POS, webshop og billetsalg til din attraktion

 

de rigtige værktøjer i én samlet it-løsning til attraktioner

 

... kassesystem og billetsalg der er integreret med din webshop, din Business Central og hele værdikæden. Så er det nemt at give dine kunder en god købsoplevelse - både online og offline. 

JCD A/S er et stærkt it-team på godt 70 it-specialister; Microsoft-konsulenter, teknikere, it-arkitekter, webudviklere  og system-specialister.  Vi er specialister i it til Retail - og i at samle dine systemer i én løsning.  

 

Tal med en retail-specialist

 

 

 

 

 

Vi sparer en time om dagen ...

 

 

 

Hvorfor vælge POS, billet og omnichannel JCD Retail?

 

JCD Retail er integreret med din Business Central og dit lager ... med hele værdikæden.

Når du sælger en vare eller en billet, bogføres salget automatisk i din Business Central. De solgte varer trækkes automatisk fra dit lager. Alle stamdata vedligeholdes ét sted – i din Business Central. På den måde håndteres statistik og rapportering med standardiserede funktioner i dit ERP system.

Al administration, opsætning og layout af dine salgsenheder sker centralt fra Business Central. Det sikrer smidig og dynamisk vedligeholdelse af alle salgssteder, og du kan agere hurtigt og tilpasse forretningen til dine kunders og gæsters behov. 

Har du et museum eller en forlystelse, og har dine gæster købt billet online? Så kan du afvikle spidsbelastning og kø ved indgangen til din attraktion - med mobil billetscanner. 

 

derfor skal du vælge

Retail POS & billet

 

Til dig der har et museum, en attraktion eller en forlystelse. Du har brug for et integreret, stabilt og effektivt POS- og billet-system. Har du ikke det, rammer konsekvenserne ikke kun dig - men også dine kunder og gæster; lang ekspeditionstid, dobbelt indtastning og dobbelt vedligehold pga. manglende integration til dit ERP system.

Begrebet ”omnichannel” er et krav til detail-drift. Dine gæster skal have samme oplevelse, muligheder, fordele og datagrundlag – uanset om de handler i din butik eller via din webshop. Det stiller krav til hele dit it-system. Krav der understøttes af JCD Retail. 

JCD tilbyder en færdigudviklet løsning, der er klar til implementering i din forretning, dit museum, attraktion eller forlystelse. Løsningen indeholder alle de værktøjer, du har brug for - blandt andet:

Integreret med Business Central

Ajourført
lagerbeholdning

Online
billetsalg

Automatiseret salg af billetter

Betaling med; Google Pay, MobilePay mv.

Tilknyt flere enheder og speedgates

Håndter medlem- og årskort

Opret rabat direkte på kassebilledet

sådan køber
du Retail
POS og billet

Hvordan leverer vi JCD Retail og billet? 


Med JCD A/S som partner er du sikker på, at det kun de tilpasninger, der er allermest værdiskabende implementeres i din færdige Retail løsning. 

Det er ikke et succeskriterie, at have dig i luften og klar til drift på få dage. JCDs fokus ligger i, at få dig med på rejsen; sikre at du kommer fra A til B på den bedste måde - med den bedst mulige løsning! 

 

Retail POS og billet levering

få mere at vide ...

Snak med en af JCDs Retail eksperter ...

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

 

basis om POS & billet ...

Hvad er POS?

POS står for point-of-sale - eller oversat til dansk; kassesystem.
En POS er et system, en virksomhed bruger til at håndtere alle de transaktioner og registreringer, der er i forbindelse med et salg. I en fysisk detailbutik er en POS typisk butikkens kasseapparat. Kasseapparatet registrerer salget og håndterer selve det af få penge for varerne. 
I dag er en moderne POS-løsning langt mere avanceret end det. For en moderne POS kan se og håndtere alt fra kundekøb til lagerstyring. En POS vigtigste basale formål er dog fortsat at fungere som kassesystem og kasseapparat i din butik.

I dag er moderne POS-løsninger tit koblet sammen med virksomhedens lager, webshop, ERP og regnskabssystem - og kan tilgås fra eksempelvis en computer, en mobiltelefon eller en tablet.

 

Lad kunderne betale som de vil

Måden vi betaler for vores varer og billetter ændrer sig konstant - hvor vi for blot få år siden kun kunne betale med dankort og visadankort, når vi handlede, findes der i dag en lang række alternativer, når det kommer til betalingsmidler. Den frihed understøtter JCD Retail.

Med JCDs retail-løsning kan dine kunder eller museumsgæster betale med præcis det betalingsmiddel, de ønsker; MobilePay, GooglePay, AndoidPay, gavekort eller naturligvis Dankort og Visa-Dankort.

Udviklet til attraktioner 

JCD har arbejdet tæt sammen med en lang række forlystelsesparker, museer, attraktioner og kulturinstitutioner i over 15 år - og det er den erfaring, du får med i JCDs retail-løsning. Vores retail-løsning er udviklet til at håndtere alt det en klassisk dansk museum, forlystelse eller attraktion har brug for; kassesystemer, billetsalg, håndtering af billetter, medlemskort, sæsonkort og årskort ... og en brugervenlig POS-løsning. 

 

Billetsystem til billetsalg og billethåndtering

Med JCDs retail-løsning har vi skabt et billetsystem der gør billetsalg og billethåndtering nemmere end nogensinde før - uanset om det gælder salg af dagsbilletter, årskort eller medlemskort.

Vores løsning håndterer alle aspekter omkring salg og håndtering af billetter, medlemskort, sæsonkort og årskort - lige fra at kunden køber billetten fysisk ved kassen, eller online - til billetten skal valideres i indgangen.

Billetsalget bogføres automatisk i din Microsoft Dynamics 365 Business Central, uanset om salget foregår online på webshop eller ved kasseapparatet. 

 

Integration til Business Central gør dagligdagen nemmere

Med JCDs retail-løsning har vi gjort alt for at din dagligdag bliver nemmere. Det har vi blandt andet gjort ved at skabe forbindelse mellem din POS, billetsystem og din ERP, Microsoft Dynamics 365 Business Central. En integration der kommer til at spare dig for tusindvis af timer i mindre manuelt arbejde, bogføring, registrering og vedligeholdelse af informationer. 

Integrationen til din Business Central gør eksempelvis din dagligdag nemmere, når du sælger billetter eller fysiske vare. For når salget af en fysisk vare eller en billet er sket, foretager systemet selv de korrekte transaktioner, og bogføringen af salget sker helt automatisk i din Business Central, uden du behøver at foretage dig yderligere.

Har du lager og lagerstyring tilknyttet din forretning, museum eller attraktion, trækkes varerne automatisk på dit lager - og du kan til enhver tid få den aktuelle lagerstatus på baggrund af det solgte. 

 

Hvorfor JCD Retail?

JCD Retail er et brugervenligt, fremtidssikret og fleksibelt kassesystem, der giver dig et tæt sammenspil mellem dit kasseapparat (POS), webshop og Microsoft Dynamics 365 Business Central - uden krævende installationer eller besværlig opsætning.

Med en integration mellem Business Central, din webshop og dit kassesystem kan du give dine kunder den samme gode oplevelse - uanset om de handler i din butik eller online på din webshop.