Tjekliste: Projektstyring

 

sådan vælger du den bedste software til dit 
projekt

 

JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Vi har specialet til at virkeliggøre din digitale strategi.

Nikolaj ved alt om WorkPoint 365 Projektstyring - og han deler det gerne med dig 🚀

 

Kontakt Nikolaj for en snak om projektstyring

 

Software til projekt­styring

 

 

JCDs specialister har lavet en tjekliste til dig, der skal vælge ny softwareløsning til projektstyring.

 

Har din virksomhed brug for en mere effektiv projektstyring?

Med et professionelt projektstyringsværktøj får du effektiv håndtering af projekter.

Effektiv projektstyring giver overblik og struktur over ethvert igangværende projekt. Det gør det nemt at registrere, oprette og dokumentere projekter fra start til slut.

Din løsning skal skabe overblik og struktur over igangværende projekter og sikre, at deadlines overholdes.

Udfyld formularen og få adgang til tjeklisten.

Hent tjekliste: Sådan vælger du det bedste projektstyringsværktøj

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

 

JCD anbefaler
WorkPoint 365 Projektstyring

Der findes masser af gode softwareløsninger, der kan hjælpe dig med dine projekter. Hos JCD A/S anbefaler vi WorkPoint 365 Projektstyring.

WorkPoint 365 Projektstyring er en brugervenlig løsning, der giver nem og overskuelig styring og administration af projekter - lige fra idé til analyse, planlægning, aktiv og igangsætning.

WorkPoint 365 Projektstyring er fuldt integreret med blandt andet CVR.dk, Business Central, Dynamics NAV, Navision, Microsoft Teams og Microsoft øvrige produkter som Word og Excel. Det betyder, at WorkPoint Projektstyring er integreret med din hverdag og de programmer og systemer, du allerede i dag gør brug af.

Med WorkPoint Projektstyring er det ligeledes muligt at tilknytte virksomhedens CRM og digital signatur til kontrakter og dokumenter.

Hvad koster WorkPoint 365 Projektstyring