Gør karriere hos JCD


Se vores ledige stillinger her på siden.

Hos JCD er du selv med til at forme og påvirke din karrieresti.


Du bliver en del af et professionelt team, hvor din trivsel og udvikling er en prioritet.

Hos os er der plads til at være innovativ og til at afprøve spændende ideer eller projekter.

Vi arbejder blandt andet med nogle af Danmarks største virksomheder, derfor vil du hver dag være med til at gøre en forskel. For os er et væsentligt nøgleord ordentlighed. Vi holder, hvad vi lover, og vi tager beslutninger med kundens forretning for øje.

Vi arbejder i teams på tværs af fagligheder, kompetencer og afdelinger, så du vil dagligt sparre med dine dygtige kollegaer fordelt på JCDs hovedkontor i Aalborg og vores afdeling i Glostrup.

 

Er du vores næste kollega?

Søg job hos JCD allerede i dag.

Vi er altid på udkig efter kvalificerede kollegaer til teamet.

 

Hør mere om dine karriere-muligheder hos JCD 

Kontakt
Lene Flensborg
Head of People & Culture
lfl@jcd.dk | 25 47 28 40

Se vores ledige stillinger herunder ...

Balance mellem arbejds- og privatliv

Vi er bevidste om, at der skal være balance mellem dit arbejds- og privatliv. Vi tror på, at det er den balance, der er med til at skabe den glade kollega.

Derfor er vi en hybrid arbejdsplads og tilbyder fleksibilitet. Det kan for eksempel være i form af hjemmearbejde.

Uddannelse og udvikling

I vores branche og verden er udvikling et vigtigt parameter. Det er vi klar over.

Derfor er din udvikling - fagligt såvel som personligt - selvfølgelig også en prioritet for JCD. 

I samarbejde med din leder udarbejder I en udviklingsplan for dig.

Sociale arrangementer

Vi elsker at have det sjovt sammen, at give en kollega en high five. 

Hos JCD har vi flere gange om året sociale arrangementer og events - både afdelingsvis, alle sammen og med vores familier. Vi tror nemlig på, at når vi er sociale på tværs, så smitter det af på hverdagen og det faglige samarbejde. 

Spændende opgaver og kunder

Hos JCD er vi overbeviste om, at arbejdsindhold er med til at sikre din udvikling og trivsel. Du skal opleve, at du bidrager til de resultater, der opnås.

Derfor tilbyder vi spændende opgaver med kunder, der bl.a. er nogle af Danmarks største virksomheder. 

Bliv en del af JCD Karriere


I 2022 lancerede vi vores graduate-forløb, der hedder JCD Karriere. 

JCD Karriere er et 6 måneders skræddersyet graduate-forløb for dig, der er nyuddannet eller har få års erfaring fra arbejdsmarkedet. Du får indblik i en evigt forandrende it-verden, hvor du får mulighed for at tage certificeringer og udvikle dine kompetencer.

Igennem 6 måneder stifter du bekendtskab med JCDs afdelinger Dynamics, Web og Modern Workplace. Gennem undervisning og hands-on erfaring får du indblik i og erfaring i de nyeste produkter og teknologier. Du er selv med til at påvirke dit forløb og vælge den karrieresti, du ønsker at forfølge med afsæt i JCDs afdelinger. 

 

Mere om JCD Karriere

Mød dine kommende kollegaer

Mathias Nikolajsen, Business Central Udvikler

 

Hver dag bringer altid mange nye og spændende løsninger til bordet.

Jeg sidder med forskellige løsninger i min dagligdag, alt lige fra vores eget stolte JCD Retail produkt til skræddersyede løsninger til vores kunders Business Central, som komplimenterer vores kunders arbejdsopgaver.

Min hverdag er stort set aldrig ens på grund af den kontinuerlige udvikling, som der er, når man arbejder med Business Central. 

Der er altid noget nyt at lære og nye processer, hvor der skal udvikles tilpasninger.

Lasse Dahl, Lead Developer

 

Jeg er med til en lave rigtig mange fede løsninger hos JCD, fx en produkt-konfigurator, en integration til eBoks, styre en PLC til et transportbånd, en løsning der fylder sit lager op ved at scanne QR-coder vha. kameraet på en mobil … eller en funktion der kan refundere over 3 mio. kr. til 1000 kunder ved kun ét tryk på en enkelt knap.

Line Knudsen, Teknisk Projektkoordinator

 

Hos JCD varetager jeg rollen som Projektleder og Koordinator i It-infrastruktur og Modern Workplace afdelingen.

Jeg beskæftiger mig med meget varierende og omskiftelige problemstillinger - men også de mere gængse administrative opgaver, der hører med til at drive en afdeling.

Projekter er aldrig ens, og derfor er rollen som Projektleder også noget, som jeg finder utroligt spændende. Det er fedt at være med til at løbe projektet i mål sammen med mit team af konsulenter.

Jeg oplever JCD som en arbejdsplads, hvor der er god plads til at udvikle sig og udfordre eksisterende rammer.

Derudover synes jeg også, at vi har det sjovt. Der skal selvfølgelig arbejdes koncentreret og struktureret, men der er altid plads til en joke eller en sjov bemærkning.

Rekrutteringsprocessen hos JCD

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, når du søger job hos JCD.

Derfor vil vi give dig indblik i, hvordan rekrutteringsprocessen foregår hos os.

Når du søger job hos JCD

Når du søger en stilling hos JCD, skal du både vedhæfte din ansøgning og dit CV. Hvis du er nyuddannet, må du også meget gerne vedhæfte dit karakterblad.

Hvis du har mod på det, modtager vi rigtig gerne en video-ansøgning fra dig.


Sådan vurderer vi din ansøgning

Vi vurderer din ansøgning ud fra flere parametre; erfaring, kompetencer og personlige kvalifikationer.

Derfor er det vigtigt, du giver os et godt indblik i din personlighed, du kan fx beskrive, hvad der motiverer dig i et job, og så er det vigtigt, at du gør os klogere på, hvordan du bedst lykkes, når vi overleverer en opgave til dig.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, så vi anbefaler, du sender din ansøgning så hurtigt som muligt. Hvis vi finder den rigtige kandidat, før ansøgningsfristen er udløbet, fjerner vi jobbet fra vores hjemmeside, og så er det ikke længere muligt at søge stillingen.

Samtaler

De kandidater der er bedst egnede til jobbet inviteres til en samtale. I første omgang ringer vi dig op og har en kort telefonisk samtale, og derefter inviterer vi dig til at besøge os. Vi vil typisk bede dig forberede en mindre case, som du præsenterer til samtalen.

Hvis du har været til samtale og ikke fået tilbudt jobbet, kontakter vi dig med en forklaring på, hvorfor du får afslag.

Hvis du ikke inviteres til en samtale, sender vi et afslag til dig på mail.

 

Du er den næste JCDer

Hvis det er dig, der vælges til jobbet, indhenter vi referencer fra dine tidligere ansættelser for at lære mere om dig. Det er den sidste del af processen, og det vil kun ske efter aftale med dig. Herefter kontakter vi dig med et jobtilbud, så du kender alle vilkår og betingelser, før vi sender din kontrakt.

Håndtering af persondata finder du i JCDs Politik for privatlivsbeskyttelse.