Kryptering af email - i Office 365

 

send person­oplysninger sikkert med email, som Datatilsynet kræver

 

Med JCDs email-kryptering får du høj sikkerhed, når du sender emails fra din virksomhed. Det betyder, at personoplysninger forbliver interne og er beskyttet - som datatilsynet kræver.

 

Datatilsynet kræver, at din virksomhed krypterer emails, der indeholder fortrolige og følsomme personoplysninger. Det er dit ansvar, at sådanne emails krypteres.

Med denne løsning sætter JCD A/S din email kryptering op og sørger for, at funktionen er tilgængelig i din Office 365.

 

Med løsningen opnår du høj sikkerhed, når du sender oplysninger til en specifik modtager. Det kan også være forretningshemmeligheder, fortrolige kunde-informationer eller følsomme oplysninger du ikke vil sende som et åbent postkort.

 

Email kryptering i Office 365

Med denne løsning får du værktøjer til at kryptere dine emails. Denne type kryptering tillader også, at du kan sende krypterede mails til brugere, der ikke har Office 365.

Løsningen gør det nemt at kryptere dine mails – det kræver kun et par klik, og så har du opfyldt de juridiske sikkerhedskrav, og dit indhold er sikkert hele vejen frem til modtageren.

 

Opfyld de juridiske sikkerhedskrav
Løsningen tillader, at du selv kan vælge hvilken type kryptering, din email skal have.
Hvis du for eksempel sender fortrolige- eller følsomme personoplysninger til en medarbejders private email, kan du kun opfylde den lovpligtige sikkerhed ved at kryptere emailen.

 

Lav foruddefinerede krypterings-regler

Løsningen indeholder tre muligheder for kryptering. Du kan vælge, om din email skal være ikke-krypteret, krypteret eller om emailen skal krypteres sådan, at den ikke kan videresendes og udskrives.

Udover de tre krypterings-muligheder er løsningen inklusiv to foruddefinerede krypterings-regler på serverniveau. Det betyder, du for eksempel kan vælge, at hver gang ordet ”cpr. nummer” eller ”lønseddel” optræder i en email, skal den automatisk krypteres.

 

Med JCD Email Kryptering opfylder din virksomhed Datatilsynets krav.

 

Prisen er inkl. installation,
opsætning og undervisning

 

DKK 4.900

 

Alle priser er ekskl. moms 

 

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet.
Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig meget mere … helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Email Krypterings løsningen indeholder:

  • Mulighed for at sende krypterede emails som Datatilsynet kræver af din virksomhed
  • Opsætning af email kryptering i Office 365
  • Kryptering af emails via OME (Office Message Encryption)
  • 3 forskellige krypterings-muligheder
  • 2 foruddefinerede krypterings-regler på serverniveau
  • Test af løsningen
  • Brugermanual
  • JCD kontrollerer, at du har de rigtige licenser til at bruge email kryptering via Office 365, og at du har den nyeste Office-pakke.

Systemkrav:

Microsoft Office 365