Office 365 er et abonnement i skyen

 

de bedste værktøjer til den moderne virksomhed.


Office 365 er ikke alene de programmer, du kender og elsker. Office 365 består af 36 forskellige værktøjer; office-pakken er bare ét af dem.

Office 365 er masser af integrerede værktøjer og funktioner til fx. fildeling, bedre samarbejde på tværs af afdelinger, projektledelse og planlægning. Fælles for dem er, at de er med til at effektivisere din virksomhed.

JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.

Hvad koster Office 365?

 

 

Office 365 giver os en højere tilgængelighed for vores medarbejdere. Den oppetid og driftsikkerhed der ligger ved at være i Microsoft Azure, er noget der betyder utrolig meget for os som produktionsvirksomhed, fordi nedetid er noget, der koster mange penge for os.

Nicolaj Lefevre Grumstrup  |  It Projekt Manager, Seritronic

 

Læs Seritronics oplevelse med Office 365

 

  

Vær mere produktiv, uanset hvor du er

 

Forbind medarbejderne online - til de kollegaer, data og indhold, de behøver for at forbedre produktiviteten.
I kan holde jer opdaterede på alle enheder med de nyeste versioner af Word, Excel, PowerPoint m.m.

Med mail og kalenderføring i Outlook og Exchange får dine medarbejdere nem forbindelse til kunder og kolleger.
Løsningen indeholder selvfølgelig også både funktioner til chat, opkald og onlinemøder i Microsoft Teams.

Kontakt en af vores specialister

Drukner du i papirarbejde?


Transformér den måde du administrerer din virksomhed på. Strømlin forretningsprocesserne og brug moderne værktøjer til at gøre arbejdet enklere. Office 365 reducerer dit manuelle papirarbejde med digitale værktøjer.


Du kan samle data og få mere indsigt fra både medarbejdere og kunder ved at oprette undersøgelser, afstemninger eller spørgeskemaer. Værktøjer som Power Automate automatiserer gentagne hverdagsopgaver.

Se løsningen her

Beskyt det der betyder mest


Beskyt proaktivt dine ansatte, data og kundeoplysninger med sikkerhed, du kan stole på.

Microsoft 365 er produktivitet i skyen samler dine bedste Office-apps med effektive tjenester i skyen, giver mulighed for enhedsstyring og avanceret sikkerhed til din virksomhed.

Få et overblik og en beskrivelse af de fire største sikkerhedsfeatures i Microsoft 365 Business Premium.

Beskyt din virksomhed

 

 

 

*Staffhub er inkluderet i Teams som ”Shifts”

 

vi elsker ...


For JCD A/S er Office 365 et strategisk fokusområde. Vi har implementeret Office 365 hos et stort og bredt udvalg af virksomheder i forskellige brancher.

Det er svært ikke at elske Office 365, når så mange af vores kunder oplever så store gevinster. De er nemlig til at få øje på!

Vil du vide, hvordan Office 365 kan gøre din virksomhed endnu mere smart og effektiv?

 

Ring til en Microsoft specialist - 70 12 00 03

Få en gratis intro og hør mere om dine muligheder med Office 365.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

eBog: Lynkursus i Microsoft 365 Business

Du ved, at din virksomheds vækst afhænger af, at alle leverer deres bedste arbejde.

Det betyder, at dine medarbejdere skal have de samarbejdsværktøjer, de har brug for.

Samtidig skal du beskytte din virksomheds vigtige oplysninger og sikre, at dit team kan få adgang til de filer og data, de skal bruge, når de arbejder.

Lynkursus i Microsoft 365 Business

eBog: Lynkursus sikkerhed i Office 365

Uanset om I er et team på fem personer eller en Fortune 500-virksomhed, giver Office 365 professionel sikkerhed, der holder hackere og virus ude og sikrer, at din virksomheds data holdes fortrolige. eBogen giver blandt andet indblik i sikkerheden i Exchange og SharePoint, og giver dig et overblik over, hvordan data er beskyttet og din virksomhed beskytter og krypterer følsomme data.

Lynkursus i Office 365 sikkerhed

eBog: Bedre samarbejde med Office 365

Office 365 er designet til bedre samarbejde – når som helst og hvor som helst. Med Office 365 får du værktøjer til effektivt samarbejde. 
Office 365 er en hub til teamwork, hvor du og dine kollegaer kan chatte, holde møder og dele filer og apps. O365 indeholder mange gode værktøjer til at kommunikere, dele viden, redigere i samme filer, styre opgaver og så videre.

Lynkursus Samarbejde i Office 365