JCD Sårbarhedsscanning

 

Simulerede cyberangreb kan styrke din it-infrastruktur

 

 

Med JCD sårbarhedsscanning simuleres der løbende cyberangreb.

JCD scanner og overvåger jeres it-infrastruktur og informerer jer, hvis der opstår nye sårbarheder på virksomhedens netværk.

Truslen mod virksomheder og deres it-infrastruktur er stigende. Det betyder, at behovet for beskyttelse mod angreb fra it-kriminelle er vigtigere end nogensinde før.

En proaktiv it-sikkerhed strategi inkluderer kontinuerlige scanninger og overvågning af jeres it-infrastruktur, som informerer om nye sårbarheder. Med en sårbarhedsscanning opdager og identificerer JCD de risicis og sårbarheder, jeres virksomheds infrastruktur har. 

Med sårbarhedsscanninger i jeres sikkerhedsstrategi forhindrer I trusler og angreb. Efter hver scanning hjælper JCD med at prioritere, hvilke initiativer der skal iværksættes.

Hos JCD samarbejder vi med BlackstoneOne om sårbarhedsscanninger. BlackstoneOne tilbyder en løsning, der, udover scanninger, giver overblikket over sårbarhederne, så du hele tiden kan fjerne dem.

 

Hvorfor bruge BlackstoneOne?

BlackstoneOne er udviklet til at foretage dynamiske scanninger, der løbende tilpasser sig det skiftende trusselsbillede. BlackstoneOne scanner de ønskede enheder og tillader brugeren at tilgå, prioritere og løse sårbarheder og fejlkonfigurationer. 


Der er særligt to ting, der gør løsningen ideel til at håndtere sårbarheder:

Automatisk scanning
Baseret på et prædefineret prioriteringsskema scannes der dagligt, ugentlig eller månedligt, hvilket adskiller sig fra konkurrenter, der typisk scanner 2-4 gange om året.

Sikkerhedsbilledet ændrer sig hastigt. Derfor er kontinuerlige scanninger vigtige for at tilpasse sig det aktuelle trusselsniveau. Der kan også startes manuelle scanninger, hvis det ønskes. 


Få komplet overblik over dine sårbarheder
Visningen kan tilpasses, som du ønsker det. Sårbarheder kan navngives og grupperes, minimere information for overblik, rettighedsstyre adgange til information og modtage notifikationer, når der sker ændringer. 

 

 

Hvad afdækker løsningen?

Sårbarhedsstyring 
Sårbarhedsscanning er en vigtig del af risikostyringen af jeres it. Det er vigtigt at vide, hvor og hvordan du er mest udsat for kriminelle angreb.  

BlackstoneOne består af 3 scanninger:

Intern sårbarhedsscanning der er rettet direkte mod intern infrastruktur; servere, switche, router mm. En intern scanning scanner efter kendte sårbarheder og fejlkonfigurationer i services, der er eksponeret mod det interne netværk. En intern scanning scanner efter kendte sårbarheder og fejlkonfigurationer i services, der er eksponeret mod eksterne netværk og internettet. 

Ekstern sårbarhedsscanning der fokuserer på ekstern infrastruktur, der er rettet mod internettet, fx mail-servere, firewalls, web-servere mm. 

Web scanning scanner virksomhedens websites. Der scannes som en blackbox, hvor vi udelukkende kender URL'en til websitet. 

Udover at scanne for kendte sårbarheder og fejlkonfigurationer, scannes der for at vurdere, om websitet er sårbart overfor: 

  • SQL injection 
  • Code injection 
  • Command injection 
  • Path traversal 
  • File inclusion 
  • XSS – Cross-Site Scripting

 

Sårbarhedsscanning er en vigtig del af en virksomheds risikostrategi.

Vi anbafler den suppleres af andre sikkerhedstiltag, fx attack simulator, opdatering og phishing uddannelse af medarbejdere for at opnå effektiv beskyttelse af virksomhedens infrastruktur og data. 

Kontakt JCD for pris

 

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet.
Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig meget mere … helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik