Infoskærm

 

vis de rigtige informationer
- på det rigtige tidspunkt

 

Denne infoskærm-løsning er webbaseret og let at bruge. Du bestemmer selv indholdet og målretter informationerne til de enkelte skærme.

Læs mere om FlexScreen

Med JCDs webbaserede infoskærm kan du dele de informationer, der giver værdi i din forretning - for eksempel overfor kunder, medarbejdere, beboere eller gæster.

 

 

Infoskærm som et internt værktøj

Vores infoskærm kan erstatte opslagstavlen. Den kan nemlig bruges som et medie til at informere medarbejdere om møder, vigtige datoer, nyheder eller lignende.


Byd dine kunder velkommen når de træder ind ad døren

Du har mulighed for hurtigt og nemt at publicere relevante informationer til en eller flere skærme. Med JCD FlexScreen Infoskærm kan du præsentere alle gæster med navn, firma og eventuelt hvilket mødelokale I skal bruge. Det vil give dine gæster en god oplevelse af at være ventet.


Kalender

Systemet er udviklet, så det kun viser informationer for den aktuelle dato. Har du oprettet møder for de kommende dage, vil systemet gemme og huske disse oplysninger.


Billedgalleri og video på din infoskærm

Med et billedgalleri kan du skabe dynamik på skærmen, der naturligt vil fange beskuerens blik og interesse. Du kan også tilføje en række billeder med undertekst, der vises som diasshow. Det kan for eksempel være tilbud, udpluk af din referenceliste, nyheder, trafik-knudepunkter, video eller andet der er relevant for gæster eller medarbejdere.


Administration

Du får din egen adgang til at styre infoskærmen via et website. Det gør det fleksibelt, nemt og hurtigt at oprette nyt indhold samt opdatere eksisterende indhold.


Mange muligheder

Har du specielle ønsker til infoskærmen som for eksempel RSS-feeds, indeholder vores system en lang række muligheder og funktioner.

 

Nemt at komme i gang

Når du har modtaget din infoskærm, er det nemt at komme i gang. Video-manualer forklarer dig, hvordan du installerer FlexScreen og viser dig trinvist hvordan du bruger infoskærmens funktioner.

Se FlexScreen video-manualer

Etableringsomkostning

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

DKK 3.500

 

Årligt abonnement

DKK 1.599

 

Årligt abonnement
pr. ekstra skærm-enhed

DKK 549

Alle priser er ekskl. moms

 

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet.
Kontakt os!
Vi vil elske at fortælle dig meget mere … helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Infoskærm-løsningen indeholder:

  • Adgang til administrations-software
  • 250 MB diskplads pr. løsning
  • Hosting af løsning

Systemkrav:

LCD-skærm og PC + Internet +
nyeste version af Google Chrome