Microsoft Power Apps

 

Erstat manuelle arbejdsgange med Power Apps

 

Byg effektive løsninger ved at forbinde Power Apps med Microsoft platformen ... Office 365, Dynamics 365, Azure og hundredvis af tredjepartsløsninger. 

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.

Kontakt en af vores Power App specialister

 

Appen opfylder vores behov og løser vores tidligere udfordringer med dokumentation. Alle medarbejdere har adgang til appen, så al dokumentation uploades og gemmes i SharePoint. Det frigiver tid og ressourcer hos mekanikere og administrativt personale, der ikke længere skal bruge tid på at finde tidligere dokumentation ...

Læs hele Power App casen

Derfor skal du vælge Power Apps

Frigiv tid og ressourcer med digitalisering

 

Øg effektiviteten i din organisation ved hurtigt at bygge apps, der moderniserer dine processer og løser store udfordringer ... det sparer tid i din virksomhed.

Se eksempel

Automatiser med de løsninger du bruger hver dag

 

Omfattende integration med SharePoint, OneDrive for Business og Dynamics 365 gør det muligt at automatisere direkte med de applikationer og løsninger, du bruger hver dag.

Bestil gratis demo

Digitaliser din virksomheds arbejdsprocesser

 

Med Power Apps kan du hurtigt automatisere dine arbejdsprocesser, aktivére forretningslogik og modellére processer på tværs af forbundne datakilder og tjenester.

Kontakt en specialist

Store konkurrence-fordele

 

Sammenkæd dine data. Skab forbindelse mellem dine apps og hundredvis af datakilder - og saml dine data i én enkelt kilde - med professionel sikkerhed og administration.

Sådan starter du

 

Hvad kan du bruge Power Apps til?

 

Grundlæggende kan appen bidrage til at gøre din virksomhed mere effektiv og digital.

Der er utallige måder at bruge Power Apps til effektiv drift. Uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.

 

Herunder et par eksempler ...

 

Reducer udviklingsomkostningerne og bliv mere effektiv ved at bruge Power Automate og Power Apps.  

 

For eksempel viser undersøgelse, at du får ...

15% gennemsnitlig forbedring af forretningsprocessens effektivitet i år tre og 362% investeringsafkast over tre år.

 

Kilde: Microsoft

Få en gratis demo af Power Apps

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik