giv et professionelt indtryk til dine kunder

 

Udskrifter Dynamics NAV

Er du ny Dynamics NAV kunde, så er JCD Udskrifter en hurtig og enkel måde at få de vigtigste udskrifter på plads, så dine breve, fakturaer m.fl. er ens og fremstår professionelle.

 

 

med JCD Udskrifter bliver opstarten med Microsoft Dynamics NAV endnu nemmere

 

Modul i Dynamics NAV til standard-breve.

Er du nystartet, og vil du sikre et professionelt indtryk, når du sender noget til kunder og samarbejdspartnere?

 

Med JCD Udskrifter kan du vælge mellem flere designs til de fem vigtigste dokumenter - faktura, kreditnota, debitor kontoudtog, følgeseddel og rekvisition.

 

Enkel og økonomisk opstart for nye Dynamics NAV kunder

Er du ny Dynamics NAV kunde, så er JCD Udskrifter en hurtig og enkel måde at få de vigtigste udskrifter på plads, så dine breve, fakturaer mf. er ens og fremstår professionelle.

 


Troværdigt og professionelt indtryk

Al materiale vi sender ud, kommunikerer hvem vi er. Det er afgørende for enhver virksomhed at give et troværdigt og professionelt indtryk - uanset hvor den bliver mødt.

Det er også vigtigt at, din virksomhed fremstår entydigt i alle sammenhænge. På den måde bliver den genkendt og ikke forvekslet.

 


Dit eget design - også på sigt

Standard-udskrifter er ideelle som udgangspunkt for dit eget design. Denne løsning er skabt til at bygge videre på, så diverse udskrifter designmæssigt får netop det udtryk, som kendetegner din virksomhed.

 

De 5 udskrifter

  • Faktura
  • Kreditnota
  • Debitor kontoudtog
  • Følgeseddel
  • Rekvisition 

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

Pr. md.

DKK 395

For abb.betingelser kontakt JCD A/S

Alle priser er ekskl. moms

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet.
Kontakt os!
Vi vil elske at fortælle dig meget mere
… helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Systemkrav:

Navision 4.00 + 5 rapporter