Business Intelligence

Løsningen der forvandler data til tydelige grafer, du kan tage beslutninger ud fra.

 

Hver eneste dag samler du værdifulde informationer i dit økonomi- eller ERP-system.

 

Al denne viden kan du bruge aktivt … den ligger i dine systemer, hvorfor ikke få noget værdifuldt ud af den?!

 

Business Intelligence - BI refererer til værktøjer, der kan forvandle rå data til læsbare oplysninger, som du kan lave forretnings-analyser ud fra.

 

Tidligere var BI en stor investering, og kun de største virksomheder havde midler til at bruge det. I dag er det et økonomisk overkommeligt redskab - også for små og mellemstore virksomheder.

 

Du kan nu også abonnere på BI4Dynamics.

 


 

Hvad kan BI gøre for dig?
Helt kort kan man sige, at BI hjælper dig med at opdage, visualisere og analysere data. Oplysningerne kan du for eksempel bruge til at optimere produktkampagner eller synliggøre og forstå, hvilke marketingtiltag der fungerer bedst.

Business Intelligence forbedrer dit beslutningsgrundlag og giver den gennemsigtighed, du har brug for, idet vigtige data præsenteres på en visuel og overskuelig måde.

 

Hvorfor er BI4Dynamics lidt bedre end andre gode BI-systemer?
BI4Dynamics samler data på tværs af systemer og selskaber. Du vælger selv, hvilke data du vil have præsenteret. Og modsat andre gode BI-systemer giver BI4Dynamics mulighed for, at du selv kan modellere løsningen. Det giver fleksibilitet til dit analyse-arbejde.

 

Klar til brug med Dynamics NAV
BI4Dynamics er til dig, der kører Dynamics NAV.

Vælger du BI4Dynamics, har du mulighed for at starte i en løsning, hvor standard-kuber er færdigudviklede. Al forarbejdet er med andre ord gjort, og din løsning er klar til brug.

 

Mange muligheder
Har du specielle ønsker til BI, indeholder systemet en lang række muligheder og funktioner.

 

Hent hele løsningen som PDF

Pris ved køb på abonnement

Pr. mdr.

DKK 2.295

ekskl. moms

 

Systemkrav:

Microsoft SQL Server vers. 2008+ | Windows Server vers 2003+ | Microsoft Dynamics NAV version 3.1+ Kræver udfyldelse af specifikation.