CoolRunner Integration

Fragthåndtering - til Microsoft Dynamics NAV.

 

CoolRunner integreret med Dynamics NAV.

 

Denne løsning gør det nemt at håndtere fragtprocesser direkte fra salgsordren i Microsoft Dynamics NAV.

 


 

Automatiser dine fragtrelaterede processer.

 

Håndtering af fragt og udskrivning af labels følger din ordre i Microsoft Dynamics NAV.

Når du taster en ordre i NAV eller importerer en ordre fra din webshop, har du mulighed for at printe en pakkelabel direkte fra ordren.

På den måde undgår du at indtaste oplysninger igen i et andet system hos en fragtudbyder. Samtidig er du sikker på, at der automatisk bestilles fragt til dine pakker. Det sparer dig for tid og minimerer risikoen for fejl.

 

Systemet finder den rigtige label til dig
Hvis du har indtastet dimensioner på dine varekort i Dynamics NAV, finder systemet selv ud af at printe den rigtige label til dig. Nemmere bliver det ikke.

 

Vælg selv hvilke labels du vil printe
Det er muligt at angive hvilke ordrer, du vil printe pakke-labels til. Det vil sige, at hvis du har pakker, som ikke skal sendes på traditionel vis, kan du vælge ikke at printe pakke-labels til dem.

 

Følg dine pakker
Du kan følge dine ordrer og pakker fra leveranceoverblikket i NAV. Her kan du blandt andet se leveringsstatus og følge din ordres rute helt ud til slutkunden ved hjælp af track&trace.

 

Attraktive fragtpriser
Med CoolRunner som fragtleverandør er du sikret attraktive fragtpriser på dine pakker. Løsningen er lavet i samarbejde med CoolRunner Aps. Du køber implementering af JCD A/S og afregnes herefter den løbende udgift til modulet. Denne udgift afhænger af din fragtvolumen. Forsendelsen afregnes løbende til CoolRunner.

 

Se præsentationsvideo her

Tjek CoolRunner her

 

Hent hele løsningen som PDF

Prisen er inkl. installation,
opsætning og undervisning

DKK 9.800

(ekskl. moms)

 

Forsendelser pr. md. fra

DKK 495

(ekskl. moms)