JCD Digital Signatur

 

Send dokumenter til digital underskrift med få klik

 

Plugin til din Microsoft 365

Med JCD Digital Signatur får du en løsning med høj funktionalitet. Med få klik kan du sende dokumenter til digital underskrift. Modtageren guides udførligt gennem underskriftprocessen og kan underskrive hvor som helst og når som helst. 

JCD Digital Signatur er et plugin til din Microsoft 365, så du arbejder i velkendte værktøjer. Du kan for eksempel sende dokumenter til underskrift direkte fra Word eller din Outlook. 

 

 

Underskriv dokumenter digitalt

Digital Signatur er et add on til din Microsoft 365. Det betyder, du kan sende et hvilket som helst Word-dokument til underskrift - du kan endda selv vælge din formulartype.

Din modtager underskriver dokumenter med MitID Erhverv med ganske få klik. Du undgår dermed at printe dokumenter, scanne dem når de er underskrevet og maile frem og tilbage med underskriver. Det reducerer behandlingstiden betragteligt. 

Du kan bruge Digital Signatur uanset hvilken branche, du er inden for. 

 

Undgå versionering

Du opnår mindre versionering af dine dokumenter med Digital Signatur og lavere omkostninger i forhold til administration, da det hele sker automatisk. 

Hele processen er gennemsigtig for både dig og din modtager. Når modtager har underskrevet dokumentet, får denne en kvittering på mail og en kopi af det underskrevne dokument.

Når dokumentet er underskrevet, kan du gemme det i den rigtige mappe. 

 

Frigør tid til andre opgaver

Med JCD Digital Signatur frigiver du tid til andre opgaver, da behandlingstiden med håndtering af underskrifter, arkivering mm. reduceres.

 

Løsningen er intuitiv for både dig og din modtager, så den gode brugeroplevelse er sikret. 

Prisen er inkl. opsætning og forbrug.

Standalone løsning

DKK 4.500

ekskl. moms

 

 

Vi vil rigtig gerne fortælle dig meget mere om løsningen.

Skriv dig op i formularen, og så kontakter JCDs specialister dig.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

 

Du kan også udforske vores løsning med Digital Signatur til din WorkPoint.

 

WorkPoint 365 Digital Signatur

Det indeholder løsningen:

  • Visma Addo
  • Ekskl. forbrug til Visma Addo - dette afregnes via JCD.

 

Systemkrav:

  • Microsoft 365
  • Power Apps licens