Sådan finder du nyheder og nye funktioner til Business Central

Business Central forbedres dag for dag

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central er nyeste ERP-system i Dynamics -familien fra Microsoft.

Det populære ERP-system rummer alt, hvad en moderne virksomhed skal bruge til styring af centrale funktioner ... men vidste du, at løsningen hele tiden forbedres med nye funktioner og forbedringer?

 

Nyheder og planlagte nye funktioner til Business Central

Er du bruger af Microsoft Dynamics NAV / Navision, ved du, at løsningen løbende er blevet vedligeholdt, opdateret og forbedret over årene. Det samme gør Microsoft naturligvis også med deres seneste ERP-løsning; Business Central.

Modsat tidligere versioner af Microsoft Dynamics-produkter er det nemmere end nogensinde før at få de seneste nyheder og funktioner til sin ERP-løsning, fordi Business Central i dag er 100% webbaseret og dermed løbende opdateres, vedligeholdes og får tilført nye smarte funktioner.

 

On-premises vs. Cloud

Der findes to måder, du kan have din Dynamics 365 Business Central på; On-premises eller Cloud.

On-premises er løsningen installeret på din virksomheds egne servere eller ekstern hosting-virksomhed. Du er 100% selv ansvarlig for driften, sikkerheden, løbende vedligeholdelse og opdatering af dit ERP-system. Kommer der nye opdateringer til løsningen, er det dermed også dig, der er ansvarlig for at de installeres - og dig der betaler udgifterne.

Vælger du Business Central Cloud, er din løsning hostet i et sikkert miljø hos Microsoft Azure. Dermed er det Microsoft, der foretager den løbende drift, vedligeholdelse og sikrer udrulning seneste opdateringer og forbedringer. 

Det har med andre ord aldrig været nemmere at få de seneste forbedringer og nyheder til dit ERP, hvis du vælger Business Central Cloud.

 

Hvilke nyheder og nye funktioner kan du forvente?

Business Central opdateres løbende over regnskabsåret og strækker sig fra helt små forbedringer, du måske ikke bemærker, til nye funktioner og muligheder der gør dit arbejde og samspillet mellem dine øvrige 365 løsninger smartere og bedre.

De seneste forbedringer er alt fra forbedringer i bankafstemning, bedre fil-import bedre eksport til excel og meget mere.

Nyhederne opdeles i tre kategorier Brugere, Administratorer, udviklere, marketingsmedarbejdere eller analytikere og brugere af administratorer, udviklere eller analytikere. Alle nyheder rammer nødvendigvis ikke altid dig som bruger.

Hvor finder jeg nyheder og planlagte opdateringer til Business Central?

På Microsofts hjemmeside offentliggør de løbende, hvilke nyheder og planlagte funktioner der kommer til Dynamics 365 Business Central.

På siden kan du finde en detaljeret beskrivelse af nyheden, hvornår en offentlig prøveversion er tilgængelig, og hvornår den er klar til endelig udrulning. 

Du finder den officielle nyheds-side her 

Læs meget mere om Business Central her

 

Få en snak med en af JCDs ERP-specialister

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Måske er du også interesseret i at læse:

FAQ til Business Central
Læs mere
Gratis skærmbaggrund | Genvejstaster: Microsoft Dynamics Business Central
Læs mere
Umbraco
Læs mere