Mailfilter | it-sikkerhed

 

 

er du bekymret over emails med skadeligt indhold?

 

 

Mængden af uønsket email og virus i omløb er et stadigt voksende problem. Antallet af spam er vokset eksplosivt gennem de seneste år.

Det koster dyrebar tid og store ærgrelser for rigtig mange virksomheder.

 

Scanner dine emails for phishing, spyware og ransomware

JCD tilbyder et produkt, der scanner dine emails, før de leveres i din indbakke. Løsningen beskytter og forebygger ved scanning for virus, spyware og phishing, der kan skade din PC og opfange personlige oplysninger.

Som it-ansvarlig skal du tage stilling til, hvordan din virksomhed data sikres bedst muligt - også når det gælder email.

En af de store syndere, når vi snakker it-sikkerhed, er nemlig de mails dine medarbejdere sender eller modtager. It-kriminelle kan bruge emails til virksomhedens andre it-systemer og data.

 

Fleksibel tilretning af mailfilter til individuelle brugere

JCDs mailfilter giver mulighed for at du, som individuel bruger, selv kan opsætte lister for, hvem du i fremtiden ikke vil, eller gerne vil modtage emails fra - og om de skal scannes eller ej. Dette kaldes whitelist og blacklist. Med whitelist/blacklist opnår du større sikkerhed for, at dine emails - eksempelvis fra bestemte leverandører eller kunder - ikke går tabt.

 

email sikkerhed - Office 365

Kører du Office 365, kan du med fordel investere i denne mailfilter-løsning.

I Office 365 er det ikke muligt for dig, at se hvilke emails, der bliver afvist. Denne løsning giver en bedre kontrol og et større overblik over it-sikkerheden.

 

Mailfilter løsningen indeholder:

  • Scanning af indgående mails for spam og virus.
  • Beskyttelse mod bl.a. phishing- og spyware-mails samt ransomware.
  • Individuel adgang for brugere og administratorer.
  • Individuel whitelist og blacklist. Overordnet virksomhedsstyring af whitelist og blacklist.
  • Individuel adgang til mail i karantæne.
  • Scanning af 1 domæne.
  • En let og overskuelig brugerflade

 

 

Måske er du også interesseret i at læse om kryptering af email - i Office 365

Datatilsynet kræver, at din virksomhed krypterer emails, der indeholder fortrolige og følsomme personoplysninger. Det er dit ansvar, at sådanne emails krypteres.

Med denne løsning sætter JCD A/S din email kryptering op og sørger for, at funktionen er tilgængelig i din Office 365.

Løsningen indeholder tre muligheder for kryptering. Du kan vælge, om din email skal være ikke-krypteret, krypteret eller om emailen skal krypteres sådan, at den ikke kan videresendes og udskrives.

Udover de tre krypterings-muligheder er løsningen inklusiv to foruddefinerede krypterings-regler på serverniveau. Det betyder, du for eksempel kan vælge, at hver gang ordet ”cpr. nummer” eller ”lønseddel” optræder i en email, skal den automatisk krypteres.

 

Med JCD Email Kryptering opfylder din virksomhed Datatilsynets krav. Du får høj sikkerhed, når du sender emails fra din virksomhed. Det betyder, at personoplysninger forbliver interne og er beskyttet - som datatilsynet kræver.

 

Læs mere om kryptering af emails

Prisen er ekskl.
opsætning og undervisning

Pr. bruger pr. år

DKK 149


For abonnementsbetingelser
kontakt JCD A/S

Alle priser er ekskl. moms 

 

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet.
Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig meget mere … helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Systemkrav:

Løsningen forudsætter, at du har et domæne til rådighed.
Har du ikke et domæne, kan JCD assistere med dette.