Dokument­ation af vare­modtagelse

 

Dokumenter din varemodtagelse og få bedre overblik over dine leverancer.

Undgå udfordringer med registrering af varer med enkel app

 

JCD har udviklet en applikation, der gør ankomstregistrering af varer let og overskuelig.

Applikationen er udviklet til fødevarevirksomheder, der er underlagt lovmæssige og interne krav til varemodtagelse - herunder indsamling af oplysninger om, lastbilens beskaffenhed og rengøring.

I applikationen kan lagerets personale oplyse om lastbilens sider er renlige, og om gulvet er rent. Derudover kan der oplyses, om opbevaringen af varerne har været udsat for en risiko under transporten.

Det er muligt at uddybe med kommentarer, vedhæfte billede-dokumentation og påføre initialer på medarbejderen, der har udført kontrollen - direkte i appen.

Efter kontrollen overføres informationerne til en database, som kundeservice kan tilgå. Dermed undgår virksomheden løsblade, scanninger og emails. Alle informationer er i stedet samlet ét sted.

Det får du med appen:


☑️ Det er let for lagerpersonale at ankomst-registrere.


☑️ Det er let for kundeservice at følge og kontrollere varens transport.


☑️ Billede-dokumenter forholdene for varens transport og opbevaring i lastbilen.


☑️ Informationer overføres til en database.

Få en demo af applikationen og hør om dine muligheder med Power Apps

 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik