Kommer snart funktion i Outlook

'Kommer snart'-funktionen i din Outlook🚀

derfor bør du kende 'Kommer snart'-funktionen i Outlook

 

Microsoft Outlook er blandt de mest anvendte Office-programmer hos danske virksomheder, privatpersoner og offentlige myndigheder, når der skal holdes styr på kalenderen, aftaler eller sendes mails.

Microsoft Outlook 365s 'Kommer snart'-funktion, giver dig, som Outlook-bruger, et indblik i og hjælp til Outlooks mange muligheder ... også dem du måske ikke kender eller havde glemt.

 

 

Bliv mere produktiv med 'Kommer snart'-funktionen i Outlook

Microsoft Outlook er med til at sikre en produktiv og struktureret dagligdag - både når det kommer til mails, aftaler og ikke mindst kalender-invitationer.

Men de færreste kender 'Kommer snart'-funktionen, der er tilgængelig i din Office 365.

'Kommer snart'-funktionen skal ses som en hjælpe-funktion, der rummer alt fra nyttige tips, anbefalinger og videokurser så du kan opnå en mere produktiv hverdag i Outlook. Du får også konkrete kurser og guides til alle de ting, du bør vide, eller dem du måske har glemt.

Funktionen kan for eksempel fortælle dig, hvordan du angiver en ikke til stede-meddelelse, hvordan du gendanner slettede elementer, tilbagekalder en meddelelse du har sendt - og meget mere.

Du får konkrete guides og nyheder om mails, kalender, kontakter og opgaver ... med andre ord en hjælp til dine individuelle tilpasninger og fejlfinding.

'Kommer snart' er tilgængelig i Office 365 i desktop-udgave og i en mindre udgave i browser-versionen.

 

 

Sådan finder du "Kommer snart"

Er du interesseret i at bruge funktionen? Den er heldigvis nem at finde. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen 'Kommer snart' øverst i højre hjørne i din Outlook.

Hvis knappen ikke er der, kan du også klikke på Hjælp og Nyheder i topmenuen øverst i Outlook. 

Er funktionen ikke tilgængelig i din Office 365 - bør du kontakte din systemadministrator for at få hjælp.

 

 

 

Få en snak med en af JCDs it-specialister

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Måske er du også interesseret i at læse:

Sådan arbejder du hurtigere i Outlook
Læs mere
6 geniale genveje i Outlook
Læs mere
Umbraco
Læs mere