JCD Webshop

En webshop der sælger.

Fuld funktionel og køreklar webshop inklusiv design og opsætning.

Få en webshop der sælger! Vores mål er at skabe en webshop, der er stærk nok til, at dine kunder foretrækker din shop frem for andre ... og derfor handler hos dig; igen og igen.

Med JCDs webshop er du godt på vej.

 


 

Løsning der er nem at bruge
I udviklingen af shoppen har vi lagt vægt på høj brugervenlighed - både for dig og for kunden. Umbraco CMS gør det nemt for dig at administrere, vedligeholde og opdatere varer, nyheder eller aktuelle tilbud.

 

Webshop med mange funktioner
I JCDs webshop har du blandt andet mulighed for at tilknytte billeder og gallerier, PDF-dokumenter, tekniske specifikationer og referencer til andre varer, der kan være interessante for din kunde og dermed øge salget. Du kan selv tilføje og oprette vare-kategorier, og systemet tillader et ubegrænset antal under-kategorier. Varerne kan også tilknyttes flere kategorier.

 

Grafisk opsætning inkluderet
Når du køber JCDs webshop tillægsløsning, inkluderer prisen et færdigt grafisk design. Vores designere og webudviklere har altid fokus på din målgruppe. En god webshop skal være nem at bruge, og den skal udstråle lige netop dét, du vil fortælle om din virksomhed. Webshoppen er din virksomheds ansigt ud ad til og skal på et øjeblik skabe tillid og genkendelse.

 

Umbraco
Hos JCD arbejder vi i Umbraco. Vi stiller store krav til de platforme, vi arbejder i, og Umbraco er - set med vores øjne - et af de bedste CMS på markedet.

Umbraco er Open Source og er bygget på en solid .net platform. Der er ingen begrænsninger i forhold til design, så din shop kan designes, så den matcher din grafiske profil.

Samtidigt er der ingen faste udgifter til abonnement, da licensen er gratis. Umbraco er fantastisk i forhold til integration med andre forretningssystemer. Det er også et system med fremtid i - du kan nemlig altid tilkøbe udvidelser og få din løsning tilpasset efter behov.

 

Workshop
Vi afholder en workshop sammen, for at afstemme forventninger og vende alle muligheder.

 

Hent hele løsningen som PDF

Inkl. grafisk opsætning.

DKK 45.000

(ekskl. moms)

 

Hosting | Pr. mdr.

DKK 200

(ekskl. moms)

Pris ved køb på abonnement

Pr. mdr.

DKK 950

(ekskl. moms)