Tjener applikation til booking

 

Lav tilbud og registrer produkter - nemt og hurtigt med vores tjener og booking app.

 

Gør booking nemt med en tjener applikation

 

Kender du til besværet med at oprette, generere og fremsende et tilbud? JCD har udviklet en tjener applikation, der gør alt omkring håndteringen af arrangementer let; fra tilbud til fakturering.

I tjener applikationen kan du let oprette et arrangement og lave tilbud – ud fra dine oprettede vare i dit ERP-systemet.

Tjenerapplikationen giver mulighed for løbende at tilføje produkter på regningen, og dermed have et nemt overblik over hvad gæsterne forbruger.

Applikationen fungerer på en tablet og er integreret med Microsoft Business Central, hvor der oprettes en salgsordrer ud fra de tilføjede varer i appen.

Få en demo af applikationen - og hør om dine muligheder for tilpasninger og integrationer til jeres systemer

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik