Lager og indkøbs applikation

 

Gør det nemt at kommunikere, dokumentere og logge hændelser på tværs af lager- og indkøbsfunktionen.

 


Applikation gør kommunikation mellem lager og indkøb nemt

 

Har din virksomhed lager, kender du sandsynligvis til alle de udfordringer der kan opstå når varer modtages, håndteres og sendes afsted igen.

JCD har udviklet en lager- og indkøbsapplikation, der gør intern kommunikationen mellem lagerets personale og indkøb lettere.

I applikationen kan lagermedarbejderen indrapportere fejl og mangler på et produkt eller ordre, som kunne være relevant for indkøbsafdelingen. Det kunne eksempelvis være, at der modtages for mange varer på en given ordrer, eller at en ordre er blevet beskadiget under transporten eller håndteringen.

I applikationen er der mulighed for at vedhæfte billede-dokumentation, så det gør det lettere for indkøbsafdelingen at vurdere de oplyste fejl og mangler.

Indkøbsafdelingen får besked når der er nye henvendelser fra lagret, hvorefter indkøb kan håndtere henvendelsen; lave ny status, tilføje kommentarer og afslutte sagen.

Appen indeholder:

  • Gøre det let for lagerpersonalet at melde hændelser til de relevante i salgsafdelingen
  • Lave foto-dokumentation på hændelser
  • Tilføje kommentarer, give ny status og lignende på en henvendelse
  • Købsordre kan hentes fra ERP-systemet
  • Chat / log-funktion på hver henvendelse

Få en demo vores chauffør app - og hør om dine muligheder for tilpasninger og integrationer til jeres systemer

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik