Automatiske og digitale processer. Microsoft Power Apps


Erstat papir-arbejdsgange og komplicerede Excel-ark.

byg effektive løsninger ved at forbinde Power Apps med Microsoft platformen ...

 

Office 365, Dynamics 365, Azure og hundredvis af tredjeparts-løsninger

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. 

Kontakt en af vores Power App specialister

 

Appen opfylder vores behov og løser vores tidligere udfordringer med dokumentation. Alle medarbejdere har adgang til appen, så al dokumentation uploades og gemmes i SharePoint. Det frigiver tid og ressourcer hos mekanikere og administrativt personale, der ikke længere skal bruge tid på at finde tidligere dokumentation ...

Læs hele Power App casen

Derfor skal du vælge Power Apps

frigiv tid og ressourcer med digitalisering

 

Øg effektiviteten i din organisation ved hurtigt at bygge apps, der moderniserer dine processer og løser store udfordringer ... det sparer tid i din virksomhed.

Se eksempel

automatiser med de løsninger du bruger hver dag

 

Omfattende integration med SharePoint, OneDrive for Business og Dynamics 365 gør det muligt at automatisere direkte med de applikationer og løsninger, du bruger hver dag.

Bestil gratis demo

digitaliser din virksomheds arbejdsprocesser

 

Med Power Apps kan du hurtigt automatisere dine arbejdsprocesser, aktivére forretningslogik og modellére processer på tværs af forbundne datakilder og tjenester.

Kontakt en specialist

store konkurrence-fordele

 

Sammenkæd dine data. Skab forbindelse mellem dine apps og hundredvis af datakilder - og saml dine data i én enkelt kilde - med professionel sikkerhed og administration.

Hvordan starter du

 

Hvad kan du bruge Power Apps til?

 

Grundlæggende kan appen bidrage til at gøre din virksomhed mere effektiv og digital.

Der er utallige måder at bruge Power Apps til effektiv drift. Uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.

Herunder et par eksempler ...

 

 • Indsamle dokumentation:
  For eksempel billeddokumentation og anden indrapportering i en produktion, hvor du skal dokumentere forskellige processer.


 • Timeregistrering:
  Dine medarbejdere kan registrere deres arbejdstimer eller opgaver direkte i Appen. Og den kan selvfølgelig integreres med dit ERP-system.


 • Sags-håndtering:
  Dine medarbejdere kan udføre sagshåndtering direkte fra app’en - uanset om de er i "marken” eller arbejder i administratiionen. Det kan for eksempel være noter, vareforbrug, timeforbrug, billeddokumentation eller andet.


 • Konvertere tilbud:
  Power Apps kan bruges til at oprette, se og konvertere dine tilbud fra Business Central ... eller andre systemer. Dit salgsteam kan nemt afgive tilbud og konvertere til ordrer til virksomhedens ERP-system. Det hele er gjort nemt og simpelt via en salgsadgang direkte i Power Apps. 


 • Registrering:
  Du kan registrere kundebesøg i din App.


 • Vidensdeling og indrapportering
  Via app’en til salgsteamet, kan dit salgsteam registrere kundebesøg og skrive besøgs/møderapport. Disse integreres direkte i dit CRM system eller holdes i App universet – for effektiv vidensdeling.
   
   

 

Reducer udviklingsomkostningerne og bliv mere effektiv ved at bruge Power Automate og Power Apps.  

For eksempel viser undersøgelse, at du får:

15% gennemsnitlig forbedring af forretningsprocessens effektivitet i år tre

og 362% investeringsafkast over tre år.

 

Kilde: Microsoft

Få en gratis demo af Power Apps

Jeg giver tilladelse til, at JCD opbevarer mine oplysninger og bruger dem til at kontakte mig, og jeg er indforstået med JCDs Politik for privatlivsbeskyttelse. Jeg er klar over, at jeg til enhver tid kan få indsigt i, hvilke oplysninger JCD opbevarer om mig - ligesom jeg altid kan bede om at få dem slettet.