5 grunde til at prøve en Digital Marketingplatform på dit website

Digital Marketing­oversigt gør arbejdet som web- og salgs­ansvarlig nemmere

 

Med en Digital Marketing-oversigt udnytter du dit website og webshops fulde potentiale.

Du får komplet overblik over din trafik, dine aktiviteter og ikke mindst hvem der besøger dit website eller webshop.

 

Er du web- eller salgsansvarlig, og vil du gerne have det fulde potentiale af dit website eller webshop?

En Digital Marketing-oversigt giver dig overblik over dine samlede aktiviteter; hvilke virksomheder der besøger dit site, hvor længe de er på siden, og hvilke undersider de besøger ... og det giver flere leads til virksomhedens sælgere.

 

 

Et dashboard der giver dig overblik

De fleste webansvarlige har i dag ofte godt overblik over deres trafik og annoncebudget - men hvad med overblikket over LinkedIn Ads, Bing Ads, HubSpot, Twitter og andre aktiviteter på sociale medier? Og hvordan går det med jeres følgere på sociale medier; får I flere, mister I følgere?

Med en marketingplatform samler du dine eksisterende tracking- og analyseværktøjer i ét samlet overblik. Du får et overskueligt dashboard.

 

Søgemaskineoptimering (SEO) har aldrig været lettere

Du kommer ikke uden om Google, hvis du sælger dine varer online. Ingen trafik, ingen omsætning.

Med et vedholdende arbejde omkring søgemaskineoptimering, gør du dit website eller webshop interessant for søgemaskinerne. På den måde kan du skabe mere trafik til dit site.

Det kan være små forskelle, der gør udfaldet for, om du ligger over dine konkurrenter på søgemaskinerne.

Digital Marketingplatform scanner løbende dit website og kommer med forslag til forbedringer til din SEO-optimering. Med andre ord får du konkrete forslag til forbedringer, som du kan integrere på dit site og dermed forbedre dine placeringer i søgeresultatet.

 

 

Overblik over dine og konkurrenters placeringer på Google

Har du overblik over, hvordan dit website eller webshop klarer sig i søgemaskinerne i forhold til dine konkurrenter?

Med Digital Marketing-oversigt kan du angive de søgeord, du gerne vil findes på, og så overvåger løsningen søgeordenes placering for dig. Du får blandt andet vist din aktuelle placering på de enkelte søgeord, udviklingen i placeringer, hvor mange der søger på det specifikke søgeord og konkurrenternes tilsvarende placering.

Du kan selv angive, hvem dine konkurrenter er, og hvilke søgeord du vil sammenligne med dine konkurrenters placering(er).

 

 

Hvem besøger dit website?

Der findes mange gode tracking- og analyseværktøjer til dit website eller webshop. En af de bedste er Google Analytics, der fortæller dig alt fra antal besøgende, hvor de kommer fra, og hvordan de har fundet dit website.

Men én ting mangler mange tracking-løsninger; hvem besøger dit website.

Digital Marketing-oversigt viser dig, hvilke virksomheder der besøger dit website, hvor lang tid de har brugt på dit site, og hvilke sider de har besøgt. Det giver dig en unik mulighed for at kontakte virksomhederne på baggrund af de sider, de har besøgt; du ved nemlig, hvad de er interesseret i.

 

 

Få rapporter direkte i din indbakke

Digital Marketing-oversigt kan sende dig eller dine kollegaer rapporter ud fra, hvad der er interessant for dem. 

Der kan eksempelvis sendes en daglig, ugentlig eller månedlig rapport om anbefalinger eller forbrug til den webansvarlige, mens der kan sendes en rapport med en konkret lead-oversigt til den salgsansvarlige. Du kan skræddersy rapporterne, så du kun får vist det, der er interessant for dig. 

 

 

prøv en gratis demo og test værktøjerne

 

Digital Marketing-oversigt giver dig komplet overblik over dine kanaler. Du får konkrete anbefalinger til din søgemaskineoptimering og ikke mindst muligheden for at se, hvilke virksomheder der besøger dit website.

Få en gratis demo af Digital Marketing-oversigt og oplev de mange fordele.

Du kan bruge løsningen, uanset hvilket CMS eller hosting-udbyder du bruger i dag. 

 

 

få din demo her

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Måske er du også interesseret i at læse:

6 ting du skal vide, før du køber nyt website
Læs mere
Har du et website eller en webshop? Det skal du have fokus på
Læs mere