Tjekliste: it-løsning til attraktion / forlystelse

 

sådan vælger du den bedste it-løsning til din attraktion eller forlystelse

 

 

har du ansvaret for en forlystelse eller et museum?

 

Og har du overvejet, hvilke funktioner dit it-system skal have for at give mest værdi?

 

Dine systemer skal være med til at sikre, at du kan effektivisere dine arbejdsrutiner og øge indtjeningen ... uanset om du beskæftiger dig med butiks- eller webhandel, om du driver en attraktion eller en klassisk detail forretning.

 

JCD Retail er en handelsløsning, der sikrer smidige købsoplevelser for dine kunder og digitalisering af de administrative processer i din forretning.
Dine kunder og gæster skal have den samme gode oplevelse - uanset om de handler i din fysiske butik eller på din webshop. 

 

JCDs specialister har lavet en tjekliste, du kan bruge, når du skal vælge it-system til dit museum, kulturinstitution eller din forlystelsespark

 

Udfyld formularen og kom direkte til tjeklisten.

Hent tjekliste: Sådan vælger du den bedste it-løsning til din attraktion

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik