Microsoft Azure


få dit eget serverrum i skyen

 

Azure er Microsofts platform i skyen; et virtuelt serverrum du kan fylde med de servere og services, du har brug for. 

Azure er det bedste valg, når du vil have den højeste it-sikkerhed og samtidigt opnå store besparelser; uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i flere afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Det er din garanti for professionel sparring om dine Microsoft produkter og den værdi de kan tilføre din virksomhed.

 

Få mere at vide om Microsoft Azure

 

Hvorfor vælge Microsoft Azure ?

fleksibel server

 

Microsoft Azure; en sikker, fleksibel og åben Cloud-platform, der er designet til en hverdag, der forandrer sig.
Du kan se Azure som et lagerhotel, der konstant tilpasser sig dit behov for plads; hvor du aldrig betaler for mere, end du har brug for. Du får ubegrænset fleksibel plads med mulighed for hele tiden at justere serverkapaciteten.

Azure Økonomi

 

Med Microsoft Azure har du adgang til professionelt software og betaler kun for det, du bruger ... og det er typisk billigere end en skræddersyet it-løsning.
Reserver ressourcerne på forhånd, og spar penge med betaling efter dit forbrug – hvilket også giver dig mulighed for at forbedre dine budgetter og prognoser.

tillid til dit cloudmiljø

 

Du får komplet sikkerhed understøttet af et team af eksperter og specialister. Du får også mulighed for proaktivt at overholdelse angivne standarder, som virksomheder, myndigheder og iværksættere har tillid til.
Microsoft Azure opfylder et stort antal internationale standarder for sikkerhed og opbevaring af data. Din sikkerhed er med andre ord maksimal.

 

 

  

Gennem hele processen havde JCD fokus på, hvad der var bedst for os som kunde, og på at it-investeringen ville blive værdiskabende.

JCD har gennem hele processen løftet vores viden omkring it-systemer og været fuldt ud tilgængelige.

 

Rasmus Miller, Økonomichef

eBog: Lynkursus i Microsoft 365 Business

Du ved, at din virksomheds vækst afhænger af, at alle leverer deres bedste arbejde.

Det betyder, at dine medarbejdere skal have de samarbejdsværktøjer, de har brug for.

Samtidig skal du beskytte din virksomheds vigtige oplysninger og sikre, at dit team kan få adgang til de filer og data, de skal bruge, når de arbejder.

Hent lynkurset i Microsoft 365 Business

eBog: Lynkursus i datasikkerhed med Office 365

Uanset om I er et team på fem personer eller en Fortune 500-virksomhed, giver Office 365 professionel sikkerhed, der holder hackere og virus ude og sikrer, at din virksomheds data holdes fortrolige. eBogen giver blandt andet indblik i sikkerheden i Exchange og SharePoint, og giver dig et overblik over, hvordan data er beskyttet og din virksomhed beskytter og krypterer følsomme data.

Hent lynkurset i datasikkerhed Office 365

eBog: Værktøjer til samarbejde med Office 365

Office 365 er designet til bedre samarbejde – når som helst og hvor som helst. Med Office 365 får du værktøjer til effektivt samarbejde. 
Office 365 er en hub til teamwork, hvor du og dine kollegaer kan chatte, holde møder og dele filer og apps. O365 indeholder mange gode værktøjer til at kommunikere, dele viden, redigere i samme filer, styre opgaver og så videre.

Hent eBogen om samarbejde i Office 365

Få et GRATIS møde med en Azure-specialist 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik