15. februar 2019

Tips til Outlook

Sådan husker du dine mails med flag og påmindelser. Har du mange mails i indbakken? Og har du brug for at minde dig selv om at handle på vigtige beskeder? Så læs med her ...

Læs hele artiklen
12. februar 2019

Forstå begreberne i cloud

Mens du overvejer dine Cloud-muligheder, drukner du sikkert i tekniske begreber. Her får du forklaringer på tre begreber, vi bruger rigtig meget i it-branchen … og en kort beskrivelse af hvad de betyder for din forretning.

Læs hele artiklen
06. februar 2019

5 smarte Outlook-værktøjer, du måske ikke kender.

Selv om du bruger Outlook hver dag, kender du sikkert ikke alle de smarte ting, Outlook kan for at gøre dit arbejde hurtigere. Se med her

Læs hele artiklen
28. januar 2019

Tastaturgenveje i Dynamics 365 Business Central

Du er sikkert en rutineret NAV-bruger, og kender garanteret alle dine genvejs- og F-taster. Men er du lige gået over på en Business Central, vil du sikkert elske lidt assistance til de nye genvejstaster.

Læs hele artiklen
25. januar 2019

Tip til din email-sikkerhed med relevans for GDPR.

Du har sikkert prøvet det ... du har lidt travlt, du skal hurtigt sende en email og begynder at skrive modtagerens navn i modtagerfeltet. Og så trykker du selvfølgelig enter, fordi dit emailprogram er så hjælpsomt, at det hurtigt foreslår en modtager. Du skriver din mail færdig og klikker send. Ups ...

Læs hele artiklen
19. december 2018

Pas på! Falske emails fra Office 365 i omløb

Så er den gal igen. En phishing-kampagne er netop blevet opdaget. Hvor vi tidligere har set for eksempel PostNord i lignende sager, har svindlerne denne gang valgt at bruge Office 365 for at lokke dig i fælden.

Læs hele artiklen
14. december 2018

Tak for opgaverne, samarbejdet, tilliden … og ikke mindst for godt selskab.

Du vil arbejde fra køkkenbordet hjemme. Du vil garanteret også have din bærbare til at synkronisere oppe i skyen … have sikker adgang til det hele; uanset hvor du er!

Læs hele artiklen
07. december 2018

4 fede funktioner som gør dit liv smartere - Google Chrome

Vi elsker gode fif. Her får du et par stykker til Google Chrome, som gør dit arbejde smartere og hurtigere.

Læs hele artiklen
28. november 2018

Tjekliste: Den rigtige it-løsning til håndtering af kurser, undervisning og arrangementer

Driver du kursusvirksomhed? Og har du overvejet, hvilke funktioner dit it-system skal have? JCDs specialister har lavet en tjekliste, du kan bruge, når du skal vælge it-system til administration af dine kurser eller undervisningsforløb.

Læs hele artiklen
23. november 2018

Fremtidens detail-handel: Det skal du have styr på

Omni-Channel giver kunderne den bedste købsoplevelse. Detail-branchen er i en årrække blevet bombarderet med budskaber om Omni-Channel. Bliv klogere her.

Læs hele artiklen
23. november 2018

Email kryptering ... a' hva?

Datatilsynet skærper kravene til email kryptering i den private sektor pr. 1. januar 2019. Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvad det kræver af dig og din virksomhed.

Læs hele artiklen