JCD Backup Kontrol

Rutinemæssig kontrol af afgørende backup-bånd.

Manglende kontrol af vigtig data og backup-bånd kan have meget alvorlige konsekvenser i tilfælde af servernedbrud.

JCD A/S tilbyder rutinemæssigt at kontrollere, at dine backup-bånd er brugbare i en eventuel nødsituation. Vi gennemgår hver måned dine bånd, og undersøger om alle data er valide.

 Når en virksomhed rammes af virus, kan det have store konsekvenser - for eksempel mistede filer/data, drift-økonomiske udfordringer og store økonomiske tab.

Det kan i øvrigt tage lang tid at få ryddet op og forsøge at gendanne de filer, der har været udsat for kryptering.

 

Når uheldet er ude

Hackerne er hele tiden et skridt foran, og de dygtige af dem kan omgå antivirus programmerne, hvis de vil. Vi kan forsøge at beskytte os med teknologier - og det er der rigtig god grund til. Men at beskytte sig 100% mod virus og angreb udefra er svært!

Er uheldet ude, og din virksomhed er ramt, er krypteringen typisk så kraftig, at det praktisk talt er umuligt at genskabe tabt data. Din backup - og kvaliteten af den - er afgørende for, om dine indstillinger og data kan rulles tilbage til lige før angrebet, og arbejdet kan fortsættes, hvor du slap.

 

Det er ikke nok at tage backup

De fleste af os ved, hvor vigtig backup er - heldigvis! Der, hvor det ofte går galt er, når backup-båndene ikke kan genindlæses - enten fordi de er defekte, slidte eller fordi de er fyldt med forkert eller defekt data.

Selv når du har modtaget den daglige mail, som fortæller dig, at backup'en er gået godt, er dét ikke ensbetydende med, at dataene rent faktisk kan reetableres og bruges. Vil du sikre it-driften i tilfælde af et servernedbrud, er det nødvendigt løbende at kontrollere dine backup-bånd.

 

Den mest sikre metode

Den sikreste måde er at simulere et nedbrud for herefter at indlæse data fra backup-båndene - akkurat som du vil gøre det i forbindelse med et servernedbrud.

JCD tilbyder denne ordning, som sikrer dig, at dine backup-bånd løbende bliver gennemgået for fejl.

 

Hent hele løsningen som PDF

Ingen installation påkrævet
Ekskl. månedlig fragt til JCD-København

 

DKR. PR. MDR. | ekskl. moms

DKK 1.050

 

Systemkrav:

Veritas BackUpexec.
Kræver understøttelse af en af følgende
båndteknologier: Dat. 20/40, Dat. 40/80,
LTO 100/200, LTO 200/400, LTO 400/800,
800/1.6TB, 1.5TB/3TB, 2.5TB/6.25TB og
6TB/15TB