jcd Omregn valuta i Excel

Omregn valuta i Excel 2013

Måske nærmer ferien nærmer sig, og du skal måske ud og rejse. Det betyder ofte, at man har behov for at veksle valuta - fra en valuta, til en anden. I den forbindelse er der ofte behov for en valutaomregner, der ofte findes i mange versioner, online eller på telefonen.

Vidste du, at Excel har en super valutaomregner?

 

Excel valutaomregner

Har du Excel 2013 eller nyere, kan du beregne, hvor meget dine penge er værd i en anden valuta.
Valutaomregneren arbejder med opdaterede omregningskurser, som hentes fra Microsoft Money på internettet - så valutakursen er altid opdateret.
Det er super nemt og lige ved hånden.

Hent skabelonen her

 

Vi ønsker alle en skøn ferie.

 

Skabelon indeholder makroer, som er valideret af Microsoft. For at skabelonen kan fungere fuldt ud, skal du klikke på Aktivér makroer, når du bliver spurgt under overførslen.

 

eBog: Bedre samarbejde med Office 365

Office 365 er designet til bedre samarbejde – når som helst og hvor som helst. Med Office 365 får du værktøjer til effektivt samarbejde. 
Office 365 er en hub til teamwork, hvor du og dine kollegaer kan chatte, holde møder og dele filer og apps. O365 indeholder mange gode værktøjer til at kommunikere, dele viden, redigere i samme filer, styre opgaver og så videre.

 

 

Bedre samarbejde i Office 365

eBog: Lynkursus sikkerhed i Office 365

Uanset om I er et team på fem personer eller en Fortune 500-virksomhed, giver Office 365 professionel sikkerhed, der holder hackere og virus ude og sikrer, at din virksomheds data holdes fortrolige. eBogen giver blandt andet indblik i sikkerheden i Exchange og SharePoint, og giver dig et overblik over, hvordan data er beskyttet og din virksomhed beskytter og krypterer følsomme data.

 

 

Lynkursus i datasikkerhed Office 365

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Måske er du også interesseret i at læse:

Sådan arbejder du hurtigere i excel
Læs mere
Konverter tal til tekst i Excel
Læs mere
Fantastiske F11 - i Excel
Læs mere