It Management - vedligehold, drift og udvikling 

 

Outsource jeres it-infrastruktur og frigiv tid til jeres egentlige kerneområder.

Uddeleger ansvaret for jeres it-infrastruktur, herunder; it-sikkerhed, dokumentation, licenser indkøb og udskiftning af hardware mm. 

"Stabil it-drift er en vigtig del for Aarhus Havns daglige drift, og det er her, JCD kommer ind i billedet - de drifter, vedligeholder og udvikler havnens it-infrastruktur.


JCDs specialister agerer min forlængede arm. Det betyder, jeg kan sparre med dem om havnens fremtidige behov, ønsker og it-ambitioner."


Lars-Michael Andreasen
Head of Customer Coordination hos Aarhus Havn

It Management: Drift og vedligeholdelse af jeres it-infrastruktur


It-systemerne er afgørende for moderne virksomheders evne til at konkurrere på markedet - kunder forventer, at systemerne fungerer optimalt.

Det kræver dog stor viden og kompetencer at opretholde en tilstand af optimal drift. Det kræver bl.a. et stadigt stigende antal ressourcer, som for eksempel personale, kompetencer og viden, uddannelse og økonomi.

Derfor er det blevet en uundværlig og kostbar funktion i mange virksomheder. 

 

Med It Management tilbyder JCD en modulopbygget løsning, der dækker et bredt spektrum af it-relaterede opgaver - lige fra indkøb af udstyr, styring af projekter, dokumentation til rådgivning om systemer og leverandører til daglig drift.

Når du vælger JCD It Management, får du en løsning, der vil skabe ro og stabilitet i jeres daglige drift. Du vil få mulighed for at fokusere på din kerneforretning, da du placerer ansvar og styring af din it i professionelle hænder.

 

Når du har løsningen JCD It Management, kan et typisk scenarie se sådan her ud:

  • Du har dagligt it-konsulenter onsite eller offsite
  • Strategi og planlægning af indkøb samt udskiftning af it-udstyr,
  • Du får glæde af it-management i form projektstyring og sparring, når I skal vælge it-systemer og leverandør.
  • Den generelle it-sikkerhed placeres hos JCD, så I ikke skal bekymre jer - det betyder også, at ansvaret placeres hos JCD. 

 

Vores aftaler skræddersyes til netop dine behov og ønsker. 

 

 

Det får du med It Management

Mange virksomheder har en overordnet, strategisk it-plan og -strategi, dog mangler de ofte en detaljeret beskrivelse af roller og ansvar. 

Med JCD It Management får I hjælp til at kortlægge og definere elementerne i jeres it-infrastruktur, så I er sikret en optimal drift, sikkerhed, dokumentation og performance af systemerne. Det er netop vigtigt for at sikre, at ansvar og funktioner er klart defineret og alle medarbejdere ved, hvad de skal gøre og hvorfor. 

 

De her moduler får du med It Management:

It-sikkerhed – JCD har det generelle overordnede ansvar for it-sikkerheden, for eksempel ved opstart og idriftsættelse af Zero-trust princippet.

Indsamling og udarbejdelse af dokumentation om jeres it-infrastruktur, for eksempel netværksdokumentation, ansvar og eskaleringsplan ved nedbrud.

Teknisk ansvar for drift og vedligehold af aktiviteterne i jeres it-infrastrukturen, for eksempel on-premise, cloud og ved underleverandører.

Strategisk planlægning af it-systemer og setup. Udarbejdelse af strategi i forhold til implementering af nye it-systemer. JCD sikrer det korrekte fokus og implementering i den rigtige rækkefølge.

Rådgivning/sparring – valg af leverandør og it-systemer. JCDs konsulent vil være den uvildige sparring i forhold til dine projekter.

Optimering af nuværende arbejdsprocesser, sikkerhedsprocedurer mm. Projektstyring og koordinering af it-projekter med interne og eksterne interessenter og leverandører – herunder budgetopfølgning i forhold til det leverede.

 

Med JCD It Management outsourcer du hele eller dele af din it-infrastruktur til JCD.  

Vi vil rigtig gerne fortælle dig meget mere om løsningen. 

 

Skriv dig op i formularen, så kontakter JCDs specialister dig. 

 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik