Lager og indkøbs applikation

 

Gør det nemt at kommunikere, dokumentere og logge hændelser på tværs af lager- og indkøbsfunktion.

Automatiser rapporteringer af hændelser med Power Apps


Har din virksomhed lager? Så kender du måske til de udfordringer, der kan opstå, når varer modtages, håndteres og sendes afsted igen.

JCD har udviklet en lager- og indkøbsapplikation, der gør intern kommunikationen mellem lagerets personale og indkøbsafdelingen lettere.

I applikationen kan lagermedarbejderne indrapportere fejl og mangler på et produkt eller ordre, som er relevant for indkøbsafdelingen. Det kan fx være, at der modtages for mange varer på en given ordre, eller at en ordre er beskadiget under transporten eller håndteringen.

 

Vedhæft billede-dokumentation direkte i appen

Det er muligt at vedhæfte billede-dokumentation i appen, så det er lettere for indkøbsafdelingen at vurdere fejl, mangler og beskadigelser.

Indkøbsafdelingen får besked, når der er nye henvendelser fra lagret, hvorefter de kan håndtere henvendelsen; lave ny status, tilføje kommentarer og afslutte sagen.

Det får du med appen:

☑️ Det er let for lagerpersonale at melde hændelser til indkøbsafdelingen.


☑️ Vedhæft billede-dokumentation på hændelser.


☑️ Tilføj kommentarer, angiv ny status på en henvendelse.


☑️ Købsordrer kan hentes fra dit ERP-system.


☑️ Chat/log-funktion på hver henvendelse.

Få en demo af appen og hør mere om dine muligheder med Power Apps

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik