Nyt Website?  |  Få et website med wauw-effekt 


Med Umbraco CMS får du et website, der er nemt at administrere, opdatere og vedligeholde. 

Det grundlæggende design er klaret for dig, og du er hurtigt i gang med din nye side - der selvfølgelig er designet efter mobile first.JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange teknologier og afdelinger. Vores web-, design-, og udviklingsteam er altid klar med kreative Umbraco løsninger. Du får en løsning, der passer til din digitale identitet, og som kan være med til at udvikle din forretning, øge dit salg og imponere. 

Vi har specialet til at virkeliggøre din digitale strategi. 

 

Hvad koster JCDs basic website?

Hvorfor skal du vælge et Umbraco website?

et flot design

 

Din virksomhed fortjener at blive præsenteret med eget brand og design. Når du køber denne web-løsning fra JCD A/S, leveres siden med en standard skabelon, som du selv kan udfylde med relevant indhold.
Har du brug for assistance til grafik eller design, har JCD dygtige designere og grafikere, der sidder klar til at hjælpe dig.

3 gode råd til dit design

mobile first

 

Mobile First indeksering er Googles tiltag i forhold til at gøre nettet endnu bedre for mobilbrugere.

Den mobile version af dit website skal være udgangspunktet for, hvad Google læser og inkluderer i søgeresultaterne. Køber du et website hos JCD A/S, er det selvfølgelig responsivt og Mobile First.

Se JCDs basic løsning

nemt at bruge

 

Dit website skal være nemt at administrere.
Den bagvedliggende administration af JCDs website er nem og brugervenlig. Du har med andre ord ikke brug for specialister til de daglige opdateringer, nyheder og lignende. Du får værktøjer til bannere, tekst, SEO, billeder, videoer m.m. Det er hurtigt at komme i gang.

Tal med en specialist

elsket af mange

 

Umbraco CMS er elsket af tusindvis af brugere. Virksomheder i alle størrelser bruger det danskudviklede CMS - Umbraco. Med god grund …
Umbraco er professionelt og det er også let at bruge og hurtigt at komme i gang med - også for dig der ikke er udvikler eller designer. Og der er gode muligheder for at udvide sitet efter behov.

Læs mere om Umbraco

Hvad får du med Umbraco hjemmeside?

 

Umbraco er et fleksibelt og brugervenligt CMS.

Du kan bygge dit website op ud fra dine ønsker, krav og behov og selvfølgelig din målgruppe. 

 

nemt at opdatere: 
Du er hurtigt i gang med dit Umbraco website, som du nemt kan opdatere med få klik. 

gode værktøjer:
Skræddersy dit indhold med effektive og fleksible værktøjer, der formidler dine budskaber og præsenterer din virksomhed. Du har ikke brug for et udviklingsteam, men kan selv klare den daglige drift af dit website.

sikkerhed:
Umbraco opdateres automatisk, hvilket betyder, at du altid har de nyeste sikkerhedsrettelser – uden du behøver at gøre noget.

tilkøb udvidet funktionalitet: 
Har din virksomhed brug for mere end basic? Umbraco giver mulighed for at udvide med
ekstra moduler, som du enten kan tilkøbe eller få udviklet af JCDs specialister og webudviklere.

 

Du får en brugervenlig webløsning, du selv kan styre og få videreudviklet, når du har brug for det.

   

Gratis eBog

7 ting du kan gøre for at optimere dit website. 

Hvordan optimerer og forbedrer du et website, så du får flere konverteringer?
Og hvordan laver du det allerbedste website, hvis du står overfor den spæde start i dit web-projekt?

Hvad fortæller eBogen dig overordnet om:

Med denne eBog, bliver du klogere på forbedringer, der kan være med til at flytte din forretning! Forslagene er anbefalinger fra JCDs web-specialister, der hver dag håndterer komplekse web-opgaver for vores kunder.

 

Få eBogen gratis her

 

 

 

Umbraco støttes af et professionelt og meget dygtigt open source-community med over 200.000 brugere og et dedikeret partnersystem, som alt i alt sørger for, at Umbraco forbliver up-to-date – for dig. 

Umbraco har mere end 500.000 installationer verden over.

Det er din sikkerhed for et fantastisk CRM system.

 

Kilde: Umbraco 

______________

 

Få et gratis intromøde om en webløsning til din forretning


Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Løsninger til dit website

 

JCD har færdigudviklede it-løsninger; pakkeløsninger der er klar til at implementere i din forretning eller virksomhed. Med en færdig køreklar online-løsning sparer du en hel del udviklingsomkostninger. Løsningerne kan også bruges som idégrundlag for en anden superløsning, der passer præcist til dine behov.
Den bedste løsning skal muligvis opfindes til dig! Hos JCD er indgangsvinklen enkel. Passer vores færdigudviklede løsning ikke til dit behov, så udvikler og designer vi et website, der passer præcist til din forretning, og de krav du har.