Kender du potentialet i skyen?

Kender du potentialet i skyen?

Det er sikkert ikke første gang, du hører om alle de fantastiske fordele ved it i skyen.

Du kender salgstalen: "Gør alt, hvad du plejer at gøre - bare hundrede gange hurtigere, bedre og billigere". Og når skyen udnyttes korrekt, er fordelene da også til at få øje på...

 

Hvorfor vælge Microsoft Cloud?

Det er nye tider i it-afdelingen. Der er flere applikationer, flere enheder og nu også flere data end nogensinde før. Det skyldes blandt andet et stadigt stigende brug af cloud-baserede it og tjenester.

Og når skyen udnyttes korrekt, er fordelene da også til at få øje på - øget effektivitet, som gør it-afdelingen i stand til at fokusere på den strategiske del af it-arbejdet, en samlet fleksibel platform, der gør det nemmere at tilpasse din virksomhed fremtiden, og centralisere it-infrastrukturen uanset antal brugeradgange.

 

Masser af potentiale i skyen

Cloud teknologi giver dig en fantastisk mulighed for at ændre den måde, du arbejder på.

En nylig undersøgelse har vist, at en af de største barrierer for cloud computing er kendskabet. Ledere i små og mellemstore virksomheder har hørt en masse snak om skyen, men de færreste har forstået, hvor stort potentialet egentligt er.


Lige mulighed for store og små virksomheder

Overalt i verden har vi set, hvordan cloud computing kan gøre en enorm forskel i produktivitet og rentabilitet. Virksomheder af alle størrelser har nu adgang til de tjenester, der indtil for nylig har været forbeholdt de større selskaber.

Men Cloud-løsninger er ikke bare økonomisk overkommelige, de kan ændre driften. Undersøgelser viser at små og mellemstore virksomheder, der overvejer cloud- og mobilitet-løsninger, med stor sandsynlighed vil øge indtægten.

 

Fordele ved Cloud Computing

 • Fleksibilitet. Systemet kan håndtere, hvis du for eksempel pludselig får brug for 10 gange så meget lagerplads - og hvis du dagen efter kun har brug for det halve, er det også en mulighed.
 • Du betaler kun for, hvad du bruger, og det er typisk billigere i drift
 • Det er nemt at komme i gang og justere dine behov hen ad vejen
 • Du kan normalt tilgå dine data, uanset hvor du er, og uanset hvilken af dine enheder du arbejder fra - pc, mobiltelefon eller noget helt tredje
 • Lave etableringsomkostninger
 • Du slipper for besværet med licenser

 

Ulemper ved Cloud Computing

 • Du får måske en standardløsning, som ikke nødvendigvis passer præcist til dine behov
 • Du er afhængig af internetforbindelsen - uden internet ingen adgang til dine data
 • Du skal have en exit strategi for dine data, i det tilfælde udbyderen går konkurs, eller ændrer betingelser til noget, du ikke kan acceptere.

 

Overvejer du at skifte til Cloud

JCD har erfaring med Microsoft cloud-skalering, og er du kunde hos os, har vi allerede et indgående kendskab til din nuværende infrastruktur.
Hvis du overvejer at skifte til cloud computing, er det en perfekt kombination at tage udgangspunkt i, når vi skal finde den rigtige skybaserede løsning til dig.

 

Det bedste fra to verdener

Du behøver ikke at vælge det ene frem for det andet - det vil ikke altid være den bedste løsning. Med en hybrid løsning får du begge dele - det bedste fra to verdener.

 

En holdbar og sikker serverløsning

Din forretning har brug for en fleksibel it-infrastruktur, som kan skalere, når du har brug for det. Med en cloud løsning kan du være skarpere og styre ressourcerne mere effektivt. Når du udvider dit datacenter, og fletter det sammen med cloud, arbejder du i en hybrid-model.

Det giver god mening at bruge både dine egne servere og en serverløsning i skyen, og at kombinere dem i én løsning. Med en sådan hybrid løsning kan du nemlig kompensere for de ulemper, en ren cloud kan give dig.

 

Fordele ved kombineret løsning

 • Du kan skabe sammenhæng på tværs af skyen med de værktøjer og ressourcer, du kender
 • Dit datacenter kan udvides med sammenhængende administrative værktøjer og velkendte løsninger
 • Få god ydeevne og sikkerhed i både datacentret og i skyen
 • En hybrid løsning giver dig mere fleksibilitet i forhold til dine skiftende forretningsbehov
 • Du kan få ekstra kapacitet, når du har brug for det

 

 

Stadig i tvivl?

Ring og få en snak med os.

 

Thomas Ertman, Salgschef JCD A/S

Tel 70 12 00 03

 

Måske er du også interesseret i at læse:

Vil du have en konkurrencefordel?
Læs mere
Passer cloud til din virksomhed
Læs mere
Skyen - plus og minus
Læs mere