Nyt Website?  |  Få en webløsning med wauw-effekt 


Dit nye Umbraco CMS skal afspejle, hvem du er.

Den bedste webløsning giver dig både en god brugeroplevelse og en høj placering hos Google.

Vi hjælper dig med begge dele.  JCD A/S er et it-hus med godt 70 it-specialister i mange teknologier. Vores web-, design-, og udviklingsteam skaber websites med UX design og brugeroplevelse i fokus. Med Umbraco i ryggen har vi skabt en brugervenlig platform - optimeret til teknisk SEO og Mobile First-teknologi. Du får en løsning, der passer til din digitale identitet ... der kan udvikle din forretning, øge dit salg og imponere. 

Vi har specialet til at virkeliggøre din digitale strategi. 

 

Hvad koster JCDs Website Umbraco CMS

Hvorfor skal du vælge et Umbraco website?

et flot design

 

Din virksomhed fortjener at blive præsenteret med eget brand og design. Når du køber en webløsning fra JCD A/S, leveres siden med en standard skabelon, som du selv kan udfylde med relevant indhold.


Har du brug for assistance til grafik eller design, har JCD dygtige designere og grafikere, der sidder klar til at hjælpe dig.

3 gode råd til dit design

mobile first

 

Dit website skal designes med udgangspunkt i en god oplevelse på mobilen. Mobile First indeksering er Googles tiltag i forhold til at gøre nettet endnu bedre for mobilbrugere.

Den mobile version af dit website er udgangspunktet for, hvad Google inkluderer i søgeresultaterne. Køber du et website hos JCD A/S, er det selvfølgelig responsivt og Mobile First.

 

Løsninger til websites

ekstra funktioner

 

Når du har købt et nyt website af JCD A/S, har du samtidigt mulighed for at tilkøbe en række ekstra funktioner, der både styrker dit websites funktionalitet og kvaliteten af siden.

Der findes et utal af tilkøb til vores basis website-løsning. Tilkøb og features JCDs webspecialister har udviklet til de mange online løsninger, vi hver dag udvikler til kunder over hele landet.

Se muligheder for tilkøb

elsket af mange

 

Umbraco CMS er elsket af tusindvis af brugere. Virksomheder i alle størrelser bruger det danskudviklede CMS - Umbraco. Med god grund …

Umbraco er professionelt og det er også let at bruge og hurtigt at komme i gang med - også for dig der ikke er udvikler eller designer. Og der er gode muligheder for at udvide sitet efter behov.

Mere om Umbraco CMS

   

Gratis eBog

7 ting du kan gøre for at optimere dit website. 

Hvordan optimerer og forbedrer du et website, så du får flere konverteringer?
Og hvordan laver du det allerbedste website, hvis du står overfor den spæde start i dit web-projekt?

Hvad fortæller eBogen dig overordnet om:

Med denne eBog, bliver du klogere på forbedringer, der kan være med til at flytte din forretning! Forslagene er anbefalinger fra JCDs web-specialister, der hver dag håndterer komplekse web-opgaver for vores kunder.

 

Få eBogen gratis her

Hvad får du med Umbraco hjemmeside?

Umbraco er et fleksibelt og brugervenligt CMS - Content Management System. Du kan bygge dit website op ud fra dine ønsker, krav og behov ... og selvfølgelig din målgruppe. Det er brugervenligt og nemt at styre og vedligeholde dit website. Du får med andre ord en webløsning, du selv kan håndtere i hverdagen ... og få videreudviklet, når du har brug for det.

Umbraco website opdater automatisk.png

 

nemt at opdatere 

Med en Umbraco CMS løsning er du hurtigt i gang med dit website. Det er nemt at opdatere siden med enkelte klik; udskifte billeder, redigere dine tekster, lave nyheder osv.

Umbraco website special udvikler indhold.png

 

gode værktøjer 

Skræddersy dit indhold med effektive og fleksible værktøjer, der formidler dine budskaber og præsenterer din virksomhed. Du har ikke brug for et udviklingsteam, men kan selv klare den daglige drift af dit website.

Umbraco website funktionalitet.png

 

tilkøb funktion

Har din virksomhed brug for mere end basic? Umbraco giver mulighed for at udvide med
ekstra moduler, som du enten kan tilkøbe eller få udviklet af JCDs specialister og webudviklere.

Umbraco website funktionalitet og tilkøb.png

 

Det kan du også få
 
JCDs web-team har bred erfaring i store komplekse løsninger. Vi kan hjælpe dig med integration til alle de værktøjer, du som webmaster har brug for i værktøjskassen.

   

Dedikerede web-specialister; frontend, backend, UX design og SEO.

Dedikerede web-specialister; 
frontend, backend, UX design og SEO

JCDs team har udviklet websites, komplekse integrationer, intranet, e-commerce, webshops, selvbetjeningsløsninger, multisite løsninger, internationale sider med optimal sproghåndtering - både til B2B og B2C i mange forskellige brancher ... lige fra den lille tømrer til handelsvirksomheder og de store forlystelsesparker.

Umbraco har sin styrke som agil og fremtidssikret CMS-platform, baseret på .NET-teknologi.

 

Det kan vi også hjælpe dig med:

 • Udfærdigelse af kravsspecifikation
 • Digitale systemer: Cookiebot og Sleeknote
 • Integration til tredjepartsløsninger
 • Rådgivning om SEO-, adWords- og SoMe strategier
 • Grafisk design og grafiske elementer
 • Konfigurator
 • Marketing-systemer: SMS-Kundeklub og JCD Digital Marketing-oversigt
 • Mailchimp + integration
 • Opsætning af Google Analytics og Tag Manager
 • Opsætning af Pixel til Facebook/LinkedIn
 • Hosting
 • SSL-certifikater
 • Rådgivning om onlinestrategier
 • Chatfunktion
 • UX-design
 • GDPR
 • Konverteringsanalyse
 • Undervisning
 • Se muligheder for ekstra tilkøb til Website Umbraco CMS

 

   

 

Få et gratis intromøde om en webløsning til din forretning


Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Løsninger til dit website

 

JCD har færdigudviklede it-løsninger; pakkeløsninger der er klar til at implementere i din forretning eller virksomhed. Med en færdig køreklar online-løsning sparer du en hel del udviklingsomkostninger. Løsningerne kan også bruges som idégrundlag for en anden superløsning, der passer præcist til dine behov.
Den bedste løsning skal muligvis opfindes til dig! Hos JCD er indgangsvinklen enkel. Passer vores færdigudviklede løsning ikke til dit behov, så udvikler og designer vi et website, der passer præcist til din forretning, og de krav du har.