Så sikker er Microsoft 365 Business Premium  

 
Sådan beskytter du proaktivt din virksomheds ansatte, dine data og dine kundeoplysninger ... med sikkerhed du kan stole på. 
 

Her på siden får du et overblik og en beskrivelse af de fire største sikkerhedsfeatures i Microsoft 365 Business Premium; Beskyt mod cybertrusler, forebyg, opdag og reager på avancerede trusler, Beskyt dine kundedata og Forenklet it-administration. 

 

Microsoft 365 er produktivitet i skyen.

  
Løsningen samler dine bedste Office-apps med effektive tjenester i skyen, giver mulighed for enhedsstyring og avanceret sikkerhed til din virksomhed. 

 

 

 

Udnyt sikkerheden i Microsoft 365 Business Premium.

Beskyt mod cybertrusler 
Beskyt mod virus, malware, phishingforsøg, ransomware og andre trusler. 

 

Få stærk beskyttelse mod cybertrusler 
Værktøjerne til sikkerhed fungerer sammen for at hjælpe med at beskytte din emails, dine data, dine enheder og dine identiteter mod cybertrusler.  


Få trusselsbeskyttelse på virksomhedsniveau, som du kan stole på. 
Der sker et hackerangreb et sted i verden hvert 39. sekund. Derfor har du brug for beskyttelse, du kan stole på. Microsoft 365 hjælper med at beskytte dig mod it-kriminalitet. Samtidigt får du overblik over spam, malware, virusser, phishingforsøg, ondsindede links og andre trusler. 


Forebyg, opdag og reager på avancerede trusler 
Få omfattende slutpunktbeskyttelse med Microsoft Defender Advanced Threat Protection. Microsoft Defender ATP beskytter slutpunkter ved at registrere avancerede angreb og databrud, automatisere sikkerhedshændelser og forbedre den sikkerhedsmæssige stilling. 


Hjælp med at beskytte mod avancerede mailtrusler 
Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) hjælper med at beskytte mod ukendte, sofistikerede angreb, der skjuler sig i links og vedhæftede filer i mails. Og den leverer moderne beskyttelse mod zero day-trusler, ransomware og andre avancerede malwareangreb. Du får rig rapportering og mulighed for at undersøge, hvorfor ATP markerede en trussel. Det giver dig kritisk indsigt om brugere, der målrettes i din organisation. 


Gør dit overblik og din styring bedre 
Find frem til unormalt brug eller brug med høj risiko, sikkerhedshændelser og voksende trusler i dit Microsoft 365-miljø, og konfigurer detaljerede politikker til og kontroller af fejlregistrering med Microsoft Cloud App Security. Få bedre overblik over din brug af Microsoft 365 og udforsk Shadow IT for cloudapps i din organisation. 


Opdag og undersøg avancerede angreb lokalt og i skyen 
Azure Advanced Threat Protection bruger dine lokale Active Directory-signaler til at identificere, opdage og undersøge avancerede trusler, kompromitterede identiteter og ondsindede insiderhandlinger rettet mod din organisation. Azure ATP giver dig en uvurderlig indsigt i identitetskonfigurationer og foreslåede bedste praksis for sikkerhed. 

 

 

Beskyt dine kundedata 
Beskyt information mod cyberkriminelle, uautoriseret adgang og utilsigtet sletning. 

 

Beskyt og administrer data, uanset hvor de er 
Identificer risici ved at lokalisere data og forstå, hvordan de bruges. Hjælp med at beskytte data, uanset hvor de opbevares ved at konfigurere beskyttelses- og opbevaringsmærkater. 


Kend dine data 
Med Microsoft 365 får du mulighed for at forstå dit datalandskab og identifice vigtige oplysninger på tværs af dit hybridmiljø. 


Beskyt dine data 
Beskyt dine følsomme data i hele deres livscyklus ved at bruge følsomhedsmærkater, der er knyttet til beskyttelseshandlinger som kryptering, adgangsbegrænsninger, visuelle markeringer og meget mere.


Styr dine data 

Du kan administrere din indholdslivscyklus ved hjælp af Microsoft 365-funktioner til at importere, gemme og klassificere forretningskritiske data. Gem det, du har brug for, og slet det, du ikke har brug for. 

 

 

Enhedssikkerhed 
Hjælp med at holde dine data sikre, også når de tilgås på medarbejderes personlige enheder. 

 

Prioriter sikkerheden uden at give køb på produktiviteten 
Få et helhedsbillede af din virksomheds sikkerhedsniveau på tværs af hele organisationen, og administrer nemt politikker med indbygget intelligens og anbefalinger. 


Administrer din sikkerhedsposition fra ét sted 
Overvåg og administrer sikkerheden på tværs af dine identiteter, data, enheder og apps og din infrastruktur i Microsoft 365 Sikkerhedscenter.

Med et enkelt dashboard er det nemt at se din sikkerhedsmæssige sundhedstilstandangive konfigurationer og få advarsler om mistænkelig aktivitet. 


Analyser automatisk dit sikkerhedsniveau 
Microsoft Secure Score hjælper dig med at forstå din sikkerhedsposition og giver anbefalinger til, hvilke kontrolforanstaltninger der skal aktiveres for at beskytte din organisation mod trusler. Derudover giver den dig mulighed for at sammenligne din score med andre organisationer. 


Beskyt og tag kontrollen over dit skymiljø 
Løsningerne i Microsoft 365 giver omfattende synlighed, kontrol over databevægelser og sofistikeret analyse, så du kan identificere cybertrusler i alle dine skytjenester, med Microsoft Cloud App Security. 

 

 

Forenklet it-administration
Konfigurer og administrer nemt brugere, enheder og data, så du kan få mere tid til at fokusere på din forretning. 

 

Sikker adgang til din organisation 
Simplificer og beskyt adgang til enheder og apps med intelligent identitets- og adgangsstyring for at forøge sikkerheden og produktiviteten i Microsoft 365. 


Gør enkeltlogon simplere med Azure Active Directory 
Microsoft 365 bruger Azure Active Directory til at administrere brugeridentiteter bag kulisserne. Enterprise-planer indeholder et gratis abonnement til Microsoft Azure Active Directory, så du kan integrere med Microsoft 365 og synkronisere adgangskoder eller konfigurere enkeltlogon.


Reducer risikoen for sikkerhedsbrud, og drop adgangskoderne 
Windows Hello til virksomheder erstatter adgangskoder med stærk multifaktorgodkendelse på Windows 10.
Log på med ansigt, irisscanning, fingeraftryk eller en PIN-kode for at få adgang til apps, indhold og ressourcer uden at gemme et password.


Beskyt dig mod hackere med en intelligent, risikobaseret tilgang 
Microsoft 365 Enterprise E5 identitets- og adgangsstyringsløsninger giver dig den nødvendige viden til at registrere risikabel logonadfærd samt muligheden for at anvende politikker, der begrænser eller blokerer adgangen, afhængigt af reglerne du bruger. 

Kilde: Microsoft.com 

 

Fakta: 
Microsoft 365 er all-inclusive it-infrastruktur.

En komplet, intelligent løsning med Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security, som understøtter kreativiteten og skærper samarbejdet.


En integreret løsning der samler de bedste produktivi- tets-værktøjer fra Office 365. Du får avancerede funktioner til sikkerhed, enhedshåndtering og høj beskyttelse af din virksomhed.

 

De mange fordele i Microsoft 365 Business Premium

Blandt fordelene er driftsøkonomi og skalerbarhed. Du får mulighed for at beskytte din virksomheds data uden at komplicere dagligdagen for brugerne. 

 

Se funktioner du får med Microsoft 365

 

Hvad får du med Microsoft 365 Business Premium

Der er meget at hente i Microsoft 365 løsningen. Kryptering af mail, styring af enheder, Windows 10 og datasikkerhed er bare nogle af fordelene.

 

Vil du høre mere

 

En
all-inclusive
it-infrastruktur

En komplet, intelligent løsning med Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security, som understøtter kreativiteten og skærper samarbejdet.

 

Hent eBog og læs mere

 


G R A T I S :

Få en gennemgang af sikkerhedsfeatures i Microsoft 365 Business Premium 

Bliv guidet gennem fordelene og den avancerede sikkerhed, og hvad løsningen kan gøre for din virksomhed - helt gratis.

Book en gennemgang af sikkerhedsfunktioner med en af JCDs specialister via online gennemgang.


Kontakt os ...
og hør meget mere om hvad Microsoft 365 Business kan gøre for dig og dine kollegaer. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365 Business

 

Hvad koster Microsoft 365 Business?
Microsoft 365 Business er prissat til priser fra DKK 125,- pr. bruger pr. måned - baseret på en årlig forpligtelse.

 

Kan jeg kombinere Microsoft 365 Business med andre Microsoft-abonnementstilbud?
Ja, kunderne kan kombinere deres Microsoft 365 Business-abonnementer med planer og add-ons fra Dynamics 365, Enterprise Mobile + Security og Office 365.

 

Skal alle mine medarbejdere have et Microsoft 365 Business-abonnement?
Det er ikke nødvendigt, at alle medarbejdere har adgang til Microsoft 365 Business, men sikkerheds- og administrationsfordelene gælder kun for personer med et Microsoft 365 Business-abonnement. Standardisering af dit it-miljø reducerer med tiden omkostningerne til vedligeholdelse og sikkerhed. Men det er forståeligt, at du måske kun ønsker at opdatere software, når du også opgraderer hardware.

Hvis du vælger en delvis installation af Microsoft 365 Business, skal du finde ud af, hvilke af dine medarbejdere der skal have adgang til følsomme virksomhedsdata og placere dem forrest i køen.

 

Hvad er hardware- og softwarekravene til en udrulning af Microsoft 365 Business?
Hvis du ønsker at køre Microsoft 365 Business i din organi- sation, skal I køre Windows 7, 8.1 eller 10 Pro på nuværende computere og opgradere til Windows 10 Pro. Bruger I Active Directory on-premises, skal I skifte til cloud-id og -styring i forbindelse med udrulningen. Nuværende Windows 10 Pro-PCer skal køre oprettelsesprogrammer, hvis de ikke allerede har gjort det.