele din virksomhed.

Dynamics NAV sammenkæder ubesværet økonomi, salg, service, lager og drift og er med til at understøtte effektivisering og vækst på tværs af din virksomhed.

Dynamics NAV er modulært opbygget betydende, at systemet kan skræddersys til at passe ethvert brugsbehov.

Dynamics NAV består af grundmodulerne ...

  • Finans

  • Køb og salg

  • Lagerstyring

  • Logistik

  • HR og personale

  • Produktionsstyring

  • Marketing

  • Sagsstyring

  • Ressourcestyring

  • CRM-system

løsninger til effektivisering af din virksomhed

Microsoft Dynamics Navision vækst ikon

Dynamics 365 Business Central kort og præcist

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP-løsning, der optimerer kerneområderne i din virksomhed. Og så er Business Central den nye og moderne generation af Microsoft Dynamics NAV.

Løsningen er en samlet forretningsløsning, der hjælper dig med at effektivisere og automatisere hele din virksomheds værdikæde. 

Bliv klogere på Business Central

POS med integration til Microsoft Dynamics NAV

POS: Kundetilfredshed med god service

Noget af det vigtigste inden for detailhandel er kundeservice. En nem og hurtig ekspedition skaber tilfredse kunder. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige kassesystem for din virksomhed.

Hvad end dine kunder foretrækker betaling med kontanter, kort, mobil eller gavekort, er det vigtigt, at systemet bag kører sikkert og stabilt.

Professionelt POS-system

eGuide

Er du klar til det nyere Business Central? 

Vi har lavet en guide til dig, der overvejer Microsoft Dynamics 365 Business Central. Løsningen bygger på flere fordele, som nuværende brugere af C5, Navision eller NAV kan få glæde af.

Hvad fortæller eGuiden dig overordnet om:

Hvilke beslutninger står du overfor, når du skal skifte system. Den indeholder priseksempler, og et afsnit om hvad spørger andre kunder om, når de skal skifte system.

 

Hent eGuiden om Business Central

Hvorfor Microsoft Dynamics NAV?

Et fleksibelt ERP

 

Microsoft Dynamics NAV er rig på funktionalitet og tilpasningsmuligheder.
I samarbejde med vores specialister vil du være med til at udarbejde en plan om præcis, hvordan din løsning skal udformes.

Dynamics NAV er en yderst fleksibel og skalérbar ERP-løsning og med de mange udviklede brancheløsninger, vil du få tilpasset systemet, så det passer til driften af netop din virksomhed.

En komplet ERP løsning

 

Dynamics NAV er en komplet forretningsløsning, omfattende enterprise resource planning, customer relationship management og Business Intelligence.

Løsningens mange fordele handler ikke kun om at effektivisere og understøtte dine nuværende processer; det er også et spørgsmål om at sikre, at din virksomhed altid er på forkant og klar til at omstille sig til skiftende markedsforhold.

Intuitivt ERP - let at lære

 

Med en velkendt og intuitiv Office-lignende brugergrænseflade kunne det ikke være nemmere at lære Dynamics NAV og systemets mange funktionaliteter at kende.

Du vil både få tilbudt personlig vejledning og blive sat ind i alle de funktioner, der fremadrettet vil komme til at være en central del af driften for din virksomhed.

Få et uforpligtende møde med en af JCDs Microsoft Dynamics NAV-specialister

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik