WorkPoint 365 CRM - sådan arbejder du smartere og mere effektivt med et CRM

Leder du efter det bedste CRM til din virksomhed?

Se eller gense vores gratis webinar om WorkPoint 365 CRM.

 

Vores it-infrastruktur og Modern Workplace specialist, Nikolaj Guldhammer, har fornyligt afholdt et spændende webinar omkring WorkPoint 365 CRM.

CRM-løsningen - opfylder alle krav til et moderne, fleksibelt og effektivt CRM-system.
WorkPoint 365 CRM er til dig, der ønsker et CRM der spiller sammen med din hverdag og dine Microsoft-produkter; SharePoint, Outlook, Word, Excel og resten af Office 365.Se eller gense vores gratis webinar:
Sådan arbejder du smartere og mere effektivt med WorkPoint 365 CRM lige her:

 

Accepter marketing-cookies for at se denne video.

 
Hvad er et CRM?

CRM står for Customer relationship management - eller på dansk, kunderelationsstyring.

Et CRM system indeholder alle de relationer, ordrer, handler og kommunikation, du har med en kunde. Et godt og effektivt CRM sørger dermed for, at kontakten med dine kunder altid er ajourført, og du altid kan finde jeres kommunikation, tilbud og lignende. CRM samler data og sikrer altså, at data ikke går tabt.

Ved at indføre et CRM sikrer du dig, at dine sælgere og kunder aldrig mister vigtige informationer, at der altid bliver fulgt op, og at du til enhver tid kan finde tilbage til vigtige informationer om kunden, tidligere tilbud, ordre osv.

Har du ikke et CRM-system, risikerer du at sælgeren, key account, kundeservice eller andre medarbejdere sidder inde med vigtig information om dine kunder - og at de ikke bliver delt med de korrekte medarbejdere i organisationen. 

 

Hvorfor WorkPoint 365?

WorkPoint 365 CRM er fuldt integreret med dine andre Microsoft-produkter; SharePoint, Word, Excel, PowerPoint, Outlook og andre Office 365 produkter. Dermed gør WorkPoint 365 CRM hverdagen langt nemmere for dig, der allerede har Microsoft-produkter. Løsningen gør det nemt at gemme dokumenter fra for eksempel Excel, Word eller vigtige mails og kalenderaftaler fra Outlook.

WorkPoint 365 CRM giver dig langt mindre manuelt arbejde i hverdagen. Du får et et CRM, der ligner og spiller sammen med Microsoft SharePoint og Office 365.

 

Vil du vide mere om WorkPoint 365 CRM?

Læs meget mere om WorkPoint 366 her, og få mere information om priser, løsningen, funktioner og levering.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du vil vide mere om, hvad WordPoint 365 CRM kan gøre for din virksomhed. Du kan også få en personlig gennemgang af produktet.

 

 

Få råd og vejledning til WorkPoint 365 CRM

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Måske er du også interesseret i at læse:

Undgå at miste data i din Office 365 | Backup
Læs mere
Sådan beskytter du det, der betyder mest | Microsoft 365 Business Premium
Læs mere
Sådan sparer du tusindvis af kroner med en Disaster Recovery Plan
Læs mere