Automatiske, fleksible og digitale processer  |  Microsoft Power Apps

 

Erstat papir-arbejdsgange og komplicerede Excel-ark.

 

Byg effektive komplette løsninger ved at forbinde Power Apps med hele Microsoft platformen ... Office 365, Dynamics 365, Azure og hundredvis af andre tredjeparts-løsninger.

 

 ______________

Derfor skal du vælge PowerApps

Frigiv tid
og ressourcer

Ikke
flere Excel-ark

Digitaliser
arbejdsprocesser

Nemt for alle
at bruge

Hvad kan du bruge Power Apps til?

 

Grundlæggende kan appen bidrage til at gøre din virksomhed mere effektiv og digital.

Der er utallige måder at bruge Power Apps til effektiv drift. Uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.

Herunder et par eksempler ...

 

 • Indsamle dokumentation:
  For eksempel billeddokumentation og anden indrapportering i en produktion, hvor du skal dokumentere forskellige processer.


 • Timeregistrering:
  Dine medarbejdere kan registrere deres arbejdstimer eller opgaver direkte i Appen. Og den kan selvfølgelig integreres med dit ERP-system.


 • Sags-håndtering:
  Dine medarbejdere kan udføre sagshåndtering direkte fra app’en - uanset om de er i "marken” eller arbejder i administratiionen. Det kan for eksempel være noter, vareforbrug, timeforbrug, billeddokumentation eller andet.


 • Konvertere tilbud:
  Power Apps kan bruges til at oprette, se og konvertere dine tilbud fra Business Central ... eller andre systemer. Dit salgsteam kan nemt afgive tilbud og konvertere til ordrer til virksomhedens ERP-system. Det hele er gjort nemt og simpelt via en salgsadgang direkte i Power Apps. 


 • Registrering:
  Du kan registrere kundebesøg i din App.


 • Vidensdeling og indrapportering
  Via app’en til salgsteamet, kan dit salgsteam registrere kundebesøg og skrive besøgs/møderapport. Disse integreres direkte i dit CRM system eller holdes i App universet – for effektiv vidensdeling.

 

Henrik Thomsen, Økonomichef. Nordjysk Diesel Elektro:

Appen opfylder vores behov og løser vores tidligere udfordringer med dokumentation. Alle medarbejdere har adgang til appen, så al dokumentation uploades og gemmes i SharePoint. Det frigiver tid og ressourcer hos mekanikere og administrativt personale, der ikke længere skal bruge tid på at finde tidligere dokumentation.

 ______________

 

 

Reducer udviklingsomkostningerne og bliv mere effektiv ved at bruge Power Automate og Power Apps.  

For eksempel viser undersøgelse, at du får:

15% gennemsnitlig forbedring af forretningsprocessens effektivitet i år tre

og 362% investeringsafkast over tre år.

 

Kilde: Microsoft

 

 ______________

 

 

Få konkurrencefordele ved at sammenkæde alle dine data.

 

Opret forbindelse mellem dine apps og hundredvis af datakilder - og saml dine data i en enkelt kilde.

 

På den måde moderniserer du din virksomheds processer  ... og tilpasser og udvider egenskaberne i Office 365, Dynamics 365 og Azure.

PowerApp Microsoft JCD konkurrencefordel copy.png

Få et gratis intromøde.

Jeg giver tilladelse til, at JCD opbevarer mine oplysninger og bruger dem til at kontakte mig, og jeg er indforstået med JCDs Politik for privatlivsbeskyttelse. Jeg er klar over, at jeg til enhver tid kan få indsigt i, hvilke oplysninger JCD opbevarer om mig - ligesom jeg altid kan bede om at få dem slettet.