rutinemæssig kontrol af din backup kan bruges i en eventuel nødsituation

 

Kontrol af backup

Med denne løsning får du gennemgået din backup hver måned, og undersøgt om alle data er valide.

Rutinemæssig kontrol af afgørende backup

Manglende kontrol af forretningskritisk data og backup kan have meget alvorlige konsekvenser i tilfælde af servernedbrud, virusangreb eller andre former for datatab.

JCD A/S tilbyder rutinemæssigt at kontrollere, at jeres data kan genskabes ved en eventuel nødsituation. 

Backup kontrol kan være en vigtig del af din virksomheds Disaster Recovery Plan, jeres NIS2 beredskab eller i form af dokumentation til revisor, bestyrelse, myndigheder eller andre interessenter.

JCD A/S gennemgår din backup hver måned, og undersøger om alle data er valide.

 

 

Virusangreb, kryptering og hardwarefejl

De typiske scenarier er virusangreb, kryptering og almindeligt tab af data ved sletning, hardwarefejl eller lignende. De it-kriminelle er hele tiden et skridt foran, og de dygtigste af dem kan omgå antivirus programmerne. Vi kan forsøge at beskytte os med teknologier - og det er der rigtig god grund til. Men at beskytte sig 100% mod virus og angreb udefra er svært!

Er uheldet ude, og din virksomhed er ramt, er krypteringen typisk så kraftig, at det praktisk talt er umuligt at genskabe tabt data. Desuden er det ofte umuligt at genskabe data, der er tabt ved servernedbrud, hardwarefejl eller sletning.
Din backup - og kvaliteten af den - er afgørende for, om dine indstillinger og data kan rulles tilbage til lige før angrebet, og arbejdet kan fortsættes, hvor du slap.

Det kan i øvrigt tage lang tid at få ryddet op og forsøge at gendanne de filer, der har været udsat for kryptering. Alt dette er endda kun, hvis data kan genskabes, hvad nu hvis data ikke kan, det kan være skæbnesvangert for virksomheder.

 

Det er ikke altid nok at tage backup

De fleste af os ved, hvor vigtig backup er - heldigvis! Der, hvor det ofte går galt er, når backuppen ikke kan genindlæses - enten fordi den er defekt, eller fordi den er fyldt med forkert eller defekt data. Måske har man ikke fået taget backup af det forventede.
Selv når du har modtaget den daglige mail, som fortæller dig, at backuppen er gået godt, er dét ikke ensbetydende med, at dataene rent faktisk kan reetableres og bruges. Vil du sikre it-driften i tilfælde af et servernedbrud, er det nødvendigt løbende at kontrollere din backup.

 

JCD genskaber data i et beskyttet miljø

Den sikreste måde er at genskabe data i et andet miljø end dit eget. Det viser, at du kan genskabe data uafhængigt af hardware, der kan være gået i stykker. For eksempel pga. oversvømmelse eller lynnedslag. JCD genskaber data i et beskyttet miljø og tester blandt andet, at det er muligt at genskabe databaser, mails, servere eller dokumenter, og at data er tilgængelige, som forventet. Hvilke data der skal testes aftales med JCD. Herefter udføres backupkontrollen automatisk som aftalt.

Resultaterne af en backupkontrol dokumenteres og mailes til dig, således du har fuld dokumentation til brug i forhold til NIS2, DRP, bestyrelse eller revision.

 

Ingen installation påkrævet
Forudsætter at JCD er forhandler eller leverandør af backup-løsningen.

Backup kontrol

Pr. md.

DKK 1.125

(inkluderer genskabelse af 1 server)

 

 

Online backup kontrol

Pr. md.

DKK 699

(inkluderer ikke genskabelse af 1 server)

 

Alle priser er ekskl. moms

For abb. betingelser kontakt JCD A/S

 

 

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet.
Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig meget mere … helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

I praksis:


Fysiske bånd:
Du sender backupbåndet til vores adresse i Aalborg, hvor båndet kontrolleres efter de aftalte parametre.


Online backup:
Vi foretager en kontrol af, om den forventede backup er gennemført, og om data kan genskabes.


For begge kontroller gælder det, at du modtager en kontrolrapport efter udført kontrol.