Microsoft Dynamics NAV | Effektivitet i din virksomhed

 

arbejd hurtigt og effektivt ... og tilpas dig nye muligheder

 

JCD A/S har leveret komplette løsninger til erhverv siden 1991, og har med et stærkt team på godt 70 it-specialister stor erfaring i en lang række fagområder.

Microsoft Dynamics NAV er en del af Microsoft-familien og kan bruges sammen med produktivitetsfremmende programmer - for eksempel Microsoft Office 365.

Ring til en Dynamics specialist på 70 12 00 03

 

 

 

JCD rammer hurtigere plet med implementeringen af nye løsninger. Det øgede kendskab gør dem også i stand til at se nye optimeringsmuligheder i vores forretning. Det har skaffet os mange effektiviseringer i papirarbejdet med både besparelser og færre fejl til følge ...

 

 

Hvorfor Microsoft Dynamics NAV?

driv hele din virksomhed med en enkel, brugervenlig løsning

 

Med Microsoft Dynamics NAV får du en omfangsrig administrationsløsning til hele din virksomhed.

Dynamics NAV sammenkæder ubesværet økonomi, salg, service, lager og drift og er med til at understøtte effektivisering og vækst på tværs af din virksomhed.

Dynamics NAV er modulært opbygget betydende, at systemet kan skræddersys til at passe ethvert brugsbehov.

Dynamics NAV består af grundmodulerne ...

  • Finans

  • Køb og salg

  • Lagerstyring

  • Logistik

  • HR og personale

  • Produktionsstyring

  • Marketing

  • Sagsstyring

  • Ressourcestyring

  • CRM-system

løsninger til effektivisering af din virksomhed

Dynamics NAV:
Fortalt kort og præcist

Microsoft Dynamics NAV er en omfattende virksomhedsløsning, der passer til de fleste små og mellemstore virksomheder. Dynamics NAV håndterer ordrer, fakturering, indkøb, lagerstyring og meget mere ­– helt uden besvær.

Der er udviklet utallige brancheløsninger, som giver dig mulighed for at vælge netop den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Hvordan øger NAV produktiviteten?

LS Retail: Den komplette detailstyring

LS Retail er en enkel, hurtig og intuitiv softwareløsning skræddersyet til detailhandel. Den omfatter kassesystem, lagerhåndtering og drift. Det gør det muligt at spore salg, lager og produktivitet live på tværs af dine salgskanaler.

LS Retail giver dig dermed den komplette detailstyring med alle de funktioner, du har brug for til at styre dine forretningsaktiviteter effektivt.

Læs mere om LS Retail

POS: Kundetilfredshed med god service

Noget af det vigtigste inden for detailhandel er kundeservice. En nem og hurtig ekspedition skaber tilfredse kunder. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige kassesystem for din virksomhed.

Hvad end dine kunder foretrækker betaling med kontanter, kort, mobil eller gavekort, er det vigtigt, at systemet bag kører sikkert og stabilt.

Professionelt POS-system

Gratis eGuide.

Er du klar til det nyere Business Central? 

Vi har lavet en guide til dig, der overvejer Microsoft Dynamics 365 Business Central. Løsningen bygger på flere fordele, som nuværende brugere af C5, Navision eller NAV kan få glæde af.

Hvad fortæller eGuiden dig overordnet om:

Hvilke beslutninger står du overfor, når du skal skifte system. Den indeholder priseksempler, og et afsnit om hvad spørger andre kunder om, når de skal skifte system.

 

Hent gratis eGuide om Business Central

Hvorfor Microsoft Dynamics NAV?

Et fleksibelt ERP

 

Microsoft Dynamics NAV er rig på funktionalitet og tilpasningsmuligheder.
I samarbejde med vores specialister vil du være med til at udarbejde en plan om præcis, hvordan din løsning skal udformes.

Dynamics NAV er en yderst fleksibel og skalérbar ERP-løsning og med de mange udviklede brancheløsninger, vil du få tilpasset systemet, så det passer til driften af netop din virksomhed.

En komplet ERP løsning

 

Dynamics NAV er en komplet forretningsløsning, omfattende enterprise resource planning, customer relationship management og Business Intelligence.

Løsningens mange fordele handler ikke kun om at effektivisere og understøtte dine nuværende processer; det er også et spørgsmål om at sikre, at din virksomhed altid er på forkant og klar til at omstille sig til skiftende markedsforhold.

Intuitivt ERP - let at lære

 

Med en velkendt og intuitiv Office-lignende brugergrænseflade kunne det ikke være nemmere at lære Dynamics NAV og systemets mange funktionaliteter at kende.

Du vil både få tilbudt personlig vejledning og blive sat ind i alle de funktioner, der fremadrettet vil komme til at være en central del af driften for din virksomhed.

 

CoolRunner: Automatiser dine fragtrelaterede processer

 

håndter fragt­processer direkte på salgsordren i Dynamics NAV

Med CoolRunner undgår du at indtaste fragtoplysninger igen i fragtudbyderens system. Du sikrer, at der automatisk bestilles fragt til dine pakker, og samtidig sparer du tid og minimerer risikoen for fejl.

Fra DKK 495.00 /pr. md.

 

Se videoen om Coolrunner Integration
Business Central JCD eGuide økonomisystem i fare .jpg

Bringer dit økonomisystem din virksomhed i fare?

Er du klar til Business Central?

Hent eBogen og læs om der er tegn på, at dit ERP-system bringer din virksomhed i fare. Læs også hvad vores kunder spørger om, når de står overfor et skifte.

Hent: Bringer dit ERP virksomheden i fare?
JCD hent gratis ebog 14 tegn på at dit økonomisystem skader din forretning.jpg

14 tegn på at dit ERP system skader forretningen

Skader dit ERP-system din forretning?

Hent eBogen og læs 14 eksempler på virksomheder der var vokset ud af deres løsning, og de udfordringer de oplevede med deres økonomisystem.

Hent: Skader dit ERP din virksomhed?

Få et gratis møde med en af JCDs Microsoft Dynamics NAV specialister

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik