Dokumentation af varemodtagelse

 

Få dokumenteret din varemodtagelse - og få bedre overblik over dine leverancer

 


Gør dokumentation af varemodtagelse lettere

 

Har din virksomhed et lager, kender du sandsynligvis allerede til de udfordringer der kan opstå, når vare ankommer til virksomheden.
JCD har udviklet en applikation der gør ankomstregistrering af vare let og overskuelig.

Applikationen er udviklet til fødevarevirksomheder der har visse lovmæssige og interne krav til varemodtagelse, herunder indsamling af oplysninger for hvordan lastbilens beskaffenhed og rengøring er.

I denne applikation kan lagerets personale oplyse om trailerens sider er renlige og om gulvet er rent for unødigt smuds. Derudover skal der oplyses om opbevaringen af varerne har været udsat for en risiko under transporten.

I applikationen er der mulighed for at uddybe med kommentarer, vedhæfte foto-dokumentation samt påføre initialer på personen der har udført kontrollen.

Efter kontrollen overføres informationerne til en database, som kundeservice kan tilgå. Dermed undgår virksomheden løsblade, scanninger, emails – samt opnår en samling af informationer ét sted.

Appen indeholder:

  • Gøre det let for lagerpersonalet at ankomstregistrere
  • Gør det let for kundeservice at følge og kontrollere varens transport
  • Foto-dokumenterer forholdene for varens transport og opbevaring i lastbilen

Få en demo af applikationen - og hør om dine muligheder for tilpasninger og integrationer til jeres systemer

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik