Nyheder i Dynamics NAV 2018

Nyheder i Dynamics NAV 2018

Der sker nye og spændende ting i 2018!

Vi ved ikke med sikkerhed hvornår Dynamics NAV 2018 bliver frigivet, men vi håber på slutningen af 2017.

Microsoft har løftet sløret for nogle af de nye forbedringer og optimeringer, som vi alle sammen får glæde af.

Her får du en kort gennemgang af de nyheder, vi foreløbigt har fået, og som vi kommer til at høre meget mere om til Microsoft konferencen Directions EMEA i Madrid i næste uge. 

 

Azure og integration
Mange af de features der bliver tilbudt på Azure bliver også tilbudt i den nye NAV 2018.
For eksempel bliver det muligt at få integration til Microsoft Bookings. Det får blandt andet betydning for eksempelvis frisører, autoværksteder og tandlæger, da det ikke nødvendigt at købe booking-system hos en tredjepart; det er en integreret del af Dynamics.

Vender vi blikket mod det tekniske plan, har Microsoft bygget en tættere integration til Microsoft Flow og Microsoft Common Data Service. Det gør det blandt andet nemt og hurtigt at integrere med services på nettet for eksempel LinkedIn eller Microsoft Teams. Desuden bliver Power BI tættere integreret med NAV og giver et hurtigt overblik over kunder og deres købsmønster.  

 

Revisoradgang
Dynamics NAV får i den nye version endnu nemmere revisoradgang.

Med Dynamics 365 for Financials får revisorer nemmere adgang til kundernes systemer. På den måde bliver mange arbejdsgange effektiviseret, og der bliver frigjort tid for revisorer, på grund af hurtigere adgang til kundens systemer.

 

Excel
I 2018 er der fokus på interaktionen med Excel. Dynamics NAV 2018 kan udlæse finanskladder til Excel, hvor det er muligt at redigere, tilføje og behandle linjer og derefter indlæse til NAV-kladden. Det betyder, at revisorer stadig kan arbejde i Excel, mens det også fungerer i NAV.

Er du revisor eller bogholder, er denne forbedring en stor udvikling og kan blive et essentielt værktøj i dit arbejde, da arbejdsopgaven i at kopiere frem og tilbage bliver mere simpel.

 

User Interface
Microsoft har lavet forbedringer i præsentationen af Dynamics NAV, som gør brugergrænsefladen endnu mere brugervenlig.

Forsiden i Dynamics NAV 2018 er blevet forbedret og giver nu et endnu bedre overblik over virksomheden. Grafer, statistikker og kundeoverblik giver et hurtigt overblik over virksomhedens tilstand.

Vi er sikre på, at opdateringerne vil skabe forandringer og forbedringer hos alle NAV-brugere.

Forbedringerne giver stor værdi for blandt andet bogholdere, revisorer og sælgere.   

 

Vi venter meget spændte på 2018 og alle de nye tiltag og løsninger, og vi er sikre på, at det bliver et spændende Microsoft-år.

 

Måske er du også interesseret i at læse:

Sådan opsætter du GDPR-funktioner til din Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central
Læs mere
Gode genveje i Microsoft Dynamics NAV
Læs mere
5 fede i Dynamics NAV
Læs mere