B2B Webshop - Umbraco

 

få en webshop der sælger!

 

Du skal have en webshop, der er stærk nok til, at dine kunder foretrækker din shop frem for andre ... og derfor handler hos dig - igen og igen.

Med JCDs webshop-løsning er du godt på vej.

 

Snak med en web-specialist

Løsning der er nem at bruge

I udviklingen af shoppen har vi lagt vægt på høj brugervenlighed – både for dig og for kunden. Umbraco CMS gør det nemt for dig at administrere, vedligeholde og opdatere varer, nyheder eller aktuelle tilbud.

 


Webshop med mange funktioner

I JCDs webshop har du blandt andet mulighed for at tilknytte billeder og gallerier, PDF-dokumenter, tekniske specifikationer og referencer til andre varer, der kan være interessante for din kunde og dermed øge salget. Du kan selv tilføje og oprette varekategorier, og systemet tillader et ubegrænset antal underkategorier. Varerne kan også tilknyttes flere kategorier.

 


Grafisk opsætning inkluderet

Når du køber JCDs webshop, inkluderer prisen et færdigt grafisk design. Vores designere og webudviklere har altid fokus på din målgruppe.

En god webshop skal være nem at bruge, og den skal udstråle lige netop dét, du vil fortælle om din virksomhed. Webshoppen er din virksomheds ansigt ud ad til og skal på et øjeblik skabe tillid og genkendelse.

 


Umbraco

Hos JCD arbejder vi i Umbraco. Vi stiller store krav til de platforme, vi arbejder i, og Umbraco er - set med vores øjne - et af de bedste CMS på markedet.

Umbraco er Open Source og er bygget på en solid .net platform. Der er ingen begrænsninger i forhold til design, så din shop kan designes, så den matcher din grafiske profil.

Samtidigt er der ingen faste udgifter til abonnement, da licensen er gratis. Umbraco er fantastisk i forhold til integration med andre forretningssystemer.

Det er også et system med fremtid i – du kan nemlig altid tilkøbe udvidelser og få din løsning tilpasset efter behov.

 


Workshop

Vi afholder en workshop sammen for at afstemme forventninger og vende alle muligheder.

 

Interesseret i B2C Webshop?

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet. Vi vil elske at fortælle dig meget mere
… helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Løsningen indeholder:

  • Onlinebetaling med kreditkort via ePay.
  • Umbraco CMS med mulighed for styring af menuer, nyheder, tekstsider m.m.
  • Hostet på flere servere hos JCD A/S. Dette sikrer en høj oppetid og backup af dine data.
  • Brugervenligt design og nem administration.

Systemkrav:

Løsningen forudsætter, at du har et domæne til rådighed. Har du ikke et domæne, kan JCD assistere med dette. Indløsningsaftale med ePay.