Tjekliste: HR-løsning til din virksomhed

 

sådan vælger du det bedste HR-system til din virksomhed

 

JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Vi har specialet til at virkeliggøre din digitale strategi.

Nikolaj ved alt om WorkPoint 365 HR - og han deler det gerne med dig 🚀

 

Kontakt Nikolaj for en snak om HR-løsninger

få styr på dine HR-data

 

Vi har lavet en tjekliste, du kan bruge, når du skal vælge nyt HR-system.

 

Et HR-system skal sikre, at din virksomhed får sikker, effektiv og nem håndtering af personaleinformationer - og at det sker forsvarligt.

Uanset hvor stor din virksomhed er eller hvor mange ansatte du har, vil en professionel HR-løsning kunne bidrage til en bedre hverdag for HR- og personaleansvarlige.

Et moderne HR-system sikrer at personfølsomme data omkring medarbejdere og ansøgninger ikke ’flyder’ rundt mellem afdelingsledere, HR, diverse mailbokse eller drev, og at du overholder alle gældende retningslinjer omkring GDPR - lige fra ansættelse og rekruttering til opsigelse.


Samtidigt sikrer du, 
at din virksomhed altid har de korrekte personaleinformationer lige ved hånden. Det gør HR-arbejdet nemt og overskueligt. 

 

Udfyld formularen og få adgang til tjeklisten.

 

Hvordan skaber et HR-system mest værdi for din virksomhed - og hvilke funktioner og egenskaber har du brug for?

 

Hent tjekliste: Sådan vælger du den bedste HR-løsning

 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

 

JCD anbefaler

WorkPoint 365 HR

 

Der findes rigtig mange gode HR-systemer på markedet - hos JCD anbefaler vi WorkPoint 365 HR.

WorkPoint 365 HR er en brugervenlig og sikker HR-løsning til små og store HR-afdeling. Løsningen giver jer ét sikker miljø for personfølsomme HR-oplysninger; lige fra medarbejderens rekruttering, ansættelse og fratrædelse. 

WorkPoint 365 HR er fuldt integreret med din hverdag, som SharePoint, Office 365, Word, Excel og Outlook – der gør det nemt, når mails, dokumenter og andre vigtige oplysninger skal gemmes.

 

Hvad koster WorkPoint 365 HR