Microsoft Azure


få dit eget serverrum i skyen

 

Azure er Microsofts platform i skyen; et virtuelt serverrum du kan fylde med de servere og services, du har brug for. 

Azure er det bedste valg, når du vil have den højeste it-sikkerhed og samtidigt opnå store besparelser; uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i flere afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Det er din garanti for professionel sparring om dine Microsoft produkter og den værdi de kan tilføre din virksomhed.

 

Få mere at vide om Microsoft Azure

 

Hvorfor vælge Microsoft Azure ?

fleksibel server

 

Microsoft Azure; en sikker, fleksibel og åben Cloud-platform, der er designet til en hverdag, der forandrer sig.
Du kan se Azure som et lagerhotel, der konstant tilpasser sig dit behov for plads; hvor du aldrig betaler for mere, end du har brug for. Du får ubegrænset fleksibel plads med mulighed for hele tiden at justere serverkapaciteten.

Azure Økonomi

 

Med Microsoft Azure har du adgang til professionelt software og betaler kun for det, du bruger ... og det er typisk billigere end en skræddersyet it-løsning.
Reserver ressourcerne på forhånd, og spar penge med betaling efter dit forbrug – hvilket også giver dig mulighed for at forbedre dine budgetter og prognoser.

tillid til dit cloudmiljø

 

Du får komplet sikkerhed understøttet af et team af eksperter og specialister. Du får også mulighed for proaktivt at overholdelse angivne standarder, som virksomheder, myndigheder og iværksættere har tillid til.
Microsoft Azure opfylder et stort antal internationale standarder for sikkerhed og opbevaring af data. Din sikkerhed er med andre ord maksimal.

 

 

  

Gennem hele processen havde JCD fokus på, hvad der var bedst for os som kunde, og på at it-investeringen ville blive værdiskabende.

JCD har gennem hele processen løftet vores viden omkring it-systemer og været fuldt ud tilgængelige.

 

Rasmus Miller, Økonomichef

Få et møde med en Azure-specialist 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik