Verifikation af medarbejdere

 

Med verifikation af medarbejdere og gæster - sikrer det virksomhed større sporbarhed.

 


Applikation til verifikation af personale og gæster

 

Har din virksomhed behov for, at intern eller ekstern personale kan verificere sig? - Det kunne eksempelvis være chauffører der kommer med varer eller lignende til jeres virksomhed – så har JCD udviklet en applikation, der kan stå for processen, på en let og overskuelig måde.

Med JCDs applikation til verifikation, sikrer du dig, at I eksempelvis altid kan spore jeres produkter tilbage til den rette gæst, leverandør, chauffør, chaufførens lastbil og trailer / hænger.

I applikationen kan der indtastet oplysninger om virksomheden, chaufførens navn, lastbilens registreringsnummer, trailer / hænger-nummer – samt en underskrift fra chaufføren.

Når de indtastede oplysninger er udfyldt af chaufføren, er der mulighed for at ankomst-registrere de modtagede varer af virksomhedens lagerpersonale.

Applikationen er blandt andet i brug hos en række fødevarervirksomheder, men kan tilpasses jeres specifikke behov.

Appen indeholder:

  • Gøre det let for chaufføren at identificere sig
  • Sender informationerne til en samlet database
  • Gør oversigten nem og overskuelig

Få en demo af applikationen - og hør om dine muligheder for tilpasninger og integrationer til jeres systemer

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik