Hvad er Dynamics 365?

Hvad er Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts cloud-løsning til ERP.

Foreløbigt er Microsofts udmelding, at Dynamics 365 frigives i foråret 2018.

ERP er ikke længere kun et værktøj til at understøtte processer. Det handler om, at din virksomhed hele tiden er forandringsparat. Løsningen indeholder intelligente cloud-programmer, der kombinerer CRM- og ERP-muligheder.

Dynamics 365 er en ren cloud løsning. Det betyder, at du ikke længere køber en licens, men at du lejer licensen og faktureres en månedlig ydelse og afregnes efter forbrug.

Se video om Dynamics 365


Forskellen på NAV og 365

Dynamics 365 og Dynamics NAV er overordnet det samme program, og har - med få undtagelser - samme funktionalitet. Dynamics 365 kører fra skyen og har bedre integrationsmuligheder med Office 365. Der kommer helt sikkert konverteringsværktøjer, så du kan konvertere fra NAV til 365, og prisen bliver attraktiv, hvis du kommer fra din egen NAV-løsning.

 

Nøgleord: brugervenlig og skalerbar

Dynamics 365 samler de apps, du har behov for i én løsning. Du kan starte med en simpel og billig løsning, og udvide med apps efterhånden som din virksomhed vokser eller forandres.

En af de store fordele er ubegrænsede muligheder for skalerbarhed.
I Dynamics 365 betaler du kun for det, du bruger, uanset om det drejer sig om antal brugere eller mængden af data, du vil opbevare.

Dynamics 365 ligger i skyen, og er dermed altid opdateret. Det betyder, at du slipper for at investere i dyrt udstyr og opgraderinger til nyere versioner.

 

Udvid nemt med apps når behovet vokser

Dynamics 365 kan tilpasses efter behov. Du kan for eksempel udvide med flere funktioner og muligheder, når behovet ændres i din virksomhed. Fuldstændig som du kender det fra din mobil … apps er en slags tillægsløsninger, du kan tilføje eller vælge fra efter behov. Dynamics 365 optimerer processerne på tværs i hele virksomheden, og der findes apps til det meste. Blandt andet inden for økonomi, kundeservice, salg og marketing. Desuden er der rigtig mange gode værktøjer inkluderet - for eksempel Business Intelligence værktøjer som Power BI.

Dynamics 365 er tæt integreret med Office 365, og gør helheden i din samlede it-løsning total.

Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 har mange ligheder. Brugerfladen er den samme og de indeholder mange af de samme funktioner.

 

Læs mere om Dynamics 365
eller kontakt os på telefon 70 12 00 03.

Vi er altid klar på en snak om den bedste løsning til din virksomhed.

 

Måske er du også interesseret i at læse:

Sådan opsætter du GDPR-funktioner til din Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central
Læs mere
Nyheder i Dynamics NAV 2018
Læs mere
5 fede i Dynamics NAV
Læs mere