18. september 2018

Sådan sælger du mere med dine nyhedsbreve

Kom godt fra start med dine nyhedsbreve eller finpuds din nuværende e-mail markedsføring. Her får du 4 gode råd fra en af vores specialister.

Læs hele artiklen
11. september 2018

Tjekliste. Skal du have nyt website?

Skal du have nyt website? Det kan være noget af en jungle at vælge ny website-løsning. Der er mange muligheder og endnu flere udbydere.

Læs hele artiklen
27. august 2018

Tjekliste.

JCDs specialister har samlet en tjekliste med de vigtigste funktioner, din ejendomsløsning bør indeholde.

Læs hele artiklen
23. august 2018

Business Intelligence. Dine data viser vejen

Bruger du aktivt den data, din forretning genererer? Analyserer du dataene og træffer beslutninger ud fra dem? Dine data fortæller rigtig meget om din forretning og din målgruppe, og det skal du selvfølgelig udnytte.

Læs hele artiklen
13. juli 2018

Sådan implementerer du omni-channel i din retail-forretning

Den digitale udvikling kræver, at du følger med og har fingeren på pulsen … ellers overhaler dine konkurrenter dig indenom. Vil du være på forkant, så udnyt mulighederne ved omni-channel, som er det eneste rigtige for retail-branchen.

Læs hele artiklen
12. juli 2018

Har du ejendomme, og kan du jonglere?

Der er mange administrative opgaver, når du udlejer ejendomme og lejemål. Med et integreret system kan du optimere driften, få overblik og spare værdifulde ressourcer. Her får du 3 gode råd - når du skal vælge system.

Læs hele artiklen
04. juli 2018

Gratis skærmbaggrund til dig som bruger Microsoft Dynamics NAV.

Vi ved, du har travlt! … og du bruger sikkert musen mere, end du aner. Genvejstaster er en fantastisk måde at få gjort mere - på mindre tid.

Læs hele artiklen
15. juni 2018

Er du sikker?

Hvornår har du sidst opdateret dine access point? Hvis du er it-ansvarlig, er det sikkert din opgave at tjekke den trådløse forbindelse periodisk; sikre dig, at det hele kører, som det skal – uden knas på linjen og med sikkerheden i top.

Læs hele artiklen
11. juni 2018

2 lynhurtige genveje til din Outlook

Du er sikkert en af de mange, som tilbringer meget af dagen i din indbakke. Her får du to nemme og hurtige genveje til din Outlook.

Læs hele artiklen
04. juni 2018

Gode genveje i Microsoft Dynamics NAV

Du er sikker habil NAV-bruger, og kender garanteret alle dine F-taster … og en masse gode genveje, som gør din hverdag meget mere effektiv.

Læs hele artiklen
30. maj 2018

Nyhed: GDPR-værktøjer i MailChimp

Bruger du MailChimp til din email-markedsføring? Så er de nye GDPR-værktøjer i MailChimp et must for dig at kende. Her får du en guide gennem nogle af MailChimps ændringer og nye værktøjer

Læs hele artiklen