Applikation til tids- og kompetencestyring

 

Lav tilbud og registrer produkter - nemt og hurtigt med vores tjener og booking app.

 

Værktøj til vagtplanlægning, tidsstyring og kompetencestyring

 

Består din virksomhed af medarbejdere, hvis lokation, kompetencer og arbejdstider løbende skal tilpasses og tilrettelægges?

JCD har udviklet et planlægnings- og kompetenceværktøj der fungerer på tablet og pc.

Senest har vi udviklet en applikation til en større lufthavn, der løbende har behov for at sikre, at de rette medarbejdere med de rette kompetencer, er på de rette lokationer.

Applikationen hjælper med at administrere hvilke medarbejdere der har de rette kompetencer – og hvilke der har ledige tider. Løsningen er integreret med en online løsning via API, der automatisk henter flys ankomst og afgange.

Applikationen er integreret med lufthavnens vagtplanlægningssystem, hvor kompetencer og arbejdstider er angivet.

Applikationen er tosidet, så den både kan bruges af vagtplanlæggerne – og samtidig fungere som notifikation til personalet, der får besked på hvor og hvornår de skal være på en bestemt lokation.

Få en demo af applikationen - og hør om dine muligheder for tilpasninger og integrationer til jeres systemer

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik