Tag backup af dine data

 

Undgå at din backup kan manipuleres

 


Omfanget af it-kriminaliteten stiger. Det samme gør kompleksiteten af de angreb, vi ser. Derfor er din backup afgørende.

Vores data og systemer bliver mere og mere forretningskritiske - vi kan ikke drive vores virksomhed uden vores data. 

 

 

Dine data opbevares 3 steder

JCD Off-site Backup med Immutability tilbyder en innovativ løsning for virksomheder, der efterspørger backup efter 3-2-1 standarden.

Din backup sker i 3 steps:

1. Der laves 3 forskellige kopier af dine data.
2. Data gemmes på 2 forskellige medier.
3. Der laves en off site kopi.

 

 

Med den her løsning vil du derfor have dine data opbevaret 3 steder. Det opfylder netop 3-2-1 reglen ved at have data i 3 kopier, have data på 2 medier; skyen og lokal backup og 1 off-site lokation. 

Få overblik over backup-processen:

 

 

Der er flere fordele ved JCD Off-site Backup. Løsningen beskytter mod ransomware, menneskelige fejl, vand og-brandskade, tyveri. Desuden gør løsningen gendannelse hurtig.

 

 

Du får immutable backup

Foruden de gængse fordele ved backup tilbyder den her backup-løsning også immutability. 

Immutability betyder, at dine data sikres mod ændringer ude fra. Det betyder, at når backuppen er taget, kan den ikke ændres, manipuleres eller krypteres. Med andre ord er den beskyttet mod it-kriminelle eller andre potentielle skadelige hændelser.

Skulle uheldet være ude har du en backup, der kan bringes tilbage i produktionen, og hvor du har mulighed for at fjerne de skadelige elementer, inden de igen ødelægger dine data.

 

 

JCD Off-site Backup kan være med til at overholde NIS2 eller være en del af jeres DRP (Disaster Recovery Plan), da løsningen kan dokumentere sikkerheden over for fx bestyrelse, myndigheder eller revision.

Pris pr. md.


DKK 250

Datamængden der faktureres er den til enhver tid forbrugte antal TB.

 

Konfiguration og opstart 

DKK 5.000

 

Alle priser er ekskl. moms.

 

 

Vil vil rigtig gerne
... fortælle dig meget mere om backup-løsningen.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik