19. december 2018

Pas på! Falske emails fra Office 365 i omløb

Så er den gal igen. En phishing-kampagne er netop blevet opdaget. Hvor vi tidligere har set for eksempel PostNord i lignende sager, har svindlerne denne gang valgt at bruge Office 365 for at lokke dig i fælden.

Læs hele artiklen
14. december 2018

Tak for opgaverne, samarbejdet, tilliden … og ikke mindst for godt selskab.

Du vil arbejde fra køkkenbordet hjemme. Du vil garanteret også have din bærbare til at synkronisere oppe i skyen … have sikker adgang til det hele; uanset hvor du er!

Læs hele artiklen
07. december 2018

4 fede funktioner som gør dit liv smartere - Google Chrome

Vi elsker gode fif. Her får du et par stykker til Google Chrome, som gør dit arbejde smartere og hurtigere.

Læs hele artiklen
28. november 2018

Tjekliste: Den rigtige it-løsning til håndtering af kurser, undervisning og arrangementer

Driver du kursusvirksomhed? Og har du overvejet, hvilke funktioner dit it-system skal have? JCDs specialister har lavet en tjekliste, du kan bruge, når du skal vælge it-system til administration af dine kurser eller undervisningsforløb.

Læs hele artiklen
23. november 2018

Fremtidens detail-handel: Det skal du have styr på

Omni-Channel giver kunderne den bedste købsoplevelse. Detail-branchen er i en årrække blevet bombarderet med budskaber om Omni-Channel. Bliv klogere her.

Læs hele artiklen
23. november 2018

Email kryptering ... a' hva?

Datatilsynet skærper kravene til email kryptering i den private sektor pr. 1. januar 2019. Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvad det kræver af dig og din virksomhed.

Læs hele artiklen
19. november 2018

Slår soklen revner i din it-løsning?

Vil du afbrydes midt i lørdagsfilmen? Din it-infrastruktur kan sammenlignes med soklen på dit hus ... du skal have et stærkt fundament, som giver værdifulde muligheder i din forretning.

Læs hele artiklen
16. november 2018

Hvad er Business Central ... på godt dansk

Vi har lavet en video til dig, som forklarer hvad forskellen på Dynamics NAV og Business Central er ... på helt almindelig godt dansk.

Læs hele artiklen
16. november 2018

ADVARSEL ... falske regninger i omløb

Vær opmærksom - der er falske regninger i omløb. Vi har oplevet, at flere af vores kunder har modtaget falske regninger for software, de aldrig har købt eller modtaget. Regningerne sendes med posten og er FALSKE.

Læs hele artiklen
09. november 2018

Fremtidens detail

I de kommende år vil der ske en væsentlig ændring i den klassiske detail-drift. Igennem de seneste år, har vi set hvordan udviklingen i udlandet er forandret; specielt hos de helt store retailers og it-giganter. Læs med her, hvis du vil have vores eksperts vurdering af fremtidens detail-handel.

Læs hele artiklen
06. november 2018

Dynamics 365 Business Central – det nye Dynamics NAV

2 tips til dig som står overfor en snarlig opgradering af din NAV eller C5.
Business Central er stort set den samme løsning som Microsoft Dynamics NAV. Netop derfor er det relevant at overveje Business Central, hvis du står over for en opgradering af en ældre NAV eller C5.

Læs hele artiklen