Microsoft Power Apps

 

Erstat manuelle arbejdsgange med Power Apps

 

Byg effektive løsninger ved at forbinde Power Apps med Microsoft platformen ... Office 365, Dynamics 365, Azure og hundredvis af tredjepartsløsninger. 

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.

Kontakt en af vores Power App specialister

Power Apps hos produktions-virksomheden AKV Langholt


"Hos AKV manglede vi en løsning, til at afhjælpe manuelle, tunge og papirbårne arbejdsgange.

Sammen med JCD har vi designet en løsning, der minimerer tidsforbruget ved hjælp af færre manuelle processer. Samtidigt har vi opnået et nutidigt flow, der automatiserer. Gevinsten har været en væsenligt mindre fejlmargen.

Nu taster vi kun data én gang, og undgår samtidigt en del flaskehalse.

Løsningen er brugervenlig og nem for vores medarbejdere at benytte."

- Brian Nielsen, Økonomichef hos AKV Langholt

 

Udforsk hele casen her

 

 

 

 

 

Et væld af muligheder med Power Apps

 

Med Microsoft Power Apps har du et væld af muligheder for at få præcis den applikation, du ønsker - endda med de integrationer og funktioner der giver mening for dig og din virksomhed. 


Eksempelvis er Field Service applikationer populær i Power Apps, hvor dine medarbejdere bruger en app til fx at registrere, dokumentere eller journalisere udførslen af opgaver er ideelt i Microsoft Power Apps.

Med en Field Service applikation i Power Apps, har du nem integration til dine øvrige Microsoft-produkter; Outlook, Excel, Dataverse, SharePoint eller lignende.

Se Field Service applikationer og mange flere løsninger i vores inspirationskatalog herunder.

Udforsk dine muligheder med Power Apps vi har lavet et inspirations katalog med eksempler på Power Apps - og Field Service løsninger, som JCD har udviklet.

 

 

Frigiv tid og ressourcer med digitalisering

 

Øg effektiviteten i din organisation ved hurtigt at bygge apps, der moderniserer dine processer og løser store udfordringer ... det sparer tid i din virksomhed.

Se eksempel

Automatiser med de løsninger du bruger hver dag

 

Omfattende integration med SharePoint, OneDrive for Business og Dynamics 365 gør det muligt at automatisere direkte med de applikationer og løsninger, du bruger hver dag.

Bestil gratis demo

Digitaliser din virksomheds arbejdsprocesser

 

Med Power Apps kan du hurtigt automatisere dine arbejdsprocesser, aktivére forretningslogik og modellére processer på tværs af forbundne datakilder og tjenester.

Kontakt en specialist

Store konkurrence-fordele

 

Sammenkæd dine data. Skab forbindelse mellem dine apps og hundredvis af datakilder - og saml dine data i én enkelt kilde - med professionel sikkerhed og administration.

Sådan starter du

 

Reducer udviklingsomkostningerne og bliv mere effektiv ved at bruge Power Automate og Power Apps.  

 

For eksempel viser undersøgelse, at du får ...

15% gennemsnitlig forbedring af forretningsprocessens effektivitet i år tre og 362% investeringsafkast over tre år.

 

Kilde: Microsoft

Få en demo af Power Apps og hør mere om dine muligheder.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik