Applikation til Field Service

 

Field Service gør arbejdet i marken nemmere og mere overskueligt.

 

Applikation til Field Service

 

Har du kørende teknikere eller øvrigt personale, der løser opgaver hos f.eks. kunder? Så kender du sandsynligvis alt til udfordringen med timeregistrering, registrering af materialeforbrug, overdragelse af opgave, kvalitetskontrol og lignende.

Med en field service applikation fra JCD gør vi arbejdet for dine kørende medarbejdere lettere.

JCDs field service applikation er let at bruge, og giver et godt overblik over igangværende opgaver der skal løses. På opgaven kan der registreres alle relevante oplysninger; timeforbrug, materialeforbrug, kommentarer og foto-dokumentation.

JCD Field service er integreret med Business Central, så f.eks. timeforbrug registreres direkte på en igangværende faktura eller sag.

Applikationen er udviklet til en telefon eller tablet.

Få en demo af applikationen - og hør om dine muligheder for tilpasninger og integrationer til jeres systemer

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik