16. november 2018

Hvad er Business Central ... på godt dansk

Vi har lavet en video til dig, som forklarer hvad forskellen på Dynamics NAV og Business Central er ... på helt almindelig godt dansk.

Læs hele artiklen
16. november 2018

ADVARSEL ... falske regninger i omløb

Vær opmærksom - der er falske regninger i omløb. Vi har oplevet, at flere af vores kunder har modtaget falske regninger for software, de aldrig har købt eller modtaget. Regningerne sendes med posten og er FALSKE.

Læs hele artiklen
09. november 2018

Fremtidens detail

I de kommende år vil der ske en væsentlig ændring i den klassiske detail-drift. Igennem de seneste år, har vi set hvordan udviklingen i udlandet er forandret; specielt hos de helt store retailers og it-giganter. Læs med her, hvis du vil have vores eksperts vurdering af fremtidens detail-handel.

Læs hele artiklen
06. november 2018

Dynamics 365 Business Central – det nye Dynamics NAV

2 tips til dig som står overfor en snarlig opgradering af din NAV eller C5.

Business Central er stort set den samme løsning som Microsoft Dynamics NAV, og har de samme funktioner, du kender. Netop derfor er det relevant at overveje Business Central, hvis du står over for en opgradering af en ældre NAV eller C5.

Læs hele artiklen
05. november 2018

Pressemeddelelse

38 medarbejdere overtager JCD. It-virksomheden JCD A/S er netop blevet overtaget af 38 medarbejdere, der således fra i dag kan kalde sig for virksomhedsejere. Den eksterne ejerkreds med Dansk Cater A/S i spidsen har ellers siddet på aktiemajoriteten siden 2001.

Læs hele artiklen
01. november 2018

Pladsmangel? Fylder dine data mere og mere?

Hvad gør du, når dine data begynder at fylde mere og mere … og du til sidst ikke har mere plads på din server? Bare rolig – du skal selvfølgelig ikke slette data. Vi har en meget bedre løsning.

Læs hele artiklen
29. oktober 2018

Sådan laver du videoer til sociale medier

Du har sikkert allerede set dem i dit feed på de sociale medier – Facebook, LinkedIn, Instagram? Vi taler selvfølgelig om SoMe-videoer. Video er et fantastisk markedsføringsværktøj, der kan give rigtig gode resultater på dine sociale medie-kanaler. Her får du 4 gode råd til dine SoMe-videoer

Læs hele artiklen
22. oktober 2018

Fremtiden er ikke for alle

Vores salgsansvarlige for it-infrastruktur, Rasmus Jelle, har udtalt sig om cloud computing i en artikel i Jyllands-Postens tillæg "Cloud". Rasmus peger på tre fordele ved at arbejde i skyen: Tilgængelighed, fleksibilitet og pris.

Læs hele artiklen
12. oktober 2018

It-kriminalitet: Udviklingen inden for it-sikkerhed kræver omstilling og handling.

250 danske og 100 norske virksomhedsledere, it-chefer og it-sikkerhedsspecialister har deltaget i PwCs Cybercrime Survey 2017 ... det er temmelig skræmmende læsning.

Læs hele artiklen
12. oktober 2018

Sådan bliver din webshop klar til Black Friday

Black Friday er årets store shoppe-dag. Er du klar? Din webshop kan sagtens rumme flere kunder, end du har i normal drift … hvis du gør den klar til det. Som webshopejer skal du sikre, at dine kunders handelsoplevelse er god … at de ikke oplever hastighedsproblemer eller – skræk og rædsel – at din webshop går ned på årets store shoppe-dag.

Læs hele artiklen
24. september 2018

Driver du kursusvirksomhed?

4 gode råd til dig som skal vælge it-system kursusadministration. Med den rigtige løsning får du styr på alle detaljer og nemmere administration. Hvis du afholder kurser og arrangementer, skal du bruge en løsning, der håndterer de administrative detaljer.

Læs hele artiklen