Modern Workplace | Microsoft

 

arbejd uafhængigt af tid, sted og enhed ...

uden at gå på kompromis med adgang til software, kolleger eller filer.

Dine medarbejdere forventer, at deres it-værktøjer forbedrer kvaliteten og effektiviteten af deres indsats. Du skal give dem de værktøjer, de fortjener og har brug for … samtidigt med at sikkerheden er i top. 

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, webudviklere og system-specialister. Vi har specialisterne til at komme hele vejen rundt om en digital løsning til din virksomhed.

Få mere at vide | Kontakt JCD A/S

designet til at hjælpe dig

med at opnå mere

 

Innovative Office-apps, intelligente cloud-tjenester og sikkerhed i verdensklasse

 

            

 

Microsoft Modern Workplace-løsninger forbedrer medarbejdernes produktivitet, skaber bedre kommunikation og samarbejde på tværs af placeringer og platforme ... og samtidig opretholder du sikkerheden og integriteten af både systemer og data.

Chat, foretag opkald, afhold onlinemøder og samarbejd i realtid, uanset om du arbejder hjemme eller på arbejdspladsen.
Få en integreret løsning, der indeholder Teams, OneDrive cloud og Office-apps … alle med avancerede sikkerhedsindstillinger og til en pris, der passer til din virksomhed.

SharePoint

Microsoft Teams

Microsoft Teams Telefoni

Microsoft Power Automate

Microsoft Power Apps

Workpoint 365

Hvad er Microsoft Modern Workplace?

 

vil du trans­formere din organisation på tværs af forretnings- og teknologi­landskabet?


Microsoft 365 er din mulighed for at hjælpe din virksomhed med at reagere på nutidens miljø; forbinde personer, systemer og aktiviteter på nye måder. Uanset hvor eller hvilket slags arbejde, der skal udføres.

 

Organisationer der kan navigere og har succes med at håndtere forandringer, har én ting til fælles – de er robuste. Opdag, hvordan Microsofts løsninger kan hjælpe dig med at styrke robustheden hos medarbejdere, teams og din organisation.

SharePoint

SharePoint er en cloudservice til virksomheder i alle størrelser - hostet af Microsoft. I stedet for at installere SharePoint Server lokalt, kan du abonnere på en Microsoft 365 plan.
Dine medarbejdere kan oprette websteder, hvor de kan dele dokumenter og oplysninger med kolleger, partnere og kunder … et sikkert område til at gemme, organisere, dele og få adgang til oplysninger fra en hvilken som helst enhed. Det eneste du skal bruge er en webbrowser.

 

Power Automate

Power Automate er en tjeneste, der hjælper din virksomhed med at oprette automatiserede arbejdsprocesser mellem dine programmer og tjenester, så du kan synkronisere filer, få meddelelser, indsamle data og meget mere.

Power Automate kan fx automatisere forretningsprocesser, flytte forretningsdata mellem systemer efter en tidsplan, oprette forbindelse til næsten 300 datakilder eller enhver tilgængelig API, automatisere opgaver på din lokale computer, fx for beregning af data i Excel og en masse andet automatisering.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er en samlet kommunikations- og samarbejdsplatform, der kombinerer chat, videomøder, fillagring og integration med apps. Løsningen giver medarbejderne i din virksomhed adgang til bedre samarbejde – de kan dele og samarbejde på tværs af afdelinger og placeringer

Teams er integrereret med din virksomheds abonnementsbaserede Office 365 og kan integreres med ikke-Microsoft-produkter. Teams kan bruges fra dit skrivebord, via web eller fra din mobiltelefon.

Power Apps

Power Apps er en tjeneste til oprettelse og brug af brugerdefinerede apps, der opretter forbindelse til dine data og fungerer på tværs af nettet og mobil – uden at du skal bruge tid og penge på brugertilpasset softwareudvikling.

Power Apps giver dig mulighed for hurtigt bygge og dele apps med lavt kodeindhold. Det er en løsning, der moderniserer din virksomheds processer og løser store udfordringer.

Teams Telefoni

Microsoft Teams er en komplet platform til bedre samarbejde i din virksomhed. Med telefoni gennem Teams kan din virksomhed foretage og modtage opkald direkte i Teams. Ved at samle Office-værktøjer, intranet, fildeling og chat i ét forbedres samarbejdet mellem dine medarbejdere endnu mere.

Opkald i Teams starter med Microsoft Telefonsystem. Løsningen giver din virksomhed de opkaldsfunktioner, som alle organisationer har brug for.

Office 365

Office 365 er altså ikke alene de programmer, du kender og elsker. Office 365 består af 36 forskellige værktøjer; office-pakken er bare ét af dem.

Office 365 er masser af integrerede værktøjer og funktioner til fx. fildeling, bedre samarbejde på tværs af afdelinger, projektledelse og planlægning. Fælles for dem er, at de alle sammen er med til at effektivisere din virksomhed.

Få mere at vide om Modern Workplace

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik