Chauffør app

 

Gør det nemt for kørende medarbejdere at melde fejl, skader, hændelser og ulykker - direkte fra deres mobil eller tablet

Applikation der gør det nemt for dig på farten

 

JCD har udviklet en applikation til firstline ansatte i en transportvirksomhed - der gør det nemt at rapportere fejl, mangler og skader.

Appen gør det muligt at indrapportere hændelser der sker på chaufførens daglige rute. Indrapporteringen sker direkte fra en mobiltelefon eller tablet. Hændelser er typisk begivenheder der opstår for chaufføren og kan have påvirkning for ham selv, bilen eller arbejdets udførsel, lige fra at en vare ikke kunne leveres, til fejl eller mangler der er sket hos kunden.

I applikationen kan der også registreres skader på køretøjet, samt eventuelle arbejdsskader som chaufføren har pådraget sig på ruten.

Til applikationen er der udarbejdet et dashboard i SharePoint, hvor det relevante administrative personale får besked om nye hændelser, samt varetage de opgaver der kommer ind.

I Microsoft SharePoint kan der tilføjes kommentarer, give ny status, flytte eller sende sagen videre til andre i organisationen. Microsoft SharePoint giver ligeledes mulighed for, at det kun er de relevante medarbejdere der får besked om de skader, fejl og mangler der indrapporteres fra chaufføren.

 

For denne kunde konfigurerede vi en app, som:

 

  • Gør det let for chaufføren at melde fejl, hændelser, skader eller ulykker
  • Sende informationer til de rette personer
  • Vedhæfte foto-dokumentation på skader og hændelser
  • Hente kunder ind i applikationen via API
  • En applikation til mobil og tablet
  • Et administrationspanel der samler relevante informationer til videre bearbejdning

Få en demo vores chauffør app - og hør om dine muligheder for en løsning der passer jer 

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik