Ny webshop?  |  Din nye shop skal imponere ... og skabe købelyst! 

 

En webshop skal være nem at administrere, vedligeholde og opdatere. 

Og vigtigst af alt! Din webshop skal selvfølgelig tiltrække kunder, fastholde deres interesse med blikfang og skabe både købelyst og salg.

 

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange teknologier og afdelinger. Vores web-, design-, og udviklingsteam er altid klar med kreative Umbraco løsninger. Du får en løsning, der passer til din digitale identitet, og som kan være med til at udvikle din forretning, øge dit salg og imponere. 

Vi har specialet til at virkeliggøre din digitale strategi. 

 

Hvad koster en Umbraco webshop?

Hvorfor skal du vælge en Umbraco webshop?

nem at vedligeholde

 

Din webshop skal være nem at administrere. Den bagvedliggende administration af JCDs webshop er nem og brugervenlig. Du har med andre ord ikke brug for specialister til de daglige opdateringer, nyheder og lignende. Du får værktøjer til bannere, tekst, SEO, billeder, videoer m.m. Det er hurtigt at komme i gang.

 

3 gode råd til dit design

mobile first teknologi

 

Mobile First indeksering er Googles tiltag i forhold til at gøre nettet endnu bedre for mobilbrugere.

Den mobile version af din webshop skal være udgangspunktet for, hvad Google læser og inkluderer i søgeresultaterne. Køber du en shop hos JCD A/S, er det selvfølgelig responsivt og Mobile First.

 

 

Se JCDs webshop

professionelt design

 

Din virksomhed fortjener at blive præsenteret med eget brand og design. Når du køber en webshop fra JCD A/S leveres siden med en standard skabelon, som du selv kan udfylde med relevant indhold.
Har du brug for assistance til grafik eller design, har JCD dygtige designere og grafikere, der sidder klar til at hjælpe dig.

 

Tal med en specialist

elsket af mange

 

Hos JCD arbejder vi i Umbraco CMS. Vi stiller store krav til de platforme, vi arbejder i, og Umbraco er - set med vores øjne - et af de bedste CMS på markedet. Umbraco er Open Source og bygget på .net platform. Der er ingen begrænsninger på design og ingen faste udgifter til abonnement. Umbraco er fantastisk i forhold til integration med andre forretningssystemer.

 

Læs mere om Umbraco

Hvad får du med Umbraco webshop?

 

Du får en webshop der afspejler din forretning og identitet - en webshop der sælger. 

 

Integration: 
En Umbraco webshop kan med fordel integreres med dit økonomisystem. På den måde får du komplet overblik over driften og har det bedste udgangspunkt for at optimere dit købsflow. 

Brugervenlighed: 
Med en Umbraco webshop har du ikke brug for et udviklingsteam i den daglige drift. Du kan selv opdatere varer og nyheder, administrere og vedligeholde shoppen - endda med få klik. 

Sikkerhed: 
Du er altid opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser - uden du behøver at gøre noget. 

Gode værktøjer: 
Du får fleksible og brugervenlige værktøjer, så du selv kan skabe og designe indholdet til webshoppen. 

 

 

Du får en brugervenlig webløsning, du selv kan styre ... og få videreudviklet, når du har brug for det.

   

UX design og mobile first

 

Din webshop skal være let og overskuelig at navigere i for dine brugere – det sikrer Umbraco.

For at du kan lave unikt indhold og skabe den bedste brugeroplevelse, får du værktøjer til SEO, videoer, tekster, billeder, UX design mm. ... altså de værktøjer du har brug for som web-ansvarlig. 

Webshoppen er selvfølgelig optimeret til mobile first, da Google indlæser mobilsider først fremfor desktop-sider. Derfor får du høj brugervenlighed på mobil.

 

Hvad får du med en webshop fra JCD A/S?

Få et gratis intromøde om en webshop til din forretning


Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Online løsninger til din virksomhed

 

JCD har færdigudviklede pakkeløsninger er klar til at implementere i din virksomhed.
Med en færdig køreklar online-løsning sparer du på udviklingsomkostningerne. Du kan også bruge løsningerne som idégrundlag for en anden superløsning, der passer præcist til dine behov.
Den bedste løsning skal muligvis opfindes til dig! For os er indgangsvinklen enkel ... passer vores færdigudviklede løsning ikke til dit behov, så udvikler og designer vi et website, der passer præcist til din forretning, og de krav du har.