Dynamics 365 Business Central

 

de bedste værktøjer til digitalisering af din virksomhed 

 

JCD A/S er Danmarks førende partner på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem.

Vi kender den nye verden, hvor tilretninger er erstattet med apps; hvor lange og dyre opgraderingsprojekter er fortid. Vi kan hjælpe dig med at skifte fra din nuværende ERP-løsning - med forskellige modeller for levering.


Så kommer du
godt i mål med dit nye økonomisystem fra JCD A/S. Til en fast pris! 

 

Kontakt Denis og Lasse

HIFI klubben logo

Dansk aktionærforening

Fårup Sommerland har opgraderet fra Dynamics NAV til Business Central med JCD

Nordsøen oceanarium

30 års erfaring
med ERP systemer

ERP-løsninger til små og store virksomheder siden 1991.

Eksperter i ominichannel

Et stærkt team af ERP-specialister - med speciale i omnichannel.

Førende partner
i Danmark

JCD blev nomineret til Best Partner: Business Central Infrastruktur i 2019.

Levering
af Business Central

Dynamics NAV eller en anden ERP-løsning? Vi hjælper dig i mål.

Færdigpakke til Business Central - få en færdig ERP løsningFÆRDIG-PAKKE

Kom godt i gang med Business Central. Vi har færdigpakket en løsning, så din virksomhed kan komme hurtigt i gang - med alt du har brug for, uden individuelle tilpasninger og uden workshops.

 

❯  Ansvar for levering: Din virksomhed

❯  Forberedelse inden implementering: Indledende 

❯  Dataflyt: Stamdata og historiske posteringer

❯  Tilpasninger: Ingen (i fase 1)

 

Business Central til fast pris
Specialtilrettet løsning dynamics 365 business centralSPECIAL-TILRETTET

Kom i gang med Business Central, med jeres egne tal, stamdata og historiske poster. Vi hjælper med flytningen og implementeringen så I er klar til et nyt ERP.

 

❯  Ansvar for levering: JCD A/S

❯  Forberedelse inden implementering: Workshop

❯  Dataflyt: Stamdata og historiske posteringer

❯  Tilpasninger: Behovsanalyse

 

Tilpasset Business Central

 

hvad er Business Central?

 

En ny generation af ERP

Microsoft Dynamics 365 Business Central er den nye og moderne generation af Microsoft Dynamics NAV. Business Central effektiviserer og automatiserer hele din virksomheds værdikæde, og er en fremtidssikret ERP-løsning, der understøtter de samme funktioner, som du kender fra Microsoft Dynamics NAV. 

Tidligere skulle tilpasninger foretages direkte i Dynamics NAV. Business Central tilpasses med applikationer/apps.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er fuldt integreret med med Office 365 og Microsoft 365.Business Central dækker hele din virksomheds værdikæde.
Dynamics 365 Business Central er en samlet forretningsløsning, der hjælper dig med at effektivisere og automatisere hele din virksomheds værdikæde. Det administrative arbejde i og omkring dine forretningsprocesser automatiseres gennem Business Central.

Business Central er født som en Cloud løsning. Løsningen udbydes som en ren cloud-løsning, men kan også afvikles lokalt hvor I er ansvarlig for driften og vedligeholdelse. 

 

Business Central effektiviserer og automatiserer ...

Business Central afløser Dynamics NAV og leveres som en 100% cloud (SaaS) løsning, men kan også afvikles traditionelt via en individuel serverplatform.

Løsningen effektiviserer og automatiserer administrative forretningsprocesser.

Business Central samler forretningsprocesserne indenfor økonomi, salg, køb, lager, service og produktion og øger samarbejdet på tværs af din forretning.  JCD A/S har i mere end 30 år været med helt fremme på de nyeste teknologier og de udviklingsværktøjer Microsoft stiller til rådighed - inden for ERP og økonomisystemer.

I 2019 fik JCD A/S den ærefulde anerkendelse ”Honorable mention” af Microsoft, hvor vi blev fremhævet som en af de bedste i verden til Business Central Infrastruktur.

"Vi har arbejdet benhårdt på at være helt i front med Business Central.

Vi er stolte over den anerkendelse, vi har modtaget fra Microsoft."

– Per Kristoffersen, CEO.

oplev vækst og bedre konkurrence­kraft

gennem digitalisering af dine forretningsgange

 

Derfor skal du vælge JCD A/S

Vi er Microsoft Dynamics 365 Business Central partner, og tror på værdien i at være specialister i ERP - ikke generalister. Vi når langt, når vi kender din forretning og forstår driften i din virksomhed. Sådan har vi arbejdet i over 30 år. 

Vi har pakketeret Business Central, så du nemt og hurtigt kan komme i gang - til én fast pris.  

 

Microsoft Dynamics teamet

JCDs specialister har mere end 30 års viden og knowhow inden for komplekse finans-, logistik- og retail-relaterede processerVi forstår din forretning og sammenhængen mellem de forskellige led af værdikæden.  

JCDs Dynamics-team er bygget op omkring afgørende kompetencer. JCD-teamet danner grundlag for, hvordan vi kan understøtte din forretning. 

Dynamics 365 Business Central rummer logistik, Finans, Retail i en samlet ERP

 

prøv
Business Central
gratis i 30 dage

 

Er du i tvivl om BC er noget for din virksomhed?  Få en gratis demo i 30 dage.

I prøveperioden kan du:

  • Navigere i løsningen og prøve funktionerne
  • Bruge Office 365 værktøjerne via BC
  • Prøve løsningen fra din mobil, tablet og desktop

 

 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

 

er du klar til Business Central?

Vi har lavet en guide til dig, der overvejer Microsoft Dynamics 365 Business Central. Løsningen bygger på flere fordele, som nuværende brugere af C5, NAV eller lignende økonomisystemer kan få glæde af.

eGuiden fortæller dig om:

Hvilke beslutninger du står overfor, når du skal skifte system. eGuiden indeholder priseksempler, og de spørgsmål vi oftest møder, når kunderne skal skifte system.

 

Hent eGuide her

Dynamics 365 Business Central logo

Hvorfor Microsoft Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central er Microsofts nyeste ERP-system, der gør administration og styring af din virksomheds vigtigste områder nemmere end nogensinde før. Løsningen bygger videre på mere end 35 års Microsoft Dynamics NAV / NAVISION-historie.

Til forskel fra tidligere ERP-versioner er løsningen i dag 100% webbaseret. Det gør det nemt at administrere og tilgå dit salg, regnskab, løn, bogholderi, økonomistyring og andre vigtige funktioner uanset hvor du arbejder fra, eller hvilken enhed du bruger.

Har du allerede kendskab til Microsoft Dynamics NAV, Navision eller C5 vil du lynhurtigt finde dig til rette. Løsningens opbygning, design og brugergrænseflade minder om tidligere versioner af Microsoft Dynamics univers. Løsningen er hurtigere og mere intuitivt end nogensinde før.

Business Central priser

Det er blevet nemmere end nogensinde at komme i gang med et professionelt ERP-system fra Microsoft uden dyre startomkostninger. Microsoft har valgt at lave en pakke-løsning; du får hosting, sikkerhed, opdatering og vedligeholdelse til et fast lavt månedligt beløb.

JCD har gjort det nemt at opgradere din eksisterende ERP-løsning til Business Central. Vi har lavet to pakker: en færdigpakke og en specialtilrettet løsning.

Færdigpakken indeholder alt, du har brug for, for at være i gang. Der er dog ingen individuelle tilpasninger, og der holdes ikke en workshops, hvor dine behov afdækkes.

Med en special-tilrettet løsning hjælper vi med at flytte og implementere dine eksisterende tal, stamdata og historiske poster fra Microsoft Dynamics NAV. Vi holder en workshop, hvor dine behov og forventninger afdækkes.

Licensprisen er pr. bruger og du skal vælge mellem Essentials eller Premium. Essentials koster 440,- pr. bruger pr. måned. Indeholder alt undtagen service og produktion. Premium koster 625 pr. bruger pr. måned. Inkl. service og produktion.

Business Central Cloud eller On-premise

Cloud eller On-premise?

Modsat Microsoft Dynamics NAV kræver det i dag langt færre omkostninger og mindre vedligeholdelse at have et professionelt ERP-system.

Vælger du en cloud-løsning, er det ikke længere nødvendigt med egne servere, besværlige og dyre opdateringer eller vedligeholdelse for at have et professionelt ERP-system. Med en Cloud-løsning foregår det hele i et sikkert, lukket og professionelt datacenter hos Microsoft Azure.

Med en cloud-baseret løsning fra Microsoft får du automatisk sikkerhed, backup, opdateringer, vedligeholdelse og hosting til et fast lavt månedligt beløb. Du har altid en fuldt opdateret og sikker ERP-løsning i skyen.

Vil du selv at bestemme, hvor dine data skal opbevares; hos dig selv eller en ekstern hostingpartner? Vil du selv være ansvarlig for at opdatere og vedligeholde din ERP-løsning, så tilbyder Microsoft fortsat det. Løsningen er on-premises, hvor du, eller din hostingpartner, selv er ansvarlige for al drift, vedligeholdelse og sikkerhed. On-premises kan også outsources til en ekstern hostingpartner. Læs mere om Microsoft Azure.

Du bestemmer, om du ønsker en cloud eller on-premises løsning. Vi kan guide dig med fordele og ulemper ud fra jeres specifikke ønsker, krav og behov.

Samspil med Office 365 og Business Apps gør hverdagen nemmere

Integrationen og samspiller med Microsoft øvrige produkter og løsninger - heriblandt PowerBI og Office 365 (Outlook, Excel mfl.) - har aldrig været bedre.

Samspillet med Office 365 gør det eksempelvis nemmere end nogensinde før for at udsende tilbud, oprette en ordre eller at sende en faktura - direkte fra Outlook.

Derudover er det nemt at oprette diagrammer og rapporter med Microsoft PowerBI - hvis jeres regnskabstal eller nøgletal skal præsenteres på en flot og præsentabel måde.

Udover samspillet med Microsofts øvrige produkter, er det også nemmere end tidligere at tilpasse din løsning til de produkter og tjenester du allerede i forvejen gør brug af. For med Microsofts app store (Business Apps), er det blevet nemt at tilknytte apps, og dermed udvide sit ERP-system i takt med virksomhedens vækst og behov.

ERP logo

Hvad er ERP - Enterprise Ressource Planning?

ERP står for Entreprise Resource Planning og er en løsning, der samler din virksomheds vigtigste ressourcer som økonomi, finans, HR, produktion, lager og service i ét samlet system.

ERP-systemet forbinder virksomhedens HR-system, produktionsstyring, løn, værdikæde og service. På den måde er der sammenspil på tværs af systemer, afdelinger og funktioner.

Når du samler virksomhedens salg, produktion, lager, finans, HR og bogholderi i ét samlet system, giver det også mulighed for at opdatere og vedligeholde data et centralt sted.

Dermed får du komplet overblik over hele din virksomhed og værdikæde.

 

Hvorfor vælge JCD A/S?

JCD har mere end 30 års erfaring i at levere professionelle og skræddersyet ERP-løsninger til danske virksomheder, inden for Microsoft Dynamics. 

Vi hjælper dig og din virksomhed godt i gang med et nyt ERP-system; uanset om det er jeres første løsning - eller blot ønsker at opgradere eller vedligeholde jeres eksisterende løsning.

I 2019 var JCD nomineret i kategorien Best Partner af Microsoft og modtag anerkendelsen Honorable mention, hvor JCD blev fremhævet som en af de bedste konsulenthuse i verden til Business Central infrastruktur.

Vi hjælper dig og din virksomhed godt i gang med et nyt ERP-system, uanset om det er jeres første løsning, om I ønsker at opgradere eller vedligeholde jeres eksisterende løsning.

Vores erfaring med Microsofts produkter gør os i stand til at rådgive dig og din virksomhed på den bedste måde. Vi kender vigtigheden af dine systemer og at dine løsninger er integreret, så du undgår unødige arbejdsgange og manuelle processer.

Apps kan gøre dit ERP-system smartere

Vi gør i dag brug af apps på vores telefon og computer, små programmer og tillægsløsninger der gør hverdagen nemmere, sjovere og mere produktiv.

Med Microsoft senest version i den populære Dynamics familie, Business Central, er det nu også muligt at hente og installere apps - der gør din ERP-løsning smartere og mere produktiv.

Der findes i dag et hav af apps til løsningen; lige fra timeregistrering til scannings-moduler og meget mere.

Hør os ad og lad os tage en snak omkring hvilke apps vi anbefaler til din virksomhed og dine behov.