5 sikre argumenter for sikkerheden i Azure

Er min virksomhed sikker i Azure?

Det korte svar er ja. 

Vil du have det lange svar? Så læs med nedenfor hvor vi giver dig 5 sikre argumenter for sikkerheden i din skybaserede løsning.

 

It-kriminaliteten stiger, og der opstår hele tiden nye sikkerhedsmæssige udfordringer, der kan have store økonomiske konsekvenser for din virksomhed. Derudover kan et angreb skade på dit omdømme og ikke mindst din kundetilfredshed.

Derfor har du brug for den sikreste løsning … også når du er i skyen.

 

Azure – den sikre sky

Microsoft Azure opfylder internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. Det giver dig sikkerhed for, at Azure overholder strenge sikkerhedskontroller og forpligtelser.

 

Men Azure beskytter ikke bare; Azure beskytter samtidigt med, at både omkostninger og kompleksitet bliver mindre. Azure har indbygget sikkerhedskontrol, som gør det nemt at identificere og reagere på trusler og sikkerhedsgab. På den måde kan du hurtigt forbedre sikkerheden, hvis noget ikke er, som det skal være.

 

Læs også: Gode og hjælpsomme medarbejdere kan være farlige

 

5 sikre argumenter i Azure:

Beskyttelse mod ukendt malware og virus
Med Advanced Threat Protection får du ekstra beskyttelse gennem en række funktioner, der beskytter mod ukendt malware og virus, og som giver bedre zero-day-beskyttelse af dit meddelelsessystem.

 

Sikre vedhæftede filer i indbakken
Dine administratorer kan se, hvornår der blev registreret malware i vedhæftede mailfiler, som blev sendt til din virksomhed.

 

Tidspunkt for klik-beskyttelse mod skadelige webadresser
It-kriminelle forsøger af og til at skjule skadelige webadresser med tilsyneladende sikre links, der omdirigeres til usikre websteder. I Azure kan din virksomhed administrere indstillingerne for din organisation via Safe Link-politikker for at beskytte mod skadelige webadresser.

 

Beskyttelse mod skadelige links på internettet
Hvis en medarbejder klikker på et potentielt skadeligt link i en mail, viser funktionen Safe Link i Advanced Threat Protection en tydelig advarsel eller blokerer brugere, før din medarbejder navigerer videre til webstedet.

 

Omfattende rapportering og funktioner til sporing af webadresser
Du får indsigt i, hvem der angribes i din organisation, hvilke typer angreb du står overfor og mulighed for at undersøge de meddelelser, der er blevet blokeret på grund af en ukendt virus eller malware.

 

Vil du vide mere ...

Kontakt en af vores specialister på telefon 70 12 00 03

 

Måske er du også interesseret i at læse:

Passer cloud til din virksomhed
Læs mere
Forstå begreberne i cloud computing
Læs mere
Kender du potentialet i skyen?
Læs mere