LS Retail: Software løsning til detail-handlen

 

styr din virksomhed effektivt med komplet  detail­styring

 

LS Retail giver dig den komplette detailstyring med alle de funktioner, du har brug for til at styre dine forretningsaktiviteter effektivt.

JCD er et stærkt team på mere end 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.

 

detailhandlen er hård, altid i udvikling og ekstremt konkurrence­præget

 

 

Du skal måske sælge fra både butik og webshop, du skal kunne håndtere varebeholdning, og du skal yde perfekt kundeservice ... udfordringer er der nok af!

LS Retail er en kvalitets, omkostningseffektiv og konfigurerbar softwareløsning, der hjælper detailhandel over hele verden.

Omnichannel

Styr din virksomhed centralt med et enkelt software-system - både ud-og indadtil.

Meningsfuld data

Få software der hjælper dig med at imødekomme skiftende krav fra kunderne.

Kundeservice

Giv dine kunder den bedste oplevelse på tværs af alle salgskanaler

Få et system der er skabt til at håndtere de betingelser, detailhandel kræver.

 

At handle via flere kanaler - en såkaldt multi channel eller omnichannel forretning - er en væsentlig del af butikshandlen og detailbranchen i dag.

Online-salget fortsætter med at stige, mens traditionelle butikker bliver mere og mere sekundære. Dine kunder vil have adgang til deres foretrukne mærker, og de vil shoppe via forskellige kanaler - når de har tid og lyst.

Det er svært at administrere en multi channel drift, og det bliver endnu sværere, når forretningen bruger mange forskellige it-systemer til at håndtere driften. Alt for tit kan forskellige it-systemer nemlig ikke kommunikere korrekt, hvilket i sidste ende giver inkonsistente data, tidsspilde og ukontrollerede omkostninger.

Skræddersyet til detailhandlen – kassesystem / POS, lagerhåndtering og drift

 

Løsningen er skræddersyet til detail-handlen. Med den vil du være i stand til at håndtere alle de it-mæssige udfordringer en detail-forretning byder på.

LS Retail er den komplette detailstyring, der giver dig alle de funktioner, du har brug for at styre dine forretningsaktiviteter effektivt – fra kontoret til POS-/kasse-terminaler … uanset hvilken branche du er i.

LS Retail er en nem, enkel og hurtig softwareløsning, der gør det muligt at overvåge og drive din virksomhed centralt fra kontoret. Spor salg, lager og produktivitet live på alle dine salgskanaler - uanset om det er de fysiske butikker, din webshop eller mobil. På den måde kan du reagere hurtigt og effektivt, når omstændighederne ændrer sig, minimere din risiko og maksimere din indtjening.

En gennemtestet løsning til detailhandel der bidrager værdifuldt til din virksomhed

 

LS Retail leverer flere forskellige retail-løsninger. JCD A/S er LS Partner og har mange års erfaring.
LS Central er et fleksibelt system, der bygger på Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Systemet er udviklet til detailhandel og har i mere end 25 år haft fokus på at udvikle et sikkert og godt system til detailvirksomheder. Det er din sikkerhed at få en gennemtestet og pålidelig løsning, der bidrager værdifuldt i driften af din virksomhed.

 

 

... til vores LS-Retail baserede kasseløsning har vi fået et nemt og overskueligt overvågningssystem. Vi kan nu være på forkant med vedligehold og har dermed fået bedre performance og højere driftssikkerhed på vore kasseapparater ...

 

Læs hele LS Retail casen hos HiFi Klubben

 

JCD A/S - it til retail- og detailbranchen

JCD har mere end 30 års erfaring med at udvikle og håndtere it-systemer - herunder Microsoft Dynamics NAV og Business Central.
Vores systemkonsulenter håndterer dine hardware- og server-opgaver, mens vores Dynamics specialister håndterer ERP-delen og vores designere og webudviklere kan skabe integrerede web-løsninger.


Vores it-specialister servicerer detailforretninger over hele landet og har alle de kompetencer, du har brug for i din it-drift.

 


 Hent eGuide


Er du klar til Business Central? 

Vi har lavet en guide til dig, der overvejer Microsoft Dynamics 365 Business Central. Løsningen bygger på flere fordele, som nuværende brugere af C5, Navision eller NAV kan få glæde af.

Hvad fortæller eGuiden dig overordnet om:

Hvilke beslutninger står du overfor, når du skal skifte system. Den indeholder priseksempler, og et afsnit om hvad spørger andre kunder om, når de skal skifte system.

 

Hent eGuide om Business Central

 

Bliv kontaktet

og få en snak om dine muligheder med LS Retail.

Udfyld formularen herunder og hør mere om de funktioner, du har brug for til at styre dine forretningsaktiviteter effektivt - fra kontoret til POS-/kasse-terminaler … uanset hvilken branche du er i.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik