It-support abonnement til erhverv

 

kend dit it-support budget med abonnement

 

Kend dit it-support budget med denne løsning fra JCD A/S. På den måde kender du altid din månedlige pris for faste it-opgaver. 

JCD A/S er et stærkt team af Microsoft-konsulenter, teknikere, designere, udviklere, it-arkitekter og systemspecialister, som i godt 30 år har håndteret it-løsninger for kunder i alle brancher. Det er din garanti for et kompetent specialist-team til din virksomheds it. 

JCD it sikkerhed abonnement.png

Med denne løsning outsourcer du din it til JCD A/S, som herefter vedligeholder og drifter din it efter dit valg af abonnement. 

Du har mulighed for at tilkøbe andre services for en fuld drift supportaftale. Vælg det abonnement der passer til din virksomhed. 

 

it-support abonnements-typer: 

Vi sælger it-support som abonnement i tre kategorier - Sølv, Guld og Platin.
Vælg abonnements-type og niveau med udgangspunkt i din virksomheds behov, ønsker og budget.
 

Regler og vilkår gælder. Der er minimums antal ved de forskellige abonnements-typer. 
Kontakt os for hjælp til at finde den rigtige kategori for dig og din virksomhed.

 

Priser support as a service it JCD.jpg


Kvalificeret it-support

Med JCDs support abonnement kender du den månedlige udgift til it-support og får samtidigt garanti for kvalificeret support.

Vi garanterer, at du får kvalificeret support. Det er nemlig en af JCDs egne it-specialister i røret, når du ringer på support-nummeret - ikke en first-level medarbejder.

 

JCDs specialist-team

JCD A/S er et stærkt team af Microsoft-konsulenter, teknikere, designere, udviklere, it-arkitekter og systemspecialister, som hver dag håndterer komplekse it-løsninger for vores kunder i alle brancher. Det er din garanti for et kompetent specialist-team til din virksomheds it. 

 

Systemkrav: Denne løsning fra JCD A/S kræverkontraktlige forpligtelser. Kontakt os for mere information

 

Se JCDs løsninger til sikkerhed

Brug for rådgivning eller andre løsninger til din it-sikkerhed? 

Er du i tvivl om, hvilket abonnement der passer til din virksomheds behov?

Kontakt JCDs it-specialister for rådgivning. 

Vi leverer også andre services, der sikrer fulde driftaftaler, backup, it all-inclusive løsninger og mange andre sikkerhedsløsninger.
Vores løsninger kan alle kombineres denne support-as-a-service-løsning.

 

Døgn-support Backup Kontrol WiFi as a Service Firewall as a Service

 

Løsningen kan så meget!
Vi vil elske at fortælle dig meget mere
… helt uforpligtende.


For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du altid kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Ja, jeg er indforstået med, at JCD bruger mine oplysninger for at kontakte mig.

 

it-support på abonnement - uddybende forklaringer på:  

 

Fri telefonsupport : Med telefonsupport kan du frit ringe for support inden for JCDs åbningstider. Opgaver der ofte udføres er brugersupport, nulstilling af passwords, fejl på PC, fejl på Office pakken eller lignende. 

Email-support via support@jcd.dk : Med email-support kan du frit maile opgaver ind eller ønske et opkald indenfor et specifikt tidsrum. Det er ideelt at sende visuelle fejlbeskrivelser som billeder. 

Support med opkobling til workstation Fjernsupport med accept fra kunden. JCDs teknikere overtager brugerens PC og kan se problemet og hjælpe med at løse det. JCD stiller software til fjernsupport til rådighed. 

Årlig status, budget og investeringsmøde JCD afholder årligt et møde med kunden for at sikre sig, at kunden har den rigtige løsning, hvad der skal på budget for næste år, statistik og historik for året der er gået 

Onsite-support ved slutbruger Udfordringer der ikke kan løses via fjern-opkobling, kommer JCD til kundens lokation og afhjælper fejlen. 

 

Backup kontrol Hver måned tester JCD kundens backup ved at genskabe tilfældige filer, resultatet dokumenteres og mailes til kunden, der kan bruge dettil fremvisning for revisor, bestyrelse eller i forhold til GDPR.

1 hel månedsdag 7 timer Der kommer en JCD konsulent på kundens lokation og hjælper og vejleder brugerne. Konsulenten afhjælper også problemer og kan bruges til undervisning.  

Overvågning af servere, firewall og netværk JCD overvåger kundens infrastruktur. Der er mange muligheder - men ofte overvåger JCD diskplads, service, hardware, netværk og kontakten til switche. 

Kvartalsvis statusmøde Møde med gennemgang af opgaver, kundens it, ønsker og spørgsmål fra kunde 

Retablering og udskiftning af arbejdsplads Genskabelse af arbejdspladser ved køb af ny PC til eksisterende bruger eller ved geninstallering af eksisterende.