18. april 2018

Er min virksomhed sikker i Azure?

Det korte svar er ja. Vil du have det lange svar, så læs med nedenfor, hvor vi giver dig 5 sikre argumenter for sikkerheden i din skybaserede løsning.

Læs hele artiklen
11. april 2018

3 værdifulde standard-funktioner som gør bogholderiet nemmere og hurtige.

Skær ned på de manuelle indtastninger og få det fulde overblik over din økonomi … og lad Dynamics NAV gøre arbejdet.

Læs hele artiklen
06. april 2018

Office 365: Udnytter du indholdet af den kasse af guld, du sidder på?

De fleste bruger Outlook, Calendar, Exchange … nogle bruger måske også SharePoint, OneNote og Skype. Men det er faktisk kun toppen af isbjerget i pakken af effektiviseringsværktøjer, som du sikkert allerede betaler for.

Læs hele artiklen
13. marts 2018

Drop intern kommunikation over mail!

Office 365 er ca. 35 værktøjer, som hver dag skal hjælpe med at gøre dig og din arbejdsplads mere produktiv ...

Læs hele artiklen
02. marts 2018

Kend dine kunder gennem LS Retail

Udnytter du de muligheder, som LS Retail giver dig? 4 gode råd til, hvordan du kan omsætte dine nøgletal til konkrete muligheder i din forretning. Som butiksejer har du sikkert mange bolde i luften. Har jeg ret?

Læs hele artiklen
01. marts 2018

Hvor lækker er din lagkage?

Prøv en gang at betragte din virksomhed som en lagkage (metaforisk). Der skal være lagkagebunde i en lagkage, ellers er der ikke noget, som holder sammen på den lækre creme og gør, at lagkagen smager godt. Din it-infrastruktur er dine lagkagebunde, mens flødeskum, creme, syltetøj og pynt er dine produkter og resten af din virksomhed.

Læs hele artiklen
27. februar 2018

Kom godt i gang med et nyt website-projekt

Står du overfor at skal have et nyt website eller opgradere det eksisterende? Det kan både være uoverskueligt, ressource- og tidskrævende at komme i gang med et nyt website.

Læs hele artiklen
13. februar 2018

Logojunglen: Sådan finder du vej

Hvad er et godt logo? Og hvordan ved du, om du har et godt logo? Dit logo er med til at præsentere dine egenskaber og værdier - det lægger et pres på det grafiske afsæt.

Læs hele artiklen
30. januar 2018

Vil du være synlig på Google efter juli 2018?

Hastigheden kommer fra juli 2018 til at få en større rolle, når Google afgør, om du kan findes på Google, hvis der søges fra mobiler. De har truet med det længe, og nu bliver det fakta.

Læs hele artiklen
22. januar 2018

Sådan frigiver du tid i bogholderiet

Bruger du lang tid på at behandle kreditor-fakturaer? ... og det efterfølgende arbejde med bogføring, viderefakturering? Ensformige arbejdsopgaver og -processer findes i alle virksomheder. Dem der tager tid og ressourcer, som kunne bruges på mere værdiskabende opgaver.

Læs hele artiklen
11. januar 2018

Geniale genveje i Google Chrome

Til dig der arbejder i Windows. Vi elsker alt, hvad der kan gøre vores arbejde smartere og hurtigere. Denne gang har vi fundet en hel masse geniale smutveje i Google Chrome ... dem deler vi selvfølgelig med dig.

Læs hele artiklen