Microsoft Teams | Tips der gør din arbejdsdag nemmere

Er du blandt de mange, der dagligt bruger Microsoft Teams på din arbejdsplads?

 

Danske virksomheder har taget Office 365 til sig, og det er ikke kun den gængse Officepakke; Word, Excel, Outlook og PowerPoint der bruges i hverdagen - også Microsoft Teams bliver flittigt brugt af de fleste af os.

Teams har gjort det lettere for os at arbejde, skrive og kommunikere med vores kollegaer - uanset om vi sidder hjemme eller om vi er på kontoret. 

 

Vi har samlet syv tips til dig; tips der kan gøre din arbejdsdag lidt nemmere ... og meget mere effektiv. 

 

 

1. Få et bedre samarbejde via Teams

Det har aldrig været nemmere at samarbejde om et dokument, uanset hvilken enhed eller lokation dine kollegaer er på.

Vælger du at vedhæfte en fil, som eksempelvis Word, Excel eller en PowerPoint i jeres kanal, vises den automatisk under fanebladet "Filer" på kanalen. Dermed kan alle redigere og se filen.

 

 

2. Fastgør de vigtigste kanaler i Teams

Du bruger sikkert nogle kanaler mere end andre - men de kan være svære at finde.

Du har mulighed for at fastgøre de kanaler, du oftest arbejde i, så de vises øverst på listen "Fastgjorte". På den måde har du hurtig og let adgang til de kanaler, der er vigtige for dig.

For at fastgøre en kanal, skal du vælge "Flere indstillinger", og ved siden af kanalens navn, vælge "Fastgør".

 

 

3. Hav det sjovere med Teams memes

Det skal være sjovt at samarbejde. I Microsoft Teams har du mulighed for at sende memes og animerede billeder (GIF) til dine kollegaer ... og dermed gøre samtalen sjovere og mere personlige.

Du finder memes ved at trykke på knappen "GIF", under feltet du normalt skriver beskeder i. Søg herefter det meme du vil sende og tryk send.

 

 

4. Hold dig opdateret med Microsoft Teams

Fanen "Meddelelser" holder dig ajour med sde eneste opdateringer og handlinger i teams. På den måde kan du sikre, at du aldrig går glip af vigtige beskeder, opdateringer og filændringer.

Du kan administrere hvilke type af opdateringer og notifikationer, du ønsker under indstillinger og meddelelser.   

 

 

5. Tag Microsoft Teams med dig

De færreste ved, at Microsoft Teams har en mobilapp til både Android og iOS. Appen gør dig i stand til at oprette forbindelse, kommunikere og samarbejde med dine kollegaer - uden brug af din computer.
Med appen kan du chatte, deltage i videomøder og få adgang til dine filer, kanaler og meget mere.

Du finder appen i Google Play eller Apple Appstore.

 

 

6. Få din kollegas opmærksomhed med @

I en chat eller på en kanal med flere deltagere kan det fra tid til anden være svært at fange kollegaens opmærksomhed, og din besked kan drukne i mængden.

Hvis du ønsker at fange din kollegas opmærksomhed på chat eller en kanal, så brug @ efterfuldt af kollegaens navn eller brugernavn - så får kollegaen notifikation om din besked.

 

 

7. Fra chat til video

En gang imellem kan det være nemmere og hurtigere at give en besked ansigt til ansigt - frem for at skrive frem og tilbage. I Microsoft Teams kan du direkte fra en chat eller kanal vælge videokald - og gennemføre en videosamtale med lyd og billede.

Når videoopkaldet er etableret, har du også mulighed for at dele din skærm, så den kollega du taler med, hurtigt kan se, hvad der foregår på skærmen.

Brug det lille ikon for at dele din skærm   

 

 

Rigtig god arbejdslyst 🚀

 

 

Få råd og vejledning til dine Microsoft løsninger

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Måske er du også interesseret i at læse:

Beskyt det der betyder mest | Microsoft 365 Business Premium
Få et overblik og en beskrivelse af de fire største sikkerhedsfeatures i Microsoft 365 Business Premium
Læs mere
eBog 6 grunde til at skifte til Microsoft 365
Få 6 gode grunde til at skifte til Microsoft 365 Business Premium, og læs hvordan løsningen hjælper dig med at frigøre tid og ressourcer ... med den højeste sikkerhed.
Læs mere
Modern Workplace
Forbedr kvaliteten og effektiviteten af dine medarbejderes indsats … samtidigt med at sikkerheden er i top.
Læs mere