Kassesystemer til detail

 

Glade kunder vil have hurtig ekspedition.
Med kassesystemer til detail fra JCD er det nemt for dig at give dine kunder en god købsoplevelse.

Dine kunder kan have kontanter i lommen, betale med kort, mobilen eller med gavekort. Hvad end de foretrækker, skal systemet bag køre professionelt, sikkert og stabilt.

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Det er din sikkerhed for et professionelt team bag din løsning.

Hvad koster JCDs kasseløsning?
Giv dine kunder den bedste købsoplevelse

Valuta og rabat

 

Du har brug for at yde god service til dine kunder … JCDs kasseløsning hjælper dig godt på vej og gør hele ekspeditions-processen let og intuitiv. Løsningen håndterer naturligvis også valuta-funktionalitet - systemet kan for eksempel bruges i forbindelse med opsplittet betaling i DKK og EUR.

Du kan også oprette alle typer af kunde- og medarbejderrabatter og angive rabat-procent direkte fra kassebilledet i salgssituationen.

Stregkodelæser

 

For hurtig ekspedition og glade kunder kan du med fordel bruge stregkodelæsere. Salg af varer understøttes af stregkode-funktionalitet via integrerede stregkodelæsere. På den måde opnår din forretning korrekt registrering af alle varer og får valide data.

Når din varehåndtering er optimeret med stregkodelæsere, får du realtidsbeholdning … og det bidrager med stor værdi til din forretning.

Bonprinter

 

Glade og tilfredse kunder vil have en enkel og hurtig ekspedition. JCDs kassesystemer til detail er i stand til at udskrive dokumentation på dine kunders køb ved hjælp af integrerede bonprintere.

Vi kan konfigurere din bonprinter efter dit ønske … og naturligvis med din virksomheds logo for et professionelt udtryk.

Det siger Fårup Sommerland om JCD A/S:

Vi har samarbejdet med JCD A/S siden starten af 90erne og har altid oplevet dem som en kompetent og stabil leverandør, som altid er frisk på nye udfordringer og ideer.

Læs flere af JCDs referencer her

Nyt kassesystem til detail?

Hent vores tjekliste og bliv klar til et skifte

 

Overvejer du en ny kassesløsning? JCDs specialister har udarbejdet en tjekliste med 7 vigtige ting, du bør tage højde for, når du skal investere i en ny POS kasseløsning.

Hent tjeklisten nedenfor og bliv klogere på hvilke overvejelser der du bør have, når du skal vælge et nyt system til din detailforretning

 

Få din tjekliste her

Få et gratis møde med en af JCDs POS-specialister

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Enkle, brugervenlige og dynamiske kassesystemer

Om JCDs kassesystemer

Enkle, brugervenlige og dynamiske kassesystemer til at håndtere salg af varer og billetter. Løsningerne er integreret med Dynamics NAV og C5, og alle data og informationer er altid opdateret. Alle basale funktioner kan afvikles og håndteres i tilfælde af offline tilstand.

Se JCDs kasseløsning
Hurtig ekspedition og integreret med dit lager

Gode råd til dit kassesystem

En god løsning skal være integreret med dit lager. Det gør administrationsdelen nem og hurtig. Dine kunder kan have kontanter i lommen, betale med kort, mobilen eller med gavekort. Hvad end dine kunder foretrækker, skal systemet bag køre professionelt, sikkert og stabilt.

4 gode råd når du skal vælge kassesystem
JCD POS Kassesystem Video.jpg

Det komplette kassesystem

Med JCDs løsning får du en enkel og brugervenlig kasseløsning, der løbende opdaterer salget til Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central.

Alle priser og varer opdateres fra Dynamics til kassesystemet – enten manuelt eller tidsstyret.

Se video om JCDs kasseløsning